100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032

Hoe sluit ik een HBO Max abonnement af?

Dinsdag 8 Maart 2022 3 minuten en 6 seconden leestijd

Hoe sluit ik een HBO Max abonnement af?

HBO Max is vanaf vandaag (8 maart) eindelijk beschikbaar in Nederland. Je kunt een abonnement afsluiten met een levenslange korting van maar liefst 50%! Deze aanbieding geldt niet lang, dus lees snel verder!

Met deze nieuwe streamingdienst kunnen we van nog meer films en series genieten. Op HBO Max kun je kijken naar populaire sitcoms zoals ‘Friends’, naar populaire series zoals ‘Game of Thrones’, naar HBO Originals en naar nog veel meer. Wees er snel bij, want sluit jij deze maand nog een maand abonnement af, krijg jij je leven lang 50% korting! Deze korting geldt zolang jij je abonnement houdt. Kies jij liever een jaarabonnement? Hier krijg jij ook mooie korting op, namelijk 12 maanden voor de prijs van 8 maanden. Dit is dus 30% korting over het eerste jaar.  

Bekijk alles over HBO Max

Wat zijn de abonnementen en kosten van HBO Max?

HBO Max komt met twee abonnementen op de markt, namelijk  het basic- en het standaard-abonnement. Beide abonnementen zijn mogelijk als maand- of als jaarabonnement.

Met het standaard maandabonnement heb je een beeldkwaliteit van 1080 p, kun je sommige titels kijken in 4K UHD, kun je met drie mensen tegelijkertijd kijken en kun je maar liefst 30 titels downloaden. De kosten van dit abonnement zijn €7,99 per maand. Wanneer je het abonnement afsluit in maart krijg jij een levenslange korting van 50% (zolang jij je abonnement houdt). Je betaalt dan dus maar €3,99 per maand.

Met het basic maandabonnement kan net iets minder dan met het standaard abonnement. Je hebt een beeldkwaliteit van 720p, je kunt maar met 1 persoon tegelijkertijd kijken en je kunt tot vijf titels downloaden. De kosten van dit abonnement zijn €5,99 per maand. Wanneer jij het abonnement in maart nog afsluit betaal jij maar €2,99 per maand, dit is een levenslange korting van 50% zolang jij je abonnement houdt.

Naast deze maandabonnementen, zijn er ook jaarabonnementen. Het standaard jaarabonnement kost €59,99. Wanneer jij dit abonnement in maart afsluit krijg je hier meer dan 30% korting over. Je krijgt namelijk 12 maanden voor de prijs van 8 maanden. Dat betekent dat jij voor het eerste jaar maar rond de €40,- betaalt. Het basic jaarabonnement kost €46,99. Als je het abonnement voor 31 maart 2022 afsluit betaal je een aantrekkelijke prijs, namelijk 12 maanden voor 8. Dit is meer dan 30% korting over het hele jaar. Dit betekent dat je op een jaarprijs van rond de €30,- komt.

Alle abonnementen bieden het volgende:

  • Ongelimiteerde toegang tot films en series;
  • Dolby Atmos;
  • 5.1 Surround Sound;
  • Tot vijf gepersonaliseerde gebruikersprofielen;
  • Ongelimiteerd aantal geregistreerde apparaten per abonnement.

Om goed gebruik te kunnen maken van een streamingdienst is het van belang dat je een goede internetverbinding hebt. Niets is vervelender dan bijvoorbeeld een haperend beeld wanneer je een film aan het kijken bent. Heb jij nog geen stabiele internetverbinding? Je kunt op onze site een gratis postcodecheck doen om te kijken welke internetproviders er leverbaar zijn op jouw adres en welke snelheden deze kunnen bieden.

Wat is HBO Max?

HBO Max is een streamingdienst van WarnerMedia. Je kunt op deze streamingdienst kijken naar een groot scala aan verhalen van onder andere HBO, Warner Bros, DC, Cartoon Network, Max Originals en nog veel meer. De lancering vond plaats in de Verenigde Staten in 2020. In juni 2021 begon de streamingdienst uit te breiden naar andere landen. Inmiddels is HBO Max beschikbaar in 61 landen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa. Later dit jaar komen er nog 6 Europese landen bij.

WarnerMedia is een toonaangevend media- en entertainment bedrijf dat veel premium content ontwikkelt van een breed scala merken. Denk hierbij aan merken zoal HBO, Cartoon Network, Warner Bros en DC.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking