100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie
Je bevindt je hier:
  • Home
  • Internet Helmond

Internetsnelheid Helmond testen

Heb jij het idee dat je met jouw internet abonnement niet de beloofde snelheid ontvangt? Dit is zeker mogelijk als je nog DSL internet hebt. Gelukkig kun je dit testen door middel van onze speedtest. Hiermee kun je zien welke snelheid er daadwerkelijk mogelijk is op jouw adres. Daarnaast kun je ook zien welke snelheden andere internet providers op jouw adres in Helmond aanbieden. Doe de internet speedtest

Kies het abonnement dat bij je past

In delen van Helmond de zijn meerdere glasvezel aanbieders beschikbaar, waardoor je een keuze uit veel abonnementen hebt. Met zo een groot aanbod is het natuurlijk lastig om het abonnement te kiezen dat het beste bij jou past. Om deze keuze voor jou wat makkelijker te maken hebben wij een overzicht gemaakt zodat je kunt kijken welke internetsnelheid bij jouw verbruik past. Welke internet snelheid heb je nodig?

Sneller internet Helmond

De internetsnelheid die je op jouw adres in leiden daadwerkelijk ontvangt is afhankelijk van meerdere factoren. Het internet wordt steeds belangrijker en we kunnen ons geen leven zonder internet meer voorstellen. Het is belangrijk dat je internet snel en betrouwbaar is. Om optimaal gebruik te maken van je internet hebben wij een checklist voor je samengesteld. Bekijk de checklist snel internet

Budget Alles-in-1 Caiway DELTA KPN Odido Online.nl Youfone Ziggo

Internet Helmond afsluiten voor thuis

Ga je verhuizen naar Helmond of wil je graag overstappen van internet provider en ben je op zoek naar een goede deal voor een nieuw internet abonnement? Bij ProviderCheck.nl helpen we je graag in je zoektocht. Op deze pagina verzamelden we de beste internet deals in Helmond, zodat jij aan de hand van je postcode in één oogopslag de beste aanbieding voor jou kan vinden.

Internet providers in Helmond

Een internet abonnement afsluiten in Helmond? Dan heb je de keuze uit drie verschillende verbindingstypen: glasvezel, DSL en kabel internet. Kabel internet wordt in Helmond exclusief geleverd door Ziggo, terwijl je bij glasvezel en DSL de keuze hebt uit meerdere providers. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld KPN, T-Mobile en Budget Thuis.

Glasvezel wordt momenteel aangelegd in Helmond en zal het DSL-netwerk (internet via de telefoonlijn) vervangen. Dat betekent dat je geen DSL-abonnement meer af kunt sluiten als glasvezel op jouw adres aangesloten is. Ook word je automatisch overgezet op het stabielere glasvezelnetwerk als je op het moment van aansluiten een DSL-abonnement hebt.

Glasvezel en kabel internet zijn beide in staat om veel hogere downloadsnelheden te halen dan DSL. Waar DSL maximaal 200 mbit/s aan kan, kunnen glasvezel en kabel tot wel 1 Gbit/s (1000 Mbit/s) halen. Glasvezel kan daarbij een identieke uploadsnelheid behalen, waar deze bij kabel veel lager is.

Glasvezel Helmond

Wil je graag glasvezel internet in Helmond? Dan is het verstandig om even onze glasvezelcheck te raadplegen, om te controleren of dit op jouw adres aangesloten is. Hoewel er namelijk gewerkt wordt aan het glasvezelnetwerk in Helmond, zijn nog lang niet alle huishoudens hierop aangesloten. De gemeente legt het netwerk wijk voor wijk aan. Op dit moment wordt het onder andere in het centrum aangelegd.

Op dit moment (medio 2023) kan iets meer dan de helft van de huishoudens in Helmond profiteren van de voordelen van glasvezel internet. Wat hieraan opvallend is, is dat alle omliggende gemeenten een dekkingsgraad voor glasvezel hebben van boven de 95%. Ook de dekkingsgraad van glasvezel in Eindhoven, toch een grotere nabijgelegen stad, is met 94% veel hoger. Daarmee kunnen we dus stellen dat Helmond hierin wat achterloopt.

Weet je niet zeker of jij al aangesloten bent op glasvezel in Helmond? Vul dan bovenaan deze pagina je postcode in en we kunnen het binnen enkele seconden gratis voor je controleren. Nog niet aangesloten, maar wil je wel zo snel mogelijk glasvezel internet kunnen ontvangen? Laat dan hieronder vrijblijvend je gegevens achter en we brengen je op de hoogte zodra glasvezel internet op jouw adres geleverd kan worden.

Laat jouw gegevens achter en wij laten je direct weten wanneer er glasvezel op jouw adres beschikbaar is.

Bedankt voor jouw aanmelding!

Wonen in Helmond

Helmond is een stad in het oosten van Noord-Brabant met ongeveer 95.000 inwoners vlakbij Eindhoven. Het is na Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Bosch de vijfde stad van Brabant. In Helmond wonen veel forenzen die in Eindhoven werken, maar ook Helmond zelf heeft veel te beleven en werkgelegenheid. Helmond is gelegen in de Brainport Regio.

Zo is er een groot winkelhart in het centrum en is er tweemaal per week een weekmarkt. Helmond kent bovendien grote bedrijventerreinen waar ook de Automotive Campus Helmond gevestigd is. Hier wordt state-of-the-art technologie voor de automotive markt ontwikkeld, wat ook veel werkgelegenheid met zich meebrengt.

De stad Helmond heeft een aantal bijzondere bezienswaardigheden. Zo is het karakteristieke Kasteel Helmond een van de hoogtepunten. Daarnaast waren Theater het Speelhuis en de kubuswoningen (lijkend op die in Rotterdam) publiekstrekkers. Helaas zijn deze in 2011 afgebrand. Het theater heeft wel een schitterende andere locatie gekregen met een glazen omhuizing van de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Helmond.