100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Ziggo verbetert klantenservice

Maandag 25 Januari 2021 3 minuten en 15 seconden leestijd

Ziggo verbetert klantenservice

Klantenservice via sociale media en internet wordt steeds belangrijker. Een deel van de online klantenservice van Ziggo vindt plaats in de Ziggo Community. Ziggo heeft een vernieuwde community die eind januari 2021 live gaat. Super spannend, maar wat verandert er allemaal? En wat heeft dit voor gevolgen voor jou?

Wat verandert er aan de Ziggo Community?

Er staan twee mooie veranderingen voor de deur, namelijk een persoonlijke homepagina en een nieuwe indeling.

Als je lid bent van de Ziggo Community krijg je een eigen homepagina met persoonlijke statistieken. Je kunt je individuele feed creëren en in een oogopslag zien in welke topics die voor jou relevant zijn gereageerd is.

De nieuwe indeling van de Ziggo Community wordt compact en overzichtelijk. Het hoofdmenu wordt verdeeld in drie groepen, namelijk ‘support’, ‘kennisgids’, en het ‘Ziggo lab’. De support pagina is de vertrouwde omgeving waar je je vragen kwijt kunt. In de kennisgids vind je allemaal handige artikelen en video’s en in de Ziggo lab vinden de productontwikkelingen plaats met jouw hulp.

De verandering gaat plaats vinden op 25 en 26 januari 2021. Je moet er deze twee dagen rekening mee houden dat je alleen kunt lezen en even niet kunt posten of nieuwe topics aan kunt maken. Daarnaast kunnen persoonlijke berichten niet meeverhuisd worden. Dus mocht je je privé berichten willen bewaren moet je die zo snel mogelijk opslaan.

Wat is de Ziggo Community?

De Ziggo Community is het forum van Ziggo waar diverse onderwerpen rond Ziggo kunnen worden besproken. Er zijn diverse medewerkers actief om zo het contact met actieve abonnees aan te gaan. Deze manier van support biedt Ziggo al sinds 2014. Dit is de plek waar je antwoord op al je vragen krijgt en waar je kennis kunt delen om anderen te helpen.

Ziggo maakt naast de klantenservice nog een ontwikkeling mee begin 2021. Ze is namelijk aan het testen met 4K Ultra HD uitzendingen.

Waarom test Ziggo 4K Ultra HD uitzendingen?

Ziggo biedt nu een lineair 4K Ultra HD-kanaal (UHD) aan klanten aan die in het bezit zijn van de bruikleendecoder Mediabox Next. Dit komt omdat het kijken naar een UHD uitzending nog niet mogelijk is via een UHD televisie of losse tv decoder. Vrijwel iedere moderne televisie heeft wel al ondersteuning voor het bekijken van 4K Ultra HD uitzendingen, films en andere videocontent.
Ziggo test nu op haar eigen netwerk om uiteindelijk het UHD-zenderaanbod uit te kunnen breiden. 

Wat is 4K Ultra HD?

4K Ultra HD heeft 4 keer zoveel pixels als een full-hd-tv. Dit zorgt ervoor dat je meer details ziet en dat het beeld weer net wat scherper is. De meeste online video streamingdiensten zoals Netflix, Discovery+ en Disney+ bieden ook veel content in 4K Ultra HD aan.

Wie is Ziggo?

Ziggo is een toonaangevende communicatie- en entertainment-dienstverlener voor consumenten en bedrijven in Nederland. Ziggo is anders dan andere internet providers. Ze biedt namelijk internet via de kabel. Ziggo heeft in een groot gedeelte van Nederland een monopolie op het beheren van kabelinternet. Het voordeel van kabel internet is dat surfen op het web en tegelijkertijd televisie kijken geen invloed  hebben op je internetsnelheid. Er is ook een hoge beeldkwaliteit haalbaar.

Ziggo vindt een goede service ontzettend belangrijk. Ze biedt dan ook een overstapservice en een installatiegarantie. De klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar en het is mogelijk om je abonnement maandelijks aan te passen.

Wil je ook internet en tv van Ziggo?

Ben je net verhuisd en wil je internet en tv gaan afsluiten? dan is Ziggo de perfecte keus. Wil je graag overstappen naar een andere provider? Ook dan is Ziggo de perfecte keus. Ziggo biedt een hoge internetsnelheid aan en heeft een breed aanbod van televisie pakketten. Zo heeft Ziggo haar eigen sport kanaal, namelijk Ziggo Sport, en is Ziggo de exclusieve aanbieder van HBO-series in Nederland.

Je kunt via onze gratis postcodecheck kijken of Ziggo leverbaar is op jouw adres en welke internet pakketten er beschikbaar zijn. Ziggo biedt je de keus tussen internet thuis afsluiten, internet en tv pakketten, internet en bellen pakketten en alles-in-1 pakketten. Word jij ook klant van Ziggo?

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking