100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Mis niks met Ziggo Movies & Series

Donderdag 22 Augustus 2019
Laatste update: Vrijdag 15 Mei 2020 2 minuten en 39 seconden leestijd

Mis niks met Ziggo Movies & Series

Een goede film kijken of alle seizoenen van een topserie zien en dat ook nog in alle genres? Ziggo Movies & Series maakt dit nu allemaal mogelijk met een ruim aanbod van maandelijks nieuwe films en series. Een grote online streamingdienst waarmee Ziggo klanten tevreden houdt door optimale ontspanning te bieden met veel keuze uit diverse programma’s voor jong en oud.

Wat is Ziggo Movies & Series?

De naam Movies & Series zegt het eigenlijk al; met Ziggo Movies & Series kan je net als bij Netflix, films en series bekijken. Ziggo biedt klanten de mogelijkheid om dit gemakkelijk te kunnen doen. Met een keuze uit drie pakketten heeft Ziggo een ruim aanbod wat voor elke klant op maat kan worden samengesteld. Je kan Ziggo Movies & Series thuis kijken maar ook onderweg met Ziggo GO via je tablet of smartphone. Ideaal voor op reis of op vakantie. Zo kan je altijd en overal genieten van de leukste films en series. Een groot voordeel is het aanbod aan buitenlandse series zoals bijvoorbeeld Game of Thrones.

Hoe werkt het?

Niet alle klanten van Ziggo hebben direct toegang tot het aanbod van Movies & Series. Via het Ziggo On Demand menu is het mogelijk om te kijken of dit is inbegrepen in het abonnement. Heb je het internet Complete- of Max-pakket inclusief digitale tv dan is Ziggo Movies & Series sowieso inbegrepen. Daarnaast ontvang je bij deze pakketten de Mediabox Next.

Via de website van Ziggo kan je gemakkelijk een account aanmaken of als je al klant bent, inloggen. Afhankelijk van het gekozen pakket, kan je nu zien welke series gratis te zien zijn. Ziggo onderscheidt hun pakketten in het standaardpakket, Movies & Series L en de XL-versie.

Naast de keuze uit alle films en de seizoenen van de beste series geeft het Ziggo Movies & Series L-pakket ook toegang tot exclusieve HBO-films en series. Combineer je Ziggo met Vodafone of Hollandsnieuwe dan ontvang je het L-pakket gratis dankzij het combivoordeel.

Wil je nog meer kijkplezier? Dit is mogelijk met het XL-pakket. Hierbij heb je HBO en tientallen extra tv-zenders. Bij alle Max-pakketten is het XL-pakket standaard inbegrepen. Met elk pakket van Movies & Series staan gegarandeerd honderden films en complete seizoenen van topseries altijd voor je klaar.

Voordelen

Een groot voordeel is dat het aanbod maandelijks wordt vernieuwd. Hierdoor is er altijd wat nieuws te zien. Met Ziggo Movies & Series is er daarnaast ook een mogelijkheid om in de hele EU te kunnen kijken met de Ziggo Go app, zo lang je maar verbonden bent met internet. Ook voor het ‘jonge’ gezin is Ziggo Movies & Series een aanvulling. Sprookjes van de Efteling en veel series van Studio 100 staan online. Kinderen hebben hiermee urenlang kijkplezier. Ziggo garandeert dat je altijd en overal jouw favoriete films en series kan kijken. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Een film meerdere keren kijken is daarom zeker geen probleem. Tenslotte biedt Ziggo ook hoogwaardige award winnende series van ABC zoals bijvoorbeeld Criminal Minds en Scandal.

Benieuwd naar wat Ziggo voor jou kan betekenen? Met onze handige postcode check ontdek je het binnen een minuut.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking