100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Halloween kijktips!

Woensdag 20 Oktober 2021 4 minuten en 23 seconden leestijd

Halloween kijktips!

Halloween wordt in Nederland steeds populairder. 31 oktober is het dan ook alweer zo ver, Halloween! Het is tijd om je klaar te maken voor een selectie van enge films! Veel televisiezenders en streamingdiensten hebben een Halloween aanbod voor jou klaar staan. Durf jij helemaal weg griezelen?

Halloween kijktips op tv

Op Veronica is het deze maand Halloween-filmmaand! Je kunt dus lekker griezelen met de beste horrorfilms. Tot half november zie je hier de beste horrorfilms op tv. Je kijkt in deze maand naar erkende klassiekers, maar ook naar nieuwere horror successen. Pak de popcorn erbij, doe de lichten uit en geniet! Wij zetten de films voor jou op een rijtje:

Zaterdag 23 oktober:
Om 20:00 uur: Oculus (2013) / Om 22:05 uur: Insidious (2010) / Om 00:15 uur: Paranormal activity (2007)

Zaterdag 30 oktober:
Om 20:00 uur: Halloween (2018) / Om 22:05 uur: Halloween (1978) / Om 00:00 uur: Halloween II (1981)

Zaterdag 6 november:
Om 20:00 uur: US (2019) / Om 22:20 uur: Get Out (2017) / Om 00:25 uur: Split (2016)

Zaterdag 13 november:
Om 20:00 uur IT (2017) / Om 22:45 uur: Haunt (2019) / Om 00:30 uur: Get Out (2017)

Zaterdag 20 november:
Om 20:00 uur: IT Chapter Two (2019) / Om 23:35 uur: Sint (2010)

Halloween kijktips op Film1

Je kunt niet alleen op tv genieten van griezelfilms, maar ook via streamingdiensten. De streamingdienst Film1 heeft topfilms in haar aanbod. Wij lichten de drie engste horrorfilms voor je uit!

The Exorcist III (1990):
Het kwaad is terug. Een moordenaar, zelf al lang dood, maakt het ene slachtoffer na de andere.

Mirrors (2008):
In dit angstaanjagende horrorverhaal wordt de wereld van demonen vermengd met onze eigen aarde en ben je zelfs in je eigen huis niet meer veilig. Durf jij na deze film nog in de spiegel te kijken?

Matriarch (2018):
In dit gruwelijke verhaal wordt horror gemengd met een aan komende bevalling op een boerderij. Rachel en Matt verongelukken hun auto en krijgen onderdak aangeboden door een boer en zijn vrouw. Wanneer Rachel beseft dat de kinderen van de boer gestolen zijn kan ze niet meer ontsnappen…

Halloween kijktips op Netflix

Netflix heeft een heel breed aanbod aan films en series. Binnen dit aanbod zijn ook veel horrorfilms te zien! Deze kun je heerlijk kijken tijdens Halloween. Kijk onder andere naar:

Mortal (2019):
Sofiane en Victor zijn twee scholieren die de moordenaar van de broer van Sofiane op gaan sporten door middel van een voodoogeest.

Ratched (2020):
Deze serie speelt zich af in 1947 en vertelt het verhaal van zuster Ratched. Het is een echte American Horror Story Spin Off.

IT Chapter Two (2019):
Het tweede deel van IT speelt zich 27 jaar later af. De leden van de Loser Club nemen het voor een laatste keer op tegen de moordlustige clown.

Halloween kijktips op Disney+

Ook de streamingdienst Disney+ heeft horrorfilms in haar aanbod. Voor Halloween kun je kijken naar de volgende duistere suggesties:

The walking dead seizoen 11:
Heerlijk griezelen met zombies. Seizoen 11 is exclusief te zien bij Disney+. Wat zou jij doen als je in een wereld vol zombies leefde?

The Village (2004):
Een geïsoleerde en hechte gemeenschap leeft in angsten voor een kwaad dat dwaalt door het verboden woud. Niemand durft het woud in te gaan, tot een dorpeling de strijd met het onbekend durft aan te gaan.

Hocus Pocus (1993):
Drie sluwe 300 jaar oude heksen beheksen de stad om hun jeugd terug te vinden.

Halloween kijktips op Amazon Prime

Amazon Prime Video heeft een breed aanbod van series en films. Omdat Amazon ook veel originals maakt zie je hier films en series die nergens anders te kijken zijn. Net als de volgende horrorfilms die je heerlijk kunt kijken tijdens Halloween!

The Manor (2021):
Judith Albright verhuist na een lichte beroerte naar een verpleeghuis. Ze raakt ervan overtuigd dat een natuurlijke kracht de bewoners doodt.

Madres (2021):
Een Mexicaans-Amerikaans echtpaar verhuist naar een migrantengemeenschap waar vreemde symptomen en angstaanjagende visioenen hun gezin bedriegen.

Countdown (2019):
De app countdown voorspelt het exacte tijdstip van je dood. Quinn moet in minder dan 3 dagen aan de slag om aan haar eigen dood te ontsnappen.

 Halloween kijktips voor het hele gezin!

Halloween is ook een hele leuke feestdag voor kinderen. Verkleed langs de deuren voor snoep, dat is natuurlijk helemaal geweldig! Dit snoep kan daarna lekker opgepeuzeld worden voor de tv met een heerlijke Halloween film voor heel het gezin. Wij hebben wat kijktips op een rijtje gezet:

The Addams Family (2019)
Het leven van de familie Addams wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer ze ontdekt dat de nabije buurtbewoners zich plotseling zenuwachtig gedragen.
Je kunt naar de Addams Family kijken op Pathé Thuis.

Dolfje Weerwolfje (2011)
Dolfje wordt iets voor 12 uur wakker en heeft dan een drang om naar de volle maan te kijken. Een warme en lieve film waar iedereen van zal genieten,
Je kunt Dolfje Weerwolfje streamen op Netflix, Videoland en Disney Plus.

The Nightmare Before Christmas (1993)
De pompoenkoning van Halloweentown ontdekt een geheime deur die naar de gewone wereld leidt waar kerst gevierd wordt.
Op Disney Plus kun je kijken naar deze film.

Heb jij nog geen internet (&tv)?

Om te kunnen kijken naar de Veronica filmmaand heb je een internet & tv abonnement nodig. Kijk je toch liever alleen maar films en series via streamingdiensten dan is het van belang dat je een goede internetverbinding hebt. Om internet en tv met elkaar te vergelijken kun je bij ons de gratis postcodecheck doen. Zo kun je het abonnement kiezen dat het beste bij jou past.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking