100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Ziggo & Vodafone abonnement? Deze voordelen krijg je!

Maandag 8 Maart 2021 3 minuten en 30 seconden leestijd

Ziggo & Vodafone abonnement? Deze voordelen krijg je!

Nu denk je misschien, een Ziggo en Vodafone abonnement, hoe kan dat? Bij Vodafone kun je een mobiel abonnement afsluiten en bij Ziggo kun je een abonnement voor thuis internet afsluiten. Wanneer je deze twee combineert krijg je super veel voordeel! Dit komt omdat Vodafone van Ziggo is, ook wel bekend als VodafoneZiggo. Het voordeel dat jij ontvangt noemen wij combivoordeel. Jij ontvangt dus ontzettend veel Vodafone Ziggo korting. Wat is de korting? Wij vertellen het je in dit kennisbankbericht.

Heb jij al een mobiel abonnement bij Vodafone en sluit je thuis internet af bij Ziggo? Dan ontvang jij de volgende Vodafone Ziggo korting:

  • Iedere maand €2,50 korting op elk Vodafone Start abonnement en €5,- korting op elk Vodafone Smart, Red en Black abonnement op jouw adres (of €4,13 korting op elk Red Pro of Biz Basic abonnement op je adres en/of KvK-nummer);
  • Elke maand verdubbelt Vodafone de mobiele databundel van alle Start, Smart, Scherp, Red en Black abonnementen op jouw adres. (max 10 apparaten)
  • Een gratis tv-pakket die je iedere maand kunt wisselen in Mijn Ziggo. Kies uit: Ziggo Sport Totaal, Ziggo Movies & Series L of Ziggo Kids (t.w.v. max. €14,95 per maand) (alleen als je tv afsluit);
  • Je krijgt gratis het veilig pakket t.w.v. €6,95 (ontwikkelt door F-Secure). Hiermee beveilig je tot 20 apparaten (Android smartphones en tablets, laptops en desktops).
     

Heb jij al een mobiel abonnement van Vodafone en wil jij ook graag dit voordeel ontvangen? Kijk door middel van onze gratis postcodecheck of Ziggo ook leverbaar is op jouw adres.

Hoe sluit ik deze combivoordeel af?

Dat is heel makkelijk, combineer een Vodafone abonnement met Ziggo internet! Je kunt op onze website naar het kopje ‘combivoordeel’ navigeren. Je vindt deze in ons menu onder het kopje ‘vergelijk pakketten’. Het eerste wat je op deze pagina ziet is de gratis postcodecheck. Je kunt hier jouw postcode, huisnummer, abonnementsvorm en huidige mobiele provider kiezen. In dit geval kies je voor Vodafone. Wanneer je op ‘nu vergelijken’ klikt komen alle combivoordeel abonnementen naar voren die je kunt kiezen. Je kunt hier het gewenste abonnement afsluiten. Je hebt de keuze tussen ‘alleen internet’, ‘internet en tv’, ‘internet en bellen’ of ‘alles-in-1’. Wanneer jij internet en tv of alles-in-1 afsluit, ontvang jij ook het extra zender pakket.

Wie is VodafoneZiggo?

In 2017 is Ziggo samen gegaan met Vodafone Nederland. Ziggo en Vodafone vullen elkaar helemaal aan. Vodafone als aanbieder van het grootste mobiele 4G netwerk ter wereld en Ziggo als vertrouwde partij voor super snel Internet en tv. Omdat Vodafone mobiel internet levert en geen Vodafone thuis internet levert, kun je Vodafone combineren met Ziggo.

Het doel van VodafoneZiggo is plezier en vooruitgang met elke verbinding. Ze legt overal waardevolle verbindingen, tussen mensen en voor mensen. VodafoneZiggo is de aanjager van de Nederlandse digitalisering en wil dan ook een ‘netwerk van de toekomst’ aanbieden.

VodafoneZiggo is een joint venture van Liberty Global. Liberty Global is het grootste internationale tv en breedbandinternet bedrijf.

Wie is Vodafone?

Vodafone Group is opgericht in 1982 in Groot-Brittannië en is vandaag de dag (in omzet) een van ’s werelds grootste mobiele telecommunicatiebedrijven. Ze heeft mobiele netwerken in ongeveer 30 landen en werkt wereldwijd samen met ruim 50 mobiele netwerken. Daarnaast is ze actief aanbieder van breedband in 10 landen.

Vodafone betrad in 1995 de markt onder de naam Libertel, hun slogan was ‘iedereen bereikbaar, bereikbaar voor iedereen’. In 1997 introduceerde zij als eerste in Nederland prepaid. Eind 2000 nam Vodafone een meerderheidsbelang in het bedrijf en veranderde naam in Libertel-Vodafone, waarna het in 2002 alleen Vodafone werd.

Wie is Ziggo?

Ziggo is een van de toonaangevende communicatie- en entertainment-dienstverleners voor consumenten en bedrijven in Nederland. Het Ziggo netwerk bestaat uit wel 410.000 kilometer coax-kabel en wel 38.500 kilometer glasvezelkabel. Daarnaast heeft Ziggo meer dan 2 miljoen WifiSpots door heel Nederland. WifiSpots zijn plekken waar klanten een draadloze verbinding op kunnen pikken zonder in de buurt te zijn van hun eigen modem.

Ziggo levert naast internet, ook interactieve tv en bellen. In 2016 werd Ziggo exclusief aanbieder van HBO-diensten. Daarnaast heeft Ziggo een eigen sportkanaal namelijk Ziggo Sport.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking