Wat is Ziggo GO?

Maandag 25 november 2019 2 minuten en 15 seconden leestijd
Laatste update: Vrijdag 15 mei 2020

Wat is Ziggo GO?

‘Neem je tv lekker mee’, zoals Ziggo zelf zegt. De Ziggo Go zorgt er namelijk voor dat jij altijd en overal televisie kan kijken. Al je favoriete programma’s, films en series bij elkaar in een app.

Voordelen

De Ziggo GO appt barst van de voordelen voor jou als klant. Ziggo GO is de derde streaming app van Nederland achter Netflix en Youtube.

• Tot 7 dagen terugkijken: met Replay TV kijk je programma’s die al uitgezonden zijn tot 7 dagen gratis terug
  • Streamen naar je tv: stream direct vanuit de app naar je televisie met een Google Chromecast of een Apple TV
  • Live tv-kijken: met de app kan je 80+tv-zenders kijken en heb je het begin gemist? Geen probleem, dan begin je gewoon opnieuw
  • On- en offline kijken: kijk gemakkelijk offline door het downloaden van programma’s
  • Programma’s opnemen: met de app plan je heel eenvoudig programma’s in om op te nemen
  • Meer schermen tegelijk: toch liever iets anders kijken dan de rest? Met Ziggo GO kijk je met 3 apparaten tegelijk
  • Altijd en overal: je kan de app overal in de EU gebruiken

Welke tv-zenders ontvang ik via Ziggo GO?

De zenders die je ontvangt, is afhankelijk van het abonnement wat je hebt. Je ontvangt dezelfde zenders als die je bij je abonnement ontvangt. De HD-zenders uit je abonnement, worden ook via de app in HD-kwaliteit uitgezonden. Binnenshuis kan je meer zenders ontvangen dan buitenshuis.

Hoe werk het?

Als eerst moet je natuurlijk de app downloaden. De app is gratis en te downloaden via de Google Play Store (Andriod), App Store (Apple) en Windows 10 (Microsoft). Zodra je de app hebt gedownload, heb je je Mijn Ziggo account en klantnummer nodig. Je klantnummer heb je nodig om een account aan te kunnen maken. Dit nummer is te zien in de factuur en e-mails. Vervolgens moet je je registeren als klant. Dit doe je via deze link: https://account.ziggo.nl/account/registreren/ziggo-contract

Vul hier je gegevens in en maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Ga nu terug naar de app en log in met je accountgegevens die je net hebt aangemaakt. Dit kan in de app of via ziggogo.tv. Klaar? Veel plezier met kijken!

Kosten Ziggo GO

Ziggo GO is gratis voor alle Ziggo klanten. Kijk je buitenshuis via een 3G- of 4G-verbinding dan betaal je uiteraard wel data van je mobiele abonnement. Tip: wil je nu toch graag buitenshuis gebruik maken van de app? Download dan alvast voor dat je weggaat je favoriete programma’s. Zo verbruik je geen data en kan je kijken wanneer jij wilt.

Doe de postcodecheck en ontdek wat Ziggo voor jou kan betekenen.