100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo Sport Docu

Ziggo Sport Docu is een kanaal binnen Ziggo, wat tegenwoordig bekend staat als VodafoneZiggo. Vodafone en het moederbedrijf van Ziggo, Liberty Global Dutch, zijn sinds 2016 gefuseerd en daarmee een grote speler in Nederland wat betreft kabeltelevisie, internet én mobiele telefonie.

Op 13 september 2013 is Ziggo Sport Docu van start gegaan als nieuwe zender en als vervanger van de inmiddels verdwenen zender Ziggo Sport Extra 1. Ziggo Sport Docu laat de hele dag sportdocumentaires zien. Ook kan dit kanaal gebruikt worden om live-sport uit te zenden. Dit kanaal is een goede aanvulling voor de sportliefhebbers van alle leeftijden!

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Ziggo Sport Docu

Bij al onze providers is de tv-zender Ziggo Sport Docu optioneel beschikbaar. Ziggo Sport Docu is bij 7 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 3 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Ziggo Sport Docu via een TV App bij 7 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Ziggo Sport Docu per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Online.nl
T-Mobile
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie algemeen