100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

NBCUniversal kondigt Streamingdienst Peacock aan

Woensdag 18 september 2019 1 minuut en 46 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

NBCUniversal kondigt Streamingdienst Peacock aan

Gisteren werd bekend dat er na de aankondigingen van Disney+ en Apple TV+ nog een streamingdienst aan zit te komen. In april 2020 komt NBCUniversal met de dienst Peacock. Of wij in Nederland dan ook al gebruik kunnen maken van Peacock is nu nog niet bekend.

Wat is er via Peacock te zien?

In april 2020 wordt Peacock door NBCUniversal groots gelanceerd met direct 15.000 uur aan materiaal! Dit zullen films, series en programma’s zijn uit de NBC stal, maar ook films van Universal Pictures, Focus Features, DreamWorks en Illumination.

Je kunt straks naar klassieke series als The Office, Cheers en House kijken, maar ook films als Meet the Parents, Back to the Future en Jaws kijk je terug via Peacock. Het zijn niet alleen klassiekers waar je naar kunt kijken, Peacock komt ook met z’n eigen Originals waaronder Rutherford Falls en Straight Talk.

Komende zomer zal er op Peacock veel aandacht worden besteed aan de Olympische zomer spelen in Tokyo.

Hoeveel gaat Peacock kosten?

Op dit moment heeft NBCUniversal nog niet bekend gemaakt wat een abonnement op Peacock gaat kosten. Wel weten we dat er verschillende abonnementsvormen komen. Dit zullen abonnementsvormen met en zonder reclame zijn. De kans is groot dat het abonnement met reclame gratis wordt.

Wat de overige abonnementen gaan kosten is nog niet bekend, net als dat het nog niet zeker is dat Peacock ook in Nederland wordt gelanceerd. NBCUniversal heeft bekend gemaakt dat zij hier meer informatie over geven wanneer de lanceer datum dichterbij komt.

Wist je dat?

Weet jij waarom NBCUniversal heeft gekozen voor de naam Peacock? Dit heeft alles te maken met het logo van NBC, dat is gebaseerd op pauwenveren.

Wist je dat er nog meer streamingdiensten aankomen? Apple TV+ wordt naar alle waarschijnlijkheid in november gelanceerd. Je kunt vanaf 12 november ook gebruik maken van Disney+ en zij bieden nu zelfs al een gratis proefperiode aan tot die datum. Eind 2019 kun je waarschijnlijk ook gebruik gaan maken van de gratis streamingdienst IMDb TV.

Of wij in Nederland volgend jaar al gebruik kunnen maken van de streamingdienst Peacock is nog even afwachten. Wat we wel weten is dat een goede internetverbinding van belang is om optimaal van de dienst te genieten. Wil jij al je favoriete films en series zonder haperingen bekijken? Vergelijk internetabonnementen en ontdek binnen een minuut alle mogelijkheden op jouw adres.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.