100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Hoe kijk ik naar The Streamers livestream?

Vrijdag 16 September 2022 4 minuten en 8 seconden leestijd

Hoe kijk ik naar The Streamers livestream?

Zaterdag 17 september is het weer zo ver, een nieuwe editie van The Streamers, en jij kan gratis deelnemen aan de livestream! Ben jij wel toe aan een feestje en wil jij vanuit huis genieten van een avondje vol muziek en artiesten? Dan is dit de uitgelegen kans. Maar hoe kijk je naar The Streamers? Wij leggen het uit!

Tijdens de lockdown kondigden Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en Manager Frank Lammers aan om een gelegenheidsband te beginnen. In 2021 ontstond The Streamers met als doel om Nederland leuke avonden te bezorgen tijdens de lockdown. En dit werd een succes! Ze hebben livestreams gedaan in Carré, op het Paleis Noordeinde, in de Kuip en in de Efteling. In het totaal keken er maar liefst 7,5 miljoen mensen naar deze livestreams. Nu de lockdown voorbij is treed de band dit weekend voor het eerst voor publiek op.

Op 16, 17 en 18 september staan The Streamers in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De show start op vrijdag 16 en zaterdag 17 september om 19:45 uur. Op zondag 18 september start de show om 16:00 uur. Ben jij niet bij de show aanwezig? Dan kun je een gratis kaart bestellen voor de livestream op zaterdag 17 september. Je kijkt om 18:30 uur naar de exclusieve documentaire “Het verhaal van The Streamers” en om 20:00 uur schakelen ze live over naar het Olympisch Stadion. Je kunt dus een extra lange avond genieten van The Streamers.

Welke artiesten treden er op bij The Streamers?

Alle bandleden van The Streamers zullen aanwezig zijn in het Olympisch Stadion. Dit zijn Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Maan, Snelle, Suzan & Freek, Rolf Sanches, Ronnie Flex, Thomas Acda, Typhoon, Diggie Dex, Miss Montreal, Nick & Simon, Paul de Munnik, Danny Vera, VanVelzen, Paul de Leeuw, Emma Heesters en Manager Frank Lammers. Dit is de eerste keer dat ze het digitale podium inruilen voor een echt podium. Ze hebben hierbij ook gastartiesten uitgenodigd, dit zijn Flemming en Jacqueline Govaert. Je kunt 2,5 uur genieten van de beste optredens!

Hoe kijk ik The Streamers via mijn tv?

Om mee te kunnen genieten van The Streamers vanuit huis heb je een ticket nodig. Dit ticket kun je gratis aanschaffen via de site van The Streamers. Bij de aanschaf van het ticket kun je er voor kiezen om een fooi te geven. Je hebt de keuze tussen 5 euro, 10 euro, 25 euro of 50 euro. Met de opbrengst van de fooien wordt de livestream bekostigd en bouwen ze een muziekstudio in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam. The Streamers omarmen namelijk Muziekids. Deze stichting bezorgt kinderen in ziekenhuizen een digitale pleister om de pijn te verzachten en voor afleiding te zorgen door middel van muziek.

Nadat je het ticket hebt besteld ontvang je een bevestiging mail. In deze mail ontvang je een link naar de livestream. Om naar de show te kijken heb je een smartphone, tablet, laptop of computer nodig. Ook moet het apparaat beschikken over een internet browser. Omdat het gaat om een livestream is een goede internet verbinding ook heel belangrijk, denk aan een snelle wifi verbinding, een 4G verbinding of een vaste kabel. Zo kun je zonder haperingen van de show genieten.

Je kunt de stream casten naar je tv zodat je via een groot scherm kunt meegenieten van de optredens. Dit kan via de volgende opties:

  • Via Airplay vanaf een iPhone, iPad of Mac naar een Apple TV of compatibele Smart TV. Je kunt je iPhone of iPad verbinden met hetzelfde netwerk als je Apple TV of Airplay 2-compatibele Smart TV. Je gaat via je iPhone of iPad naar de stream (via de link in je mail). Hier kun je op het Airplay icoon drukken en het apparaat kiezen waar je op wilt kijken.
  • Via een Google Chromecast: Je kunt The Streamers streamen via de Chrome browser op je computer, laptop, smartphone of tablet. Je opent de link naar de stream in Chrome, klikt rechtsboven op casten en kiest het Chromecast apparaat waar je op wilt casten.
  • Via een HDMI kabel: Je sluit de HDMI kabel aan op de HDMI ingang van je tv en de HDMI uitgang van je computer. Vervolgens moet je op je tv de gebruikte HDMI-ingang als input selecteren. Je zult meteen het beeld en geluid van je computer via de tv zien en horen. Je gaat via je computer naar de stream en ziet deze meteen op groot scherm.

Start je stream niet? Dan kun je even proberen om de cookies in je browser te verwijderen. Vervolgens sluit je je browser en probeer je het opnieuw. Werkt dit niet? Controleer dan even of hij niet geblokkeerd wordt door een adblocker of antivirusprogramma. Je kunt voor de stream in je antivirusprogramma een uitzondering maken. Je kunt ook de stream via een andere browser proberen te kijken. Helpt het allemaal niet? Dan kun je als laatste nog proberen om je browser up te daten.

Heb jij nog geen goede internet verbinding? Je kunt via onze gratis postcodecheck kijken welke internet abonnementen er mogelijk zijn op jouw adres.

Veel kijkplezier!

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking