100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Welk extra zenderpakket van Ziggo past bij jou?

Donderdag 29 Augustus 2019
Laatste update: Donderdag 18 Juni 2020 2 minuten en 19 seconden leestijd

Welk extra zenderpakket van Ziggo past bij jou?

Zoals Ziggo het zelf zegt: ‘je raakt nooit uitgekeken’. Dat klopt! Ziggo heeft een groot aanbod met veel digitale en HD-zenders. Naast alle standaard zenders kan je ook tegen betaling, kiezen voor een van onderstaande Ziggo zenderpakketten.  

Ziggo Sport Totaal en FOX Sports Eredivisie

Helemaal opgaan in een spannende Eredivisiewedstrijd en alles van de aftrap tot aan het laatste fluitsignaal volgen? Met dit zenderpakket van Ziggo heb je het beste voetbal met de beste (inter)nationale sport altijd tot je beschikking. Het pakket heeft 9 kanalen met topsport.

Dit pakket bevat zowel Ziggo Sport Totaal en FOX Sports Eredivisie. Ziggo biedt deze pakketten ook los aan zodat jij altijd zelf kan kiezen waar je naar wilt kijken.

Ziggo Sport Totaal

24 uur per dag en 7 dagen per week, kijken naar 6 premium sportkanalen. Het pakket bestaat uit een voetbal-, racing-, golf-, tennis-, basketbal-, atletiek- en een rugbykanaal. 

Een Premier League-wedstrijd of een race van de Formule 1 kijken? Alles kan met dit pakket.

FOX Sport Eredivisie

Een pakket voor de echte voetballiefhebber. 3 kanalen met exclusief nationaal topvoetbal uit de Eredivies, Keuken Kampioen Divisie en het KNVB-Bekertoernooi. Ook jouw zaterdagavond is goed gevuld. Elke zaterdagavond zie je via dit kanaal De Eretribune. Het kan allemaal met Fox Sports op de Ziggo kanalen 421, 422 en 423.

FOX Sports Internationaal

Volop genieten van internationale topsport. Heel veel topvoetbal maar ook sporten zoals tennis, honkbal en nog veel meer.

Ziggo Movies & Series

Voor alle klanten van Ziggo hebben ze wat extra’s, namelijk Ziggo Movies & Series. Urenlang kijkplezier met honderden films en series on demand.

Ziggo Movies & Series XL

Wil je het complete pakket van Ziggo? Dan is dit ideaal voor jou. 40 extra zenders, honderden films en series on demand en ook nog exclusieve HBO-series zoals Game of Thrones.

Erotiek

Een zenderpakket met alle erotische genres. Je vindt hier programma’s en films met daarin zenders als bijvoorbeeld Penthouse en Dusk.

Film1

Film1 maakt het mogelijk om reclamevrij naar de nieuwste titels en de grootste Nederlandse films te kijken. 4 kanalen of on demand op je televisie, tablet of smartphone.

Turks

Nieuws, entertainment en sport afkomstig uit Turkije. Zo blijf je altijd op de hoogte van alle Turkse actualiteiten.

Hindi

27/7 top entertainment en de meest populaire Hindoestaanse tv-zenders. Films, nieuws, sport en muziek in het Hindi, Urdu en Gujarti.

Gay Lifestyle

Ziggo heeft een pakket speciaal voor de gay man. OUTtv heeft programma’s met meer stijl en lef. Ook ontvang je bij dit pakket gay-adult en X-MO.

Word jij ook blij van al deze Ziggo extra zenders? Heb jij al Ziggo of zou je graag klant willen worden? Doe de PostcodeCheck en ontdek wat Ziggo voor jou kan betekenen via internet thuis vergelijken.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking