• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!
    Gratis helpdesk!
    Bel 088 3232 032
Filters
Algemeen
Toon resultaten
Mobiel abonnement bij
Kosten per maand
tot €
Contractduur
Levertijd
Providers
Internet
Downloadsnelheid
Mb t/m
Mb
Uploadsnelheid
Mb t/m
Mb
Verbindingstype
Internet extra
TV
Favoriete zenders
TV Extra
Bellen
Bellen extra
Toon resultaten

Ziggo introduceert nieuwe abonnementen en de ‘Bundelkiezer’

Dinsdag 14 oktober 2014 0 minuten en 59 seconden leestijd

Ziggo introduceert nieuwe abonnementen en de ‘Bundelkiezer’

Ziggo heeft vanaf vandaag nieuwe abonnementen de ‘bundelkiezer’ geïntroduceerd. Het goedkoopste pakket kost 44.95 en het duurste pakket 64.90.

Het goedkoopste pakket heet GewoonGoed voor 44.95, hierin zit 30 Mbit/s internet, interactieve tv en vaste telefonie. Het tweede pakket heet AltijdOveral en bevat 90 Mbit/s internet, interactieve tv, pauzeren en opnemen, maar geen telefonie. Het duurste pakket heet SamenCompleet en kost 64.90 dit pakket bevat 90 Mbit/s internet, interactieve tv, pauzeren en opnemen en onbeperkt vaste telefonie.

De uploadsnelheid is bij alle pakketten 1 tiende van de downloadsnelheid wat neerkomt op 3 Mbit/s bij GewoonGoed, 9 Mbit/s bij AltijdOveral en 9 Mbit/s bij SamenCompleet. De standaard pakketten bieden geen hogere interenetsnelheden. Voor een snelheid van 180 Mbit/s up en 18 Mbit/s down moet de ‘bundelkiezer’ worden gebruikt.

Met de ‘bundelkiezer’ is het mogelijk om een eigen pakket samen te stellen. Het goedkoopste pakket komt uit op 39.95 en bevat standaard internet met een snelheid van 30Mbit/s en standaard tv. Het duurste pakket dat met de bundelkiezer kan worden bereikt kost 88.85 en bevat, 180 Mbit/s internet, TV Extra en onbeperkte vaste telefonie.

Verder is het vanaf nu mogelijk om maandelijks het pakket te wijzigen en op te zeggen. De optie voor een gratis Samsung Galaxy Tab4, Interactieve HD recorder of 6 maanden korting komt dan wel te vervallen.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.