100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

De vrienden van Amstel LIVE 2023!

Woensdag 4 Januari 2023
Laatste update: Woensdag 18 Januari 2023 3 minuten en 34 seconden leestijd

De vrienden van Amstel LIVE 2023!

Vanaf donderdag 5 januari gaan de deuren van de grootste kroeg van Nederland weer open. We hebben het natuurlijk over Vrienden van Amstel LIVE. Dit jaar is speciaal, want het is de 25e editie! Dit wordt gevierd van 5 januari tot en met 27 januari. Heb jij al kaartjes?

Vrienden van Amstel LIVE (VVAL) kan eindelijk weer door gaan! De edities van 2021 en 2022 waren helaas afgelast vanwege Covid-19. Om het feestje toch door te kunnen laten gaan hebben ze in 2021 een livestream gedaan die erg veel bekeken werd. In 2022 is er uiteindelijk een extra editie geweest in april. Gelukkig zijn er dit jaar geen restricties en kan het evenement gewoon als gepland doorgaan.

Bijna de hele maand januari, van 5 tot en met 27 januari, zal de grootste Amstel kroeg van Nederland haar deuren openen, Rotterdam Ahoy. Het is de langste concertreeks ooit in Nederland, met maar liefst 20 shows.

Wil jij graag kijken naar een Vrienden van Amstel livestream van 2023? Dit kan! Op vrijdag 13 januari vanaf 20:30 uur wordt de VVAL show namelijk exclusief naar Amstel kroegen door heel Nederland gestreamd. Iedereen kan daar bij zijn. Zoek snel jouw favoriete Amstel kroeg op en kijk of deze kroeg ook mee doet. Dit kun je checken op de site van VVAL. Ook kun je op zaterdag 21 januari om 20:00 uur genieten van een exclusieve livestream via Videoland! Je kunt dus vanuit huis genieten van de Vrienden van Amstel Live bij Videoland. 

Door mee te doen aan de Vrienden van Amstel LIVE café tour kun je toffe prijzen winnen. Tijdens de VVAL 2023 rijdt er een speciale bus door Nederland. Neem 5 vrienden mee op een fantastische reis tijdens de café tour, met als eindbestemming Rotterdam Ahoy met een avondje de VVAL! Hoe kun je dit winnen?

  1. Volg de VVAL op hun socials. Luister op 6, 7, 8, 13, 14, 15, 20, 21 en 22 januari naar Radio 538. Zij laten hints achter waarmee je kunt achterhalen bij welk Amstel café de tour bus die avond langs komt.
  2. Bezoek het café waar de bus komt en zorgt dat je hier om 16:00 uur met 5 vrienden bent.
  3. Koop een drankje aan de bar en ontvang een lotnummer.
  4. Als je aan de beurt bent draai je aan het rad. De hoofdprijs is een avond VVAL voor jou en je vrienden! Je maakt ook kans op andere toffe prijzen.

Wat is de Line-up van Vrienden van Amstel LIVE 2023?

De thema song van De Vrienden van Amstel LIVE is dit jaar ‘Met jou kan ik het aan’ van Anouk en Emma Heesters. Het spreekt natuurlijk voor zich dat Anouk en Emma zullen optreden tijdens de VVAL 2023.

Verder is de line-up nog niet bekend, maar we kunnen net als vorige edities uitgaan van topartiesten zoals Chef’Special, Danny Vera, Davina Michelle, Emma Heesters, Flemming, Di-recht, Guus Meeuwis en Kraantje Pappie. De shows beginnen allemaal om 20:00 uur, zorg dat je op tijd aanwezig bent. Heb je nog geen kaartje? Kijk dan snel of je er nog een kunt bemachtigen. Het is nog niet helemaal uitverkocht. Lukt het jou toch niet om aan kaartjes te komen? Hou dan de kaartverkoop van Vrienden van Amstel LIVE 2024 in de gaten! De kaartverkoop van VVAL 2024 start namelijk zaterdag 7 januari om 10:00 uur.

Je kunt van te voren alvast genieten door de VVAL playlist op Spotify of door optredens van de edities van afgelopen jaren terug te kijken op Youtube. Om Youtube te gebruiken heb je een goede internetverbinding nodig. Als je nog geen goede internetverbinding hebt kun je bij ProviderCheck de gratis postcodecheck doen om te kijken wat de mogelijkheden zijn op jouw adres.

Wat is de vrienden van Amstel LIVE?

De Nederlandse concertreeks de Vrienden van Amstel LIVE vindt elk jaar plaats in Rotterdam Ahoy. De hoofdorganisator Tribe Company krijgt de opdracht van hoofdsponsor Amstel. De VVAL is begonnen in 1998 onder de naam de Heren van Amstel Live. Dit was de naam van het café waar het allemaal begonnen is. In 1999 is het verplaatst naar Rotterdam Ahoy en het evenement is uitgegroeid tot een toonaangevend muziek evenement in Nederland met meer dan 100.000 bezoekers per editie. Er zijn verassende samenwerkingen tussen artiesten, meerdere muziekstijlen komen samen en de decors zijn geweldig.

De VVAL heeft als hoofdsponsor Amstel bier. Dit biermerk is in 1870 opgericht door twee zwagers en boezemvrienden.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking