100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Ziggo Sport Racing

Ziggo Sport Racing is één van de zes premium televisiezenders van de provider Ziggo. Onder de noemer Ziggo Sport Totaal biedt Ziggo sinds 2015 een groep van zes kanalen aan waarop het beste uit de sportwereld wordt vertoond. De verschillende kanalen zijn ieder toegespitst op een thema óf bieden een selectie van de beste wedstrijden en sportmomenten.

De zender Ziggo Sport Racing is één van de vier themazenders en richt zich geheel op liefhebbers van de autosport. Op deze zender zie je onder andere alle Formule 1 wedstrijden, de Porsche Super Cup, de Audi TT Cup, de World Rallycross, Het Europees Formule 3 kampioenschap en de ADAC GT Masters.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Ziggo Sport Racing

Bij al onze providers is de tv-zender Ziggo Sport Racing optioneel beschikbaar. Daarnaast is Ziggo Sport Racing bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 5 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 5 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App Ziggo Sport Racing online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Ziggo Sport Racing per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie sport