Wat is Ziggo GO?

Maandag 25 November 2019
Laatste update: Dinsdag 29 Maart 2022 3 minuten en 18 seconden leestijd

Wat is Ziggo GO?

‘Neem je tv lekker mee’, zoals Ziggo zelf zegt. De Ziggo Go app zorgt er namelijk voor dat jij altijd en overal televisie kan kijken. Je hebt al je favoriete programma’s, films en series bij elkaar in een app.

Door middel van deze app kun je tv kijken via je smartphone, tablet of laptop. Ook is je mediabox verbonden met de Ziggo Go app. Je kunt een spannende serie pauzeren en verder kijken op een ander scherm. Maar wat kun je eigenlijk allemaal met de Ziggo GO app? Dat zullen wij je allemaal uitleggen.

Met de Ziggo GO app kun je naast live tv kijken, ook programma’s terugkijken. Je kunt alle programma’s tot 7 dagen na de uitzending gratis terugkijken. Bestaat jouw huishouden uit meerdere mensen? Je kunt met de Ziggo GO app op drie schermen tegelijk kijken. Daarbij kun je ook streamen naar je tv. Zo kan iedereen iets kijken wat die zelf wilt.

Voordelen

De Ziggo GO appt barst van de voordelen voor jou als klant. Ziggo GO is de derde streaming app van Nederland achter Netflix en Youtube.

• Tot 7 dagen terugkijken: met Replay TV kijk je programma’s die al uitgezonden zijn tot 7 dagen gratis terug;
  • Streamen naar je tv: stream direct vanuit de app naar je televisie met een Google Chromecast of een Apple TV;
  • Live tv-kijken: met de app kan je 80+tv-zenders kijken. En heb je het begin gemist? Geen probleem, dan begin je gewoon opnieuw;
  • On- en offline kijken: kijk gemakkelijk offline door het downloaden van programma’s;
  • Programma’s opnemen: met de app plan je heel eenvoudig programma’s in om op te nemen;
  • Meer schermen tegelijk: toch liever iets anders kijken dan de rest? Met Ziggo GO kijk je met 3 apparaten tegelijk;
  • Altijd en overal: je kan de app overal in de EU gebruiken.

Welke tv-zenders ontvang ik via Ziggo GO?

Welke zenders je ontvangt, is afhankelijk van het abonnement dat je hebt. Je ontvangt dezelfde zenders als die je in je abonnement ontvangt via de mediabox. De HD-zenders uit je abonnement, worden ook via de app in HD-kwaliteit uitgezonden. Binnenshuis kan je meer zenders ontvangen dan buitenshuis.

Hoe werk het?

Als eerst moet je natuurlijk de app downloaden. De app is gratis en te downloaden via de Google Play Store (Android), App Store (Apple) en Windows 10 (Microsoft). Zodra je de app hebt gedownload, heb je je Mijn Ziggo account en klantnummer nodig. Je klantnummer heb je nodig om een account aan te kunnen maken. Dit nummer is te zien in de factuur en e-mails. Vervolgens moet je je registeren als klant. Dit doe je via deze link: https://account.ziggo.nl/account/registreren/ziggo-contract

Vul hier je gegevens in en maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Ga nu terug naar de app en log in met je accountgegevens die je net hebt aangemaakt. Dit kan in de app of via ziggogo.tv. Klaar? Veel plezier met kijken!

Kosten Ziggo GO

Ziggo GO is gratis voor alle Ziggo klanten. Kijk je buitenshuis via een 3G- of 4G-verbinding dan betaal je uiteraard wel data van je mobiele abonnement. Tip: wil je nu toch graag buitenshuis gebruik maken van de app? Download dan alvast voor dat je weggaat je favoriete programma’s. Zo verbruik je geen data en kan je kijken wanneer jij wilt.

Ben jij benieuwd of Ziggo ook leverbaar is op jouw adres? Doe de gratis postcodecheck en ontdek wat Ziggo voor jou kan betekenen voor jouw internet thuis. Je kunt hierdoor zien welke abonnementen zijn aanbieden en wat de kosten daarvan zijn.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.