100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo Sport Extra 1

Ziggo Sport Extra 1 is een premium televisiezender die eigendom is van de provider Ziggo. Ziggo biedt de sportliefhebber via het pakket Ziggo Sport Totaal een compleet aanbod van live wedstrijden op alle gebieden van topsport. Ziggo Sport Totaal bestaat dan ook uit maar liefst zes premium sportzenders, waarvan drie themakanalen en één kanaal dat een selectie biedt van de beste wedstrijden en de mooiste momenten uit de grote sporttoernooien.

Daarnaast biedt Ziggo Sport Totaal nog de zenders Ziggo Sport Extra 1 en Ziggo Sport Extra 2. Wanneer er meerdere wedstrijden worden gespeeld op hetzelfde moment, dan worden deze zenders ingezet om de wedstrijden uit te zenden die niet op de andere kanalen worden uitgezonden. Ook worden op deze zenders samenvattingen vertoond van gespeelde toernooien.

Op Ziggo Sport Extra 1 kun je dan ook een gevarieerd aanbod verwachten van diverse sporten, waaronder voetbal, tennis, basketbal en nog veel meer.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Ziggo Sport Extra 1

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender Ziggo Sport Extra 1 optioneel beschikbaar. Ziggo Sport Extra 1 is bij 2 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is alleen bij DELTA beschikbaar. Ook zijn programma's bij DELTA met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App van DELTA online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Ziggo Sport Extra 1 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie sport