100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Ziggo verhoogt de internetsnelheid!

Donderdag 2 November 2023 3 minuten en 40 seconden leestijd

Ziggo verhoogt de internetsnelheid!

Per maandag 2 oktober 2023 heeft Ziggo productwijzigingen toegepast. Met deze verandering worden de namen van een aantal pakketten gewijzigd en heeft er ook een internetsnelheidswijziging plaatsgevonden. Benieuwd naar de wijzigingen en wat voor gevolgen dit voor jou heeft? Wij vertellen je meer!

Wat zijn de nieuwe Ziggo internetsnelheden?

Ziggo past een productwijziging door wat van invloed is op alle abonnementen. Een grote verandering is de internetsnelheid, die gaat namelijk omhoog! In veel gevallen zal het gaan om een verdubbeling. Het is al vanaf 2 oktober mogelijk om de snelheidsverhoging te krijgen door simpelweg je modem van de stroom te halen. Doe je dit niet, dan is dat ook geen probleem. De verandering van je internetsnelheid zal dan vanaf november 2023 plaatsvinden.

Per pakketsoort is de internetsnelheid verschillend, wij zetten ze hieronder voor je op een rij:

  • Ziggo Lite was 50/25 Mbit/s en gaat naar 100/25 Mbit/s
  • Ziggo Start was 100/30 Mbit/s en gaat naar 200/30 Mbit/s
  • Ziggo Start XXL was 200/30 Mbit/s en gaat naar 400/40 Mbit/s
  • Ziggo Elite was 1000/75 Mbit/s en gaat naar 1000/100 Mbit/s

Goed nieuws is dat deze snelheidsverhoging geen invloed heeft op de maandelijkse kosten van je Ziggo abonnement. Wist je dat je als je kiest voor een internetpakket van Ziggo je de eerst 3 tot 6 maanden 50% korting krijgt? Het aantal maanden korting is afhankelijk van het gekozen pakket.

De nieuwe pakketnamen van Ziggo

Naast een verandering in internetsnelheid, wijzigt Ziggo de namen van hun pakketten. De veranderingen zien er als volgt uit:

  • Internet Basic wordt Internet Lite
  • Internet Start blijft Internet Start
  • Internet Start XXL blijft Internet Start XXL
  • Internet Giga wordt Internet Elite

Ziggo cashback actie!

Kiezen voor een Ziggo abonnement is de komende weken extra interessant. Wij hebben met Ziggo op dit moment namelijk een cashback actie waarbij je op alle internet & tv en alles-in-1 pakketten een cashback krijgt van maar liefst €60,-. Als je kiest voor internet only of internet & Ziggo GO krijg je een cashback van €40,-.

Wacht niet te lang, deze actie loopt nog tot en met 12 november.

Ben je benieuwd of Ziggo leverbaar is op jouw adres? Je ontdekt het razendsnel met onze gratis postcodecheck.


Heeft Ziggo combivoordeel?

Ja. Ziggo biedt combivoordeel met Vodafone. Als je naast je Ziggo abonnement een Vodafone abonnement neemt krijg je veel voordelen. Zo krijg je elke maand tot €7,50 korting, dubbele data en zelfs een extra tv-pakket.

Op dit moment heeft Vodafone een Runners actie (t/m 5 november). Tijdens de Vodafone Runners kan je de nieuwste telefoons kiezen met veel korting. Je betaalt tijdens de Runners actie geen aansluitkosten. Daarnaast krijg je dubbele data met combivoordeel op alle pakketten (Unlimited is uitgesloten) en een korting, de hoogte van de korting is afhankelijk van de gekozen bundel.

Naast het combivoordeel met Vodafone, biedt Ziggo ook combivoordeel met Hollandsnieuwe. Zodra je een Ziggo abonnement afsluit en je daarbij een Hollandsnieuwe abonnement neemt of zelfs al in bezit hebt, krijg je vele voordelen. Zo krijg je elke maand dubbel tegoed, een gratis extra tv-pakket en betaal je geen aansluitkosten t.w.v. €20,-.

Wil je weten welke Sim Only abonnement van Vodafone of Hollandsnieuwe het beste bij je past? Doe dan snel de Sim Only vergelijker.

Sim Only vergelijken 

Ziggo zakelijk actie!

Naast internet voor consumenten biedt Ziggo ook zakelijk internet speciaal voor ondernemers. Bij Ziggo zakelijk kun je een internetsnelheid tot 1200 Mb/s ontvangen. Daarnaast krijg je gratis internetbeveiliging, een installatiegarantie en Expert Service.

Op dit moment heeft Ziggo een actie op alle zakelijke pakketten: de eerste 3 maanden gratis + 1 SmartWifi pod 6 gratis in bruikleen.

Wie is Ziggo?

Ziggo is een van de toonaangevende communicatie- en entertainment dienstverleners voor zowel consumenten als bedrijven in Nederland. Ziggo levert maar liefst 9,7 miljoen diensten aan zijn klanten.

Anders dan de meeste providers, ontvang je bij Ziggo internet via de kabel. Bij Ziggo kan je meerdere internet abonnementen afsluiten, namelijk alleen internet, alles-in-1 en internet & tv. Als je bij Ziggo een abonnementen inclusief tv afsluit, ontvang je honderden zenders en kan je genieten van interactieve televisie. Bij Ziggo heb je de keuze uit meerdere internetsnelheden. Deze lopen van 100 Mbit/s tot en met 1000 Mbit/s.

Ziggo is er voor zowel de zakelijke klanten als consumenten. Ziggo zakelijk internet is een product speciaal voor ondernemers. Naast stabiel internet krijg je ook gratis internetbeveiliging, expert service en installatiegarantie.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Volg ons via onze sociale mediakanalen. Wij zijn te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Naast deze kanalen hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingsvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking