100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Hoe kijk je naar BOOS op Youtube?

Woensdag 19 Januari 2022 3 minuten en 52 seconden leestijd

Hoe kijk je naar BOOS op Youtube?

Youtube is een platform waar je kosteloos video’s kunt publiceren en bekijken. Je kunt hier inspiratie opdoen, jezelf een stukje wijzer maken, maar ook gewoon video’s kijken voor de lol. Youtube is de bekendste videosite die er is. Daarnaast zijn er ook aardig wat mensen die bekend zijn geworden door Youtube, zoals Justin Bieber, Ed Sheeran en Davina Michelle. Maar hoe kun je nu naar filmpjes op Youtube kijken?

We hebben allemaal wel het nieuws gehoord over The Voice Of Holland. The Voice Of Holland is namelijk stil gelegd door RTL wegens aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. In het programma BOOS van Tim Hofman wordt dit allemaal aangekaart. In de aflevering, die vanaf donderdag 20 januari 16:00 uur online staat, worden alle schandalen rondom de populaire t- show besproken. Dit wil jij ook zien toch? Maar hoe!

Hoe kijk je een filmpje op Youtube?

Je kunt heel makkelijk kijken naar video’s op Youtube. Dit doe je door te surfen naar Youtube.com. Je hoeft niet ingelogd te zijn om iets te kunnen kijken. Wanneer je op de homepagina zit zie je allemaal video’s die populair zijn en die zijn voorgesteld voor jou. Wanneer je iets specifieks wilt kijken kun je bovenin de zoekbalk intypen wat je zoekt. Wanneer je iets intypt komen er al suggesties naar voren. Heb je gevonden wat je zocht? Dan kun je de video aanklikken en gaat deze afspelen.

Wanneer je een video van BOOS wilt kijken kun je dit ook heel makkelijk doen door in de zoekbalk ‘BOOS’ in te typen. Wanneer je dit hebt gedaan zie je als eerste resultaat het kanaal met de knop ‘abonneren’. Daaronder zie je de video’s van BOOS. Je kunt je abonneren op BOOS omdat dit een kanaal is. Als je op het kanaal klikt krijg je een overzicht te zien van alle video’s en de gemaakte playlists van BOOS. Hier zul je vanaf donderdag 20 januari 16:00 uur ook de aflevering over TVOH kunnen zien. Wanneer je je abonneert op een kanaal, zoals BOOS, worden alle video’s van dat kanaal in je abonnementsfeed weergegeven. Dus wanneer jij je vandaag op BOOS abonneert, zie je morgen vanaf 16:00 uur de aflevering over The Voice of Holland verschijnen.

Heb jij moeite met het vinden van het kanaal? Klik dan via hier door naar BOOS.

Wat is een Youtube kanaal?

Het Youtube kanaal BOOS is een kanaal van Tim Hofman. Hier trekt Tim alles voor jou uit de kast, omdat je boos bent. Je mag boos zijn over alles en Tim gaat het voor jou fixen. Denk bijvoorbeeld aan ruzie met je baas, opgelicht door een webshop.

Met een Youtube kanaal kun jij video’s delen die je zelf hebt gemaakt. Hiervoor moet je wel inloggen op Youtube. Zodra jij bent ingelogd op Youtube, kun je een kanaal aanmaken. Wanneer je goede content maakt en je video’s deelt via jouw Youtube kanaal, kun je geld verdienen als influencer. Er zijn verschillende soorten Youtube kanalen. Zo heb je een Youtube kanaal vanuit je Google account en een kanaal vanuit een merkaccount. Dan krijgt het kanaal een eigen naam en kan het door meerdere personen beheert worden.

Wanneer jij bent ingelogd in Youtube heb je automatisch een account. Met een account kun je een video plaatsen. Dit kan via het web, maar dit kan ook via de Youtube app op bijvoorbeeld je smartphone. Wanneer je op het web zit doe je dit helemaal rechtsboven in door op het camera icoontje te klikken. Zit je in de app? Dan kun je helemaal onderin op het plusje klikken. Zowel via het web als via de app kun je een video uploaden of kun je live gaan.

Wat is Youtube?

Youtube is een website van Google die in 2005 is opgericht. We zijn nu 15 jaar verder en inmiddels telt Youtube maandelijks bijna 2 miljard gebruikers wereldwijd en is het dan ook de een-na-grootste website ter wereld. In Nederland zijn er ruim 9,1 miljoen Youtube gebruikers, waarvan 2,8 miljoen het platform dagelijks bezoeken. Een heel belangrijk aspect van Youtube is het delen van video’s. Je ziet dan ook bij elke video een ‘delen’ knop. Je kunt door middel van deze knop de video makkelijk delen via social media, via email of via whatsapp. Ook kun je de video insluiten zodat je hem op je website kunt plaatsen.

Om gebruik te maken van Youtube heb je wel een internetverbinding nodig. Heb jij nog geen goede internetverbinding? Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welke internetproviders er leverbaar zijn op jouw adres, welke internetverbinding er mogelijk is op jouw adres en welke internetsnelheid er haalbaar is op jouw adres.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking