100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Ziggo Sport

Ziggo Sport is een televisiekanaal van de provider Ziggo, die onder de noemer Ziggo Sport Totaal diverse sportkanalen aanbiedt. In tegenstelling tot de andere zenders van Ziggo Sport Totaal is de zender Ziggo Sport gratis te bekijken voor klanten van Ziggo. De zender is exclusief bestemd voor Ziggo-abonnees en kan dus niet door klanten van andere providers bekeken worden.

Voor de andere zenders van Ziggo Sport Totaal moet betaald worden en deze zenders kunnen dan ook door klanten van andere providers worden afgenomen. Op het gratis kanaal Ziggo Sport kunnen Ziggo-klanten een selectie bekijken van de sportprogramma’s die op de diverse zenders van Ziggo Sport Totaal te zien zijn.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Ziggo Sport

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender Ziggo Sport optioneel beschikbaar. Ziggo Sport is bij 2 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is alleen bij DELTA beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Ziggo Sport via een TV App bij 2 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Ziggo Sport per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie sport