100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie
Je bevindt je hier:

Internetsnelheid Ede testen

Heb jij het idee dat je met jouw internet abonnement niet de beloofde snelheid ontvangt? Dit is zeker mogelijk als je nog DSL internet hebt. Gelukkig kun je dit testen door middel van onze speedtest. Hiermee kun je zien welke snelheid er daadwerkelijk mogelijk is op jouw adres. Daarnaast kun je ook zien welke snelheden andere internet providers op jouw adres in Ede aanbieden. Doe de internet speedtest

Kies het abonnement dat bij je past

In delen van Ede zijn meerdere glasvezel aanbieders beschikbaar, waardoor je een keuze uit veel abonnementen hebt. Met zo een groot aanbod is het natuurlijk lastig om het abonnement te kiezen dat het beste bij jou past. Om deze keuze voor jou wat makkelijker te maken hebben wij een overzicht gemaakt zodat je kunt kijken welke internetsnelheid bij jouw verbruik past. Welke internet snelheid heb je nodig?

Sneller internet Ede

De internetsnelheid die je op jouw adres in leiden daadwerkelijk ontvangt is afhankelijk van meerdere factoren. Het internet wordt steeds belangrijker en we kunnen ons geen leven zonder internet meer voorstellen. Het is belangrijk dat je internet snel en betrouwbaar is. Om optimaal gebruik te maken van je internet hebben wij een checklist voor je samengesteld. Bekijk de checklist snel internet

Budget Alles-in-1 Caiway DELTA Odido Online.nl Youfone Ziggo

Internet Ede – Abonnement voor Thuis

Ede is een van de grotere gemeenten van Gelderland en ligt op een prachtige locatie temidden van natuurgebied de Veluwe. Met meer dan 120.000 inwoners kun je je voorstellen dat de behoefte aan goed en snel internet vrij groot is. We zien bij ProviderCheck.nl dan ook veel inwoners van Ede die bij ons komen internet vergelijken voor de beste prijs en voorwaarden.

Internet providers in Ede

Internet afsluiten in Ede? Dan heb je (gelukkig) veel keuze! In de gemeente Ede kun je namelijk gebruikmaken van alle gangbare verbindingstypen. Zo kun je een internet abonnement in Ede afsluiten voor glasvezel, kabel internet en DSL internet (internet via de telefoonlijn). Let wel op, als op jouw adres glasvezel beschikbaar is, dan kun je geen DSL-abonnement meer afsluiten. Glasvezel is de vervanger voor het ouderwetse DSL-netwerk.

Die grootte hoeveelheid aan keuzes voor internet thuis kan het echter ook lastig maken om de beste provider te kiezen. We helpen je bij ProviderCheck graag een handje! Vul bovenaan deze pagina (anoniem) je postcode in en wij controleren voor jou binnen enkele seconden wat de beste deal is op jouw adres. Je kunt vervolgens zelf soorten op prijs, internetsnelheid of andere specifieke wensen. Het beste internet abonnement voor jou heb je zo in een handomdraai gevonden!

Glasvezel internet Ede

Wil jij graag profiteren van het snelle en stabiele glasvezel internet? Maak dan gebruik van onze postcodecheck om te controleren of deze verbinding al op jouw adres aanwezig is. In de gemeente Ede wordt er hard gewerkt aan het glasvezelnetwerk, maar op dit moment is het nog niet overal beschikbaar. Halverwege 2023 is iets meer dan 60% van de huishoudens in Ede aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Is glasvezel op jouw adres in Ede beschikbaar? Top, dan kun jij profiteren van alle voordelen die het te bieden heeft! Via het glasvezelnetwerk in Ede kan internet geleverd worden door verschillende providers. Je hebt dus kus en daarmee ook wat te vergelijken, wat altijd positief is voor je abonnementsvoorwaarden. Je keuze bestaat uit onder ander KPN, T-Mobile, Online.nl, Caiway en Budget Thuis.

Let op: als er in jouw straat al gegraven is voor glasvezel en de kabels zijn getrokken, betekent dit niet dat je acuut een abonnement af kan sluiten. De netwerken moeten dit na de aanleg nog verwerken en het signaal ook daadwerkelijk versturen. Dit kan enkele weken tot maanden duren. Zo snel mogelijk gebruikmaken van glasvezel internet in Ede? Vul dan hieronder je gegevens in en je krijgt van ons bericht zodra dit op jouw adres mogelijk is.

Laat jouw gegevens achter en wij laten je direct weten wanneer er glasvezel op jouw adres beschikbaar is.

Bedankt voor jouw aanmelding!

Stad Ede het hart van een grote gemeente

Ede is een grote gemeente in de zogeheten Bible Belt waarvan de Stad Ede het grootste gedeelte beslaat. De stad Ede kent verschillende buurten, maar de gemeente heeft ook veel verschillende woonkernen. Zo vallen de dorpen Bennekom, Deelen, Ederveen, Harskamp, De Klomp, Lunteren, Otterlo, Wekerom en een gedeelte van Hoenderloo ook onder deze gemeente.

Met die grote aantal woonkernen staat de gemeente Ede wat betreft inwonertal in de top 25 van grootste gemeenten van Nederland met een vergelijkbare grootte als Maastricht. Kijkende naar de oppervlakte staat Ede zelfs in de top 15. Wist je dat de oppervlakte van de gemeente Ede groter is dan die van Amsterdam, Eindhoven en Nijmegen bij elkaar opgeteld?

Een ander leuk weetje over Ede is dat het de grootste hoeveelheid kippen telt, namelijk ruim 3,6 miljoen! Dat zijn bijna twee keer zoveel kippen als Gelderland menselijke inwoners heeft. Het is sowieso een hoger aantal dan iedere willekeurige Nederlandse provincie aan inwoners heeft.