100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Black Friday bij Ziggo!

Dinsdag 22 November 2022 3 minuten en 3 seconden leestijd

Black Friday bij Ziggo!

Ben jij op zoek naar een nieuwe internet provider en wil je heel veel korting ontvangen? Stap dan tijdens Black Friday over naar Ziggo! Door de Ziggo Black Friday actie bespaar je namelijk een heel jaar lang op je internet en tv kosten. Ben je benieuwd naar de actie? Lees snel verder…

Met Black Friday stap je over naar Ziggo met een hele hoge korting op Internet & tv. Als je een abonnement met tv afsluit ontvang je namelijk 12 maanden 50% korting. Dit houdt in dat je een jaar lang maar de helft van de prijs betaalt! Wil jij graag een abonnement zonder bellen? Dan ontvang je 6 maanden lang 50% korting op je internet abonnement. Op jaarbasis bespaar je dus heel veel geld met een overstap naar Ziggo tijdens Black Friday.

Naast de mooie korting die Ziggo biedt, betaal je ook geen aansluitkosten t.w.v. €19,95 en krijg je gratis installatiehulp t.w.v. €249,-. Met installatiehulp wordt je internet geïnstalleerd door een monteur, wordt er een wifiscan gedaan en krijg je een supersterk modem.

Werk jij als ZZP’er of heb je een bedrijfspand waar je graag nieuw internet wilt hebben? Ziggo Zakelijk heeft ook een mooie Black Friday Deal! Op alle Ziggo Zakelijk abonnementen ontvang je nu namelijk maar liefst 12 maanden 50% korting. Daarbij ontvang je 1 licentie safe online en een zakelijke wifi back-up.

Hoe werkt de Black Friday deal van Ziggo?

Het overstappen naar Ziggo gaat heel makkelijk. Als eerste kun je bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken of Ziggo leverbaar is op jouw adres. Als dit zo is kun je het abonnement kiezen dat het beste bij jou past. Heb je het abonnement dat je af wilt sluiten gevonden? Dan kun je op de ‘bestellen’ knop klikken en word je doorgestuurd naar de site van Ziggo zelf. Op de site van Ziggo kun je het abonnement afsluiten en de korting wordt automatisch verrekend op je factuur. Je hoeft er dus zelf niet achter aan te gaan!

Wie is Ziggo?

Ziggo is een van de weinige internet providers in Nederland die internet via de kabel levert. Je kunt meerdere internetpakketten kiezen met meerdere snelheden. Je kunt namelijk abonnementen afsluiten met snelheden tussen de 40 Mbit/s en 1000 Mbit/s. Als je kiest voor een abonnement met tv heb je in het basispakket al meer dan 80 televisiezenders waarvan 36 in HD kwaliteit.

Ziggo is in 2017 een samenwerking aangegaan met Vodafone en ze vullen elkaar helemaal aan. Vodafone als grootste mobiele 4G netwerk ter wereld en Ziggo als vertrouwde partij voor goed en snel internet. Als je deze twee combineert kun jij ook extra korting ontvangen, ook wel combivoordeel. Samen zijn ze op hoog tempo aan het innoveren. VodafoneZiggo is de aanjager van de Nederlandse digitalisering en bouwt aan de infrastructuur die ervoor zorgt dat Nederland haar digitale voorsprong behoudt.

Ziggo vindt klantenservice heel belangrijk. Op de website kun je daarom veel voorkomende problemen met antwoorden vinden. Met wat hulp kun je er vaak zelf uitkomen. Mocht je er toch niet zelf uitkomen kun je persoonlijk contact opnemen. Dit kan via de chatfunctie op de website, telefonisch of via het contactformulier op de website.

Wie is Ziggo Zakelijk?

Ziggo is er niet alleen voor de consumenten, maar ook voor ondernemers. Met Ziggo zakelijk ontvang je een internetsnelheid tot wel 1000 Mbit/s, krijg je gratis internetbeveiliging, een installatiegarantie en een expert service. De expert service houdt in dat er 7 dagen per week van 08:00 tot 22:00 uur een gespecialiseerde klantenservice voor je klaar staat. Je hebt dus in no time een medewerker van Ziggo aan de telefoon als je een probleem hebt.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking