100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Ziggo heeft haar internetsnelheid verhoogd!

Woensdag 14 April 2021 2 minuten en 48 seconden leestijd

Ziggo heeft haar internetsnelheid verhoogd!

Ziggo heeft per 12 april 2021 de snelheden van bijna al haar internetabonnementen verhoogd. Dit betekent dat ruim 3,3 miljoen klanten en bedrijven sneller internet hebben gekregen. Afhankelijk van het abonnement stijgen de snelheden met 20 tot 50 procent. Waarbij de grootste stijging in de goedkoopste abonnementen zit. Ben je benieuwd of jouw snelheid ook is verhoogt? Lees snel verder!

Ontdek de huidige Ziggo aanbiedingen

Omdat het netwerk steeds intensiever gebruikt wordt zit Ziggo niet stil. Het netwerk wordt continue verbeterd zodat de snelheid van het internet bij de klanten bij de tijd blijft. Vooral in deze tijd, met veel thuisonderwijs en online sportlessen, is een snelle internetverbinding essentieel. Zit jij ook bij Ziggo? Dan zal je internetsnelheid waarschijnlijk ook verhoogt zijn. Wij zetten de nieuwe snelheden voor jou op een rijtje:

  • Internet voordeelpakket: Downloadsnelheid van 25 Mbps naar 40 Mbps, uploadsnelheid van 2,5 Mbps naar 5 Mbps.
  • Internet start: Downloadsnelheid van 50 Mbps naar 75 Mbps, uploadsnelheid van 5 Mbps naar 10 Mbps.
  • Internet start XXL: Downloadsnelheid van 100 Mbps naar 150 Mbps, uploadsnelheid van 10 Mbps naar 15 Mbps.
  • Internet Complete: Downloadsnelheid van 250 Mbps naar 300 Mbps, uploadsnelheid van 25 Mbps naar 30 Mbps.
  • Internet Max: Downloadsnelheid van 500 Mbps naar 600 Mbps, uploadsnelheid blijft 40 Mbps.
  • Internet Giga: Dit abonnement met een downloadsnelheid van 1000 Mbps blijft onveranderd.

Ziggo biedt ook zakelijk internet aan. De zakelijke internetabonnementen krijgen ook een snelheidsverhoging.

Ben je benieuwd of Ziggo beschikbaar is op jouw adres? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Moet je iets doen voor de hogere snelheid?

Wanneer je klant bent bij Ziggo kun je voor nu alleen nog profiteren van het snelle internet wanneer je zelf je modem reset. Dit kan sinds maandag 12 april 12:00 uur. Weet jij niet hoe dit moet? Wees gerust, de modems worden uiteindelijk door Ziggo op afstand gereset. Zo kun jij van sneller internet genieten zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Dit kan wel tot 31 mei duren.

Wie is Ziggo?

Ziggo is een van de grootste telecommunicatie bedrijven in Nederland. Met maar liefst 410.000 km coaxkabel en 38.500 km glasvezelkabel. Ziggo is een innovatieve internetprovider. Zo heeft ze onder andere in 2012 Ziggo Wifispots geïntroduceerd. Dit zijn plaatsen waar klanten een draadloze Ziggo internetverbinding op kunnen pikken. In 2015 richt Ziggo ‘Ziggo Sport’ op en vanaf 2016 is Ziggo exclusieve aanbieder van HBO-series. Het laatste hoogtepunt is het samengaan met Vodafone Nederland in 2017. Ziggo en Vodafone zijn samengegaan, onder de naam VodafoneZiggo, omdat ze elkaar goed aanvullen. Vodafone als het grootste mobiele 4G netwerk ter wereld en Ziggo als vertrouwde partij voor supersnel internet ent tv. Wanneer jij een mobiel abonnement hebt bij Vodafone en je internet en tv via Ziggo af sluit ontvang jij ook een mooie ‘combivoordeel’.

Ziggo is volgens de Tweakers community al 10 jaar op rij de beste internetprovider. Anders dan bij andere internetproviders ontvang je bij Ziggo internet via de kabel. Het internet van Ziggo is snel, slim en veilig. Ziggo levert internetsnelheden tot en met maar liefst 1000 Mbit/s. Zo heb je altijd meer dan voldoende snelheid. Wanneer je bij Ziggo een abonnement afsluit garandeert Ziggo een installatiegarantie. Je ontvangt een doe-het-zelf-installatiepakket en Ziggo helpt je online stap voor stap. Lukt het niet? Dan komt er een monteur bij je langs. Bij het afsluiten van een internetabonnement ontvang je ook gratis Safe Oline. Dit is software die je beschermt tegen bedreigingen als spyware en wormen, deze software bevat tevens een virusscanner.

Wanneer je ook tv afsluit bij Ziggo ontvang je in het basispakket al meer dan 80 zenders. Daarnaast kun je programma’s afspelen vanaf het begin en Live-tv pauzeren. Wil je ook op kunnen nemen of wil je meer zenders? Dan kun je kiezen voor andere tv-pakketten. Daarnaast kun je ook extra zenderpakketten afsluiten voor een zo compleet mogelijk aanbod.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking