100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Ziggo Sport Select

Ziggo Sport Select is één van de zes betaalkanalen van Ziggo Sport Totaal. Ziggo Sport Totaal is een groep van televisiezenders die aangeboden worden door de provider Ziggo en die bestaat uit 6 betaalzenders en één kanaal dat gratis en exclusief te zien is door alle klanten van Ziggo.

Op de zender Ziggo Sport Select kun je een selectie verwachten van de beste sportmomenten die eerder op één van de andere zenders van Ziggo Sport Totaal te zien waren. Hierbij ligt de nadruk vooral op live voetbaltoernooien en -wedstrijden, maar ook het beste van andere sporten komt voorbij op Ziggo Sport Select. Denk bijvoorbeeld aan de grote tennistoernooien, basketbal of golf.  

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Ziggo Sport Select

Bij al onze providers is de tv-zender Ziggo Sport Select optioneel beschikbaar. Daarnaast is Ziggo Sport Select bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 5 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 5 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App Ziggo Sport Select online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Ziggo Sport Select per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie sport