100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Ziggo Sport Golf

Ziggo Sport Golf is een premium themakanaal dat onderdeel is van de groep van televisiezenders van Ziggo Sport Totaal. Deze groep van premium zenders is eigendom van de provider Ziggo. De zenders zijn sinds 2015 op de televisie te bekijken en bieden de echte sportliefhebber een totaalpakket waarin alles op het gebied van topsport aan bod komt.

Ziggo Sport Golf is één van de zes betaalkanalen van Ziggo Sport Totaal en is als themakanaal volledig toegespitst op de verslaggeving van golftoernooien. Op deze zender zie je dan ook uitsluitend topgolf van het hoogste niveau. In de programmering kun je live de grote golftoernooien verwachten, zoals het World Golf Championship en de Ryder Cup.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Ziggo Sport Golf

Bij al onze providers is de tv-zender Ziggo Sport Golf optioneel beschikbaar. Daarnaast is Ziggo Sport Golf bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 5 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 5 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App Ziggo Sport Golf online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Ziggo Sport Golf per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie sport