100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo Uitpak Weken! Gratis kinderzenders en Film1

Vrijdag 09 oktober 2020 3 minuten en 52 seconden leestijd

Ziggo Uitpak Weken! Gratis kinderzenders en Film1

De Herfstvakantie staat voor de deur. Woon je in het noorden van het land dan start de vakantieweek zelfs vandaag al voor jouw kinderen. De rest heeft nog een week te gaan. Maar voor alle Ziggo-klanten geldt, ze hoeven zich deze vakantie niet te vervelen. Vanaf 9 oktober kijken alle klanten van Ziggo namelijk gratis naar 7 kinderzenders!

En dat is nog niet alles, Ziggo denkt ook aan de volwassenen. In oktober krijg je namelijk een weekend lang alle Film1 kanalen cadeau.

Welke kinderzenders kijk je gratis via Ziggo?

Ziggo zorgt voor vermaak deze Herfstvakantie, of het nu regent of stormt jij en je kinderen komen de dag wel door. Hoe oud ze ook zijn, er zit voor alle leeftijden wat leuks tussen. Vanaf vrijdag 9 tot en met zondag 25 oktober kijk je namelijk gratis naar de volgende kinderzenders:

 • Nicktoons (kanaal: 303) – Op Nicktoons kijk je 24 uur per dag naar tekenfilms als Teenage Mutant Ninja Turtles, Ollie’s Pack en Huize Herrie. Overdag zijn de meeste tekenfilms in het Nederlands te bekijken. ’s Avonds gaan ze over in het Engels met ondertiteling.
   
 • Nickmusic (kanaal: 304) Speciaal voor kinderen van 5 tot 15 jaar kijk en luister je op NickMusic naar de leukste en kindvriendelijk hits van dit moment. Veel muziek is in het Nederlands zodat er meegezongen kan worden. Hup met die voetjes van de vloer en dansen maar.
   
 • Pebble TV (kanaal: 305) – Een zender vol met vrolijke en educatieve kinderprogramma’s als Sven en de Rat, Nijntje in de dierentuin en Conni. Pebble TV staat voor geweldloze televisie en biedt rustige beelden en programma’s die een verhaal vertellen en de fantasie van je kind stimuleren.
   
 • Nick Jr. (kanaal: 306) – Heb jij peuters en kleuters in huis, dan zorgt Nick Jr. voor uren vermaak. Je kijkt op deze zender naar series als Nella de Ridderprinses, Top Wing en de avonturen van de puppy’s in Paw Patrol.
   
 • Boomerang (kanaal: 308) – Boomerang is een vrolijke kinderzender voor jong en oud. Je kunt op dit kanaal 24 uur per dag naar tekenfilms als Scooby-Doo, Boomerang Speeltuin en Yabba Dabba Dino’s kijken.
   
 • BabyTV (kanaal: 310) – Baby TV is er voor de allerkleinsten. Kinderen van 0 tot 3 jaar kunnen op dit kanaal, zonder reclame onderbrekingen kijken naar bijvoorbeeld Mini-Matinee, Beep! en Chef Momento.
   
 • Telekids (kanaal: 312) – Ken jij Telekids nog van de zaterdagochtend vroeger? Inmiddels kunnen kinderen de hele dag genieten van programma’s als Lego Friends S3, Arthur en de Minimoys en 5MinutenShow op het eigen Telekids kanaal.
   

Gratis Film1 weekend voor Ziggo-klanten

De kids zijn onder de pannen met 7 gratis kinderzenders, maar ook aan de volwassenen is gedacht door Ziggo. Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 oktober kijk je namelijk helemaal gratis naar de leukste, mooiste en indrukwekkendste films op alle Film1 kanalen. En dat betekent heel veel film:

 • Film1 Première (Kanaal: 101) – Op dit kanaal zie je de nieuwste films, maar ook de beste films uit het afgelopen jaar of films die op dat moment trending zijn. Kijk dit weekend naar films als The Forgotten, Amazing Grace en 12 Years a Slave. Wanneer je geen interactieve tv ontvangt kun je Film1 première ook bekijken op Ziggo tv-kanaal 13.
   
 • Film1 Action (Kanaal: 102) – Kijk naar actiefilms, wanneer jij dat wilt. Op Film1 Action vind je vooral films in het genre actie, horror, trillers en science fiction. Kijk dit weekend naar films als Man on Fire, Kickboxer: Retaliation en Killing Salazar.  
   
 • Film1 Family (Kanaal: 103) – Hét filmkanaal voor de hele familie. Kijk met het hele gezin naar jullie favoriete films als Sense and Sensibility, Ideal Home en Flammable Children.
   
 • Film1 Drama (Kanaal: 104) – De beste drama’s kijk je op Film1 Drama. Op dit kanaal zie je niet alleen films, maar ook dramaseries. Je kijkt dit weekend naar films als The Wolf Of Wall Street, Almost Famous en de documentaire Hollywood’s Best Film Directors.
   

Wil je weten welke films je in het weekend van 16 tot en met 18 oktober nog meer kunt bekijken? Check dan de handige filmkalender van Film1.

Kies jij ook voor internet en tv van Ziggo?

Ziggo-klanten hoeven zich in oktober niet te vervelen met al dit extra’s op tv-gebied. Wil jij dat ook? Kies dan nu voor een internet en tv-pakket van Ziggo.

Wist je dat het nu extra interessant is om te kiezen voor Ziggo? Je krijgt nu namelijk 3 Smart Wifi Boosters cadeau bij je nieuwe abonnement. En is het Wifi signaal in jouw woning prima, kies dan voor een korting van 3 tot wel 6 maanden, afhankelijk van het door jouw gekozen abonnement.

Ontdek snel of Ziggo ook leverbaar is op jouw adres met onze gratis postcodecheck. Je ziet dan ook direct welke internetproviders mogelijk zijn op jouw adres. Zo kun je op een makkelijke manier internetabonnementen vergelijken en de keuze maken voor het internetabonnement dat het beste bij jou past.