100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Ziggo actie; 50% korting!

Dinsdag 24 Januari 2023 3 minuten en 7 seconden leestijd

Ziggo actie; 50% korting!

Ziggo heeft een hele mooie actie. Als je nu overstapt naar Ziggo ontvang je namelijk een aantal maanden 50% korting. Het aantal maanden hangt af van het abonnement dat je kiest. Stap jij ook over naar Ziggo? Wij lichten de actie toe!

Ben jij op zoek naar een nieuw internet abonnement? Dan raden wij aan om eens te kijken bij Ziggo. Ziggo heeft namelijk een hele mooie actie met een aantal maanden 50% korting! De kortingsperiode die je ontvangt hangt af van het abonnement dat je afsluit. Wij zetten de kortingen voor jou op een rij:

  • Bij het internet Basic, Start, Start XXL en Complete abonnement ontvang je de eerste 3 maanden 50% korting, met het internet Gigi abonnement ontvang je de eerste 6 maanden 50% korting.
  • Met alle internet & tv abonnementen ontvang je 9 maanden 50% korting, op het internet Giga & tv abonnement na. Met dit abonnement ontvang je namelijk maar liefst 12 maanden 50% korting.
  • Bij alle Alles-in-1 abonnement ontvang je ook 9 maanden 50% korting. Een uitzondering is hierbij ook het Giga abonnement. Bij dit abonnement ontvang je namelijk 12 maanden 50% korting.

Ben je benieuwd of Ziggo ook leverbaar is op jouw adres? Doe dan onze gratis postcodecheck. Door middel van onze gratis postcodecheck kun je zien of je een abonnement bij Ziggo af kunt sluiten en kun je kijken welk abonnement goed bij je past.

Naast de acties op de Ziggo consumenten abonnementen is er ook een actie op de Ziggo zakelijk abonnementen. Op alle zakelijke abonnementen krijg je 9 maanden lang 50% korting (bij een eenjarig abonnement), behalve op het Giga abonnement. Op het Giga abonnement ontvang je namelijk 12 maanden lang 50% korting (bij een eenjarig abonnement). Dit is niet de enigste korting die je ontvangt bij een zakelijk abonnement, je ontvang namelijk ook nog eens 3 SmartWifi boosters gratis in bruikleen.

Wat zijn SmartWifi boosters?

Met SmartWifi boosters heb je overal in huis of op kantoor perfecte wifi. De wifi boosters creëren namelijk een ideale multiroom oplossing, waarmee je het perfecte netwerk creëert. Je ontvangt met de actie van Ziggo zakelijk nu drie Deco M4 wifi boosters. Deze stations kun je door heel het huis plaatsen. Jij bepaalt waar, je plaatst ze namelijk op de plekken waar je wifi nodig hebt. Elk station neemt automatisch het signaal van je modem over. Ook kunnen de stations tegelijkertijd zenden en ontvangen waardoor de internetsnelheid optimaal blijft. De wifi stations communiceren constant met elkaar. Als jij verplaatst wordt er automatisch overgeschakeld naar het sterkste wifipunt met de beste frequentie.

Je kunt de wifi boosters heel makkelijk installeren door middel van een app. Je kunt de TP-Link Deco app downloaden op je telefoon of tablet en volgt de instructies. Je krijgt direct toegang tot je eigen snelle wifi netwerk. Je ontvangt een beveiligde wifi dekking tot wel 370 vierkante meter.

Wie is Ziggo?

Ziggo is een van de toonaangevende communicatie- en entertainment dienstverleners in Nederland, voor zowel consumenten als bedrijven. Ziggo levert maar liefst ruim 9,7 miljoen diensten aan zijn klanten.

Anders dan bij de meeste internet providers ontvang je bij Ziggo internet via de kabel. Je kunt meerdere internet abonnementen afsluiten, namelijk alleen internet, internet & tv en alles-in-1. In de jaren 70 moesten we het doen met 70 publieke zenders, dat is nu heel anders. Als je een abonnement inclusief tv afsluit bij Ziggo ontvang je honderden zenders en kun je genieten van interactieve tv. Je hebt bij Ziggo de keuze tussen meerdere internetsnelheden, deze lopen van 50 Mbit/s tot en met 1000 Mbit/s.

Ziggo is er voor zowel de consumenten als de zakelijke klanten. Het Ziggo zakelijk internet is een product speciaal voor de ondernemers. Je krijgt naast stabiel internet ook gratis internetbeveiliging, installatiegarantie en Expert service.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking