100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Ziggo Sport Voetbal

Ziggo Sport Voetbal is een themakanaal dat onderdeel is van Ziggo Sport Totaal. Ziggo Sport Totaal is een groep van premium televisiezenders die eigendom zijn van de aanbieder Ziggo. Naast zes betaalkanalen biedt Ziggo ook een gratis sportkanaal aan exclusief voor Ziggo-abonnees.

De zender Ziggo Sport Voetbal is een themazender die volledig gericht is op het uitzenden van voetbalwedstrijden en hoogtepunten uit de grote toernooien. Je ziet op deze zender 24 uur per dag live wedstrijden uit onder andere de UEFA Champions League, de Jupiler Pro League en de Primera Division. Daarnaast worden er hoogtepunten uitgezonden uit het hoogste Europese voetbal.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Ziggo Sport Voetbal

Bij al onze providers is de tv-zender Ziggo Sport Voetbal optioneel beschikbaar. Daarnaast is Ziggo Sport Voetbal bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 4 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 4 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App Ziggo Sport Voetbal online bekijken op je smartphone of tablet. Dit kan bij al onze providers niet alleen thuis binnen het bereik van je Wifi-netwerk, maar ook buitenshuis.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Ziggo Sport Voetbal per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie sport