100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

BookBeat actie! Probeer nu 90 dagen gratis

Maandag 29 Januari 2024 2 minuten en 59 seconden leestijd

BookBeat actie! Probeer nu 90 dagen gratis

Het nieuwe jaar is begonnen en misschien heb jij wel goede voornemens opgesteld. Bijvoorbeeld dat je meer boeken gaat lezen, terwijl je helemaal niet zo van lezen houdt. Luisterboeken zijn daar de juiste oplossing voor. Samen met BookBeat hebben wij een mooie actie voor je, zodat je het nieuwe jaar goed kunt beginnen. Ben je benieuwd wat BookBeat is en welke actie zij hebben? Lees dan snel verder.

Wij hebben een exclusieve actie samen met BookBeat voor je. Tussen 29 januari en 11 februari kun je 90 dagen gratis gebruik maken van BookBeat. Normaal gesproken zijn dit er 45. Ben je na die 90 dagen enthousiast over het aanbod van BookBeat? Dan zijn de kosten €8,99 per maand.

Probeer nu 90 dagen gratis

Is BookBeat toch niks voor jou? Dat kan, maar geen probleem! Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen.

Onze tips voor luisterboeken

Er zijn ruim 900.000 boeken beschikbaar. Dat is een hele klus om doorheen te gaan als je op zoek bent naar een goed boek. Om je een handje te helpen, hebben we 5 tips voor jou!

  1. Ik beloof je dat ik honderd word – Peter R. de Vries & Royce de Vries

Dit boek is vooral een verhaal over een vader en een zoon. Peter R. de Vries hield in de laatste 1,5 jaar van zijn leven een logboek bij. Vanaf de dag dat hij in aanraking kwam met de kroongetuige in het Marengo-proces tot de dag van de aanslag op zijn leven. Tegelijkertijd leen we over de familieman Peter in de ontroerende en aangrijpende dagboekverhalen van zijn zoon Royce.

  1. De zeven zussen – Lucinda Riley

Maia en haar zussen komen na de dood van hun vader bij elkaar in hun ouderlijke huis. De zussen werden als baby geadopteerd door Pa Salt en krijgen na zijn dood een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. In het eerste boek van de reeks, gaat Maia opzoek naar haar verleden in Rio de Janeiro. Slaagt Maia erin om haar ware identiteit te achterhalen?

  1. De meeste mensen deugen – Rutger Bregman

In dit boek verweeft Rutger de jongste inzichten uit de psychologie, de economie, de biologie en de archeologie. Hij neemt je mee op een reis door de geschiedenis en geeft nieuwe antwoorden op oude vragen. Waarom veroverde juist onze soort de aarde? En zijn we diep van binnen geneigd tot het kwade of het goede?

  1. Dwaalspoor – Suzanne Vermeer

Tijdens een vakantie in het Zwarte Woud komt zakenman Vincent Mulder om het leven bij het mountainbiken. In eerste instantie wordt het afgedaan als een tragisch ongeval, maar als vlak bij de plek van het ongeval een dode vrouw wordt gevonden met verwondingen die lijken op die van Vincent, begint de politie te twijfelen. Een spannend verhaal om te lezen dus!

  1. Nirwana – Tommy Wieringa

In dit boek wordt het heden van een kleinzoon bepaalt door de geschiedenis van een grootvader. Ze vertellen samen het verhaal van een eeuw waarin het wereldvuur oplaaide als nooit tevoren. Deze roman leert dat het vuur een goede knecht is, maar slechts een meester.

Daarnaast kan je de hele boekenreeks van Harry Potter beluisteren en zijn er verschillende biografieën. Zoals gezegd, je kunt je prima vermaken met alle verschillende mogelijkheden.

Welke apparaten ondersteunt BookBeat?

BookBeat is op veel apparaten te gebruiken. Je kunt de app namelijk gewoon downloaden in de Apple Store of Google Playstore. Daarnaast kan je BookBeat ook gebruiken via Android in de auto en Apple Carplay. BookBeat biedt ook de mogelijkheid om te luisteren naar je gedownloade boeken op je Apple Watch. Het is daarnaast ook mogelijk om via Google Chromecast naar je favoriete boek te luisteren.

Wie is BookBeat?

BookBeat is een online-abonnementsdienst voor luisterboeken en e-boeken. Met een abonnement bij BookBeat krijg je toegang tot meer dan 900.000 boeken in 21 categorieën. Deze boeken kan je zowel streamen als downloaden om ze offline te beluisteren. Offline luisteren is vooral handig op het moment dat je op reis bent en dus geen toegang hebt tot internet of wifi.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking