100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Ontdek de beste zomeracties van onze streamingdiensten

Dinsdag 4 Juli 2023 5 minuten en 4 seconden leestijd

Ontdek de beste zomeracties van onze streamingdiensten

Met de zomer in volle gang is het de perfecte tijd om te ontspannen en te genieten van je favoriete tv-shows, films, luisterboeken en podcasts. En wat is er een betere manier om dit te doen dan via streamingdiensten? Streamingdiensten bieden tegenwoordig een breed scala aan content, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij jouw smaak en stemming past. In deze blog nemen we je mee door de wereld van streamingdiensten en laten we je kennismaken met de speciale zomeraanbiedingen van drie van onze streamingdiensten: NLZIET, BookBeat en Viaplay.

Wat zijn streamingdiensten?

Voordat we dieper ingaan op de zomeraanbiedingen van NLZIET, BookBeat en Viaplay, laten we eerst eens kijken naar wat streamingdiensten eigenlijk zijn. Streamingdiensten zijn online platforms die on-demand toegang bieden tot een breed scala aan content, waaronder tv-shows, films, (luister)boeken, muziek en podcasts. In plaats van te vertrouwen op traditionele televisie-uitzendingen of fysieke media, maak je met streamingdiensten gebruik van internetverbindingen om rechtstreeks toegang te krijgen tot de content die jij wilt bekijken en/of beluisteren. Dit betekent dat je je favoriete programma's kunt bekijken, (luister)boeken kunt beluisteren, muziek kunt afspelen en podcasts kunt streamen op een moment dat jou het beste uitkomt, en op verschillende apparaten zoals smartphones, tablets, smart-tv's en computers.

Maak kennis met NLZIET

Heb je alleen een internet abonnement? Dan is NLZIET, een samenwerking tussen NPO Plus, RTL en KIJK, ideaal om toch televisie te kunnen kijken. Met NLZIET kijk je namelijk live naar de programma’s van de Nederlandse omroepen NPO, RTL en SBS en de Belgische omroepen Eén, Canvas en Ketnet. Daarnaast heeft NLZIET verschillende regionale zenders in het aanbod. Je kunt niet alleen live kijken, maar verschillende series ook vooruit bekijken of je favoriete programma op een later moment terugkijken. Met NLZIET kun je genieten van een breed aanbod aan tv-programma’s, series en films, zowel live als on-demand.

Naast het standaard aanbod van 38 tv-zenders krijg je met NLZIET Extra toegang tot nog eens 10 zenders. Je kunt dan ook naar alle BBC zenders, History, Crime + Investigation, Curiosity Channel, Euronews en E! Entertainment kijken.

NLZIET's Zomeraanbieding

En nu komt het beste deel! NLZIET heeft een geweldige zomeraanbieding voor alle streamingliefhebbers. Gedurende deze zomerperiode kunnen nieuwe klanten genieten van 2 maanden lang NLZIET Extra voor slechts €4,95.

Deze actie loopt t/m 13 augustus 2023

Direct NLZIET afsluiten

Ontdek BookBeat

Ben je een liefhebber van (luister)boeken en wil je jezelf onderdompelen in een zee van verhalen tijdens de zomermaanden? Maak dan kennis met BookBeat, een streamingdienst voor luisterboeken en e-books. Met BookBeat heb je toegang tot duizenden titels in verschillende genres, variërend van bestsellers tot klassiekers en van thrillers tot romans. Of je nu lekker ontspant in de zon, een lange autorit maakt of even wilt relaxen voor het slapengaan, BookBeat zorgt voor urenlang luisterplezier.

BookBeat's Zomeraanbieding

We hebben goed nieuws voor je: ook BookBeat heeft een speciale zomeraanbieding. Nieuwe klanten kunnen nu profiteren van een proefperiode van 60 dagen in plaats van de gebruikelijke 45 dagen. Zo kun je nog langer genieten van de geweldige collectie luisterboeken en e-books die BookBeat te bieden heeft en ontdek je of deze streamingdienst bij jou past.

Deze actie loopt t/m 13 augustus 2023

Direct BookBeat afsluiten

Maak kennis met Viaplay

Dé streamingdienst voor sportliefhebbers: Viaplay. Op deze streamingdienst kun je terecht voor alle Formule 1 wedstrijden en trainingen, Premier League voetbal, Darts en nog veel meer. En dat is niet het enige Viaplay heeft namelijk ook een uitgebreid aanbod aan topseries uit binnen- en buitenland en een grote selectie films. Ook aan de jonge kijker wordt gedacht met een flink aanbod aan films en series speciaal voor kinderen. Met Viaplay hoef je je geen moment te vervelen, of je nu een actiefilm wilt kijken, een spannende serie wilt volgen, een sportwedstrijd wilt bijwonen of samen met je kinderen leuke programma's wilt ontdekken.

Breaking news: 28 juni jl. werd bekend dat het Viaplay sportaanbod wordt uitgebreid, zij hebben namelijk de uitzendrechten van de Duitse handbalcompetitie gekocht. Je kunt alle wedstrijden in de Bundesliga-competitie live kijken vanaf het komende handbalseizoen

Viaplay's Zomeraanbieding

Heb je altijd al alle geweldige content van Viaplay willen ervaren? Dan is dit het moment! Je kunt nu een volledig jaarabonnement afsluiten voor slechts €13,99 per maand, in plaats van €15,99. Met deze aanbieding krijg je toegang tot een schat aan entertainment, waaronder films, tv-shows en heel veel sportevenementen. Bovendien kun je Viaplay op meerdere apparaten gebruiken, zodat je altijd en overal kunt genieten van je favoriete content. Mis deze kans niet om een heel jaar lang onbeperkt te streamen met Viaplay tegen een voordelige prijs!

Direct Viaplay afsluiten

Streamingdiensten gratis proberen

Wist je dat veel streamingdiensten een gratis proefperiode aanbieden zodat je kunt ontdekken of de dienst bij jou past? Ideaal voor de aankomende vakantieperiode. En als je enthousiast bent kun je gewoon lid blijven. Wij hebben voor je op een rij gezet welke streamingdiensten een gratis proefperiode aanbieden:

Films & Series

Muziek

(Luister)boeken en Podcasts

  • Blinkist -> Probeer 7 dagen gratis
  • Kobo Plus -> Probeer 30 dagen gratis
  • Nextory -> Probeer 30 dagen gratis
  • Podimo -> Probeer 14 dagen gratis
  • Readly -> Probeer 1 maand voor maar €0,99
  • Storytel -> Probeer 14 dagen gratis

Internet

Het ideale aan streamingdiensten is dat je ze overal kunt gebruiken. Kijk je favoriete serie op je tablet en luister met je smartphone naar dat spannende boek. Veel diensten bieden je de mogelijkheid om alvast content te downloaden zodat je zelfs zonder een internetverbinding naar een film kunt kijken. Ideaal als je bijvoorbeeld onderweg bent naar je vakantie bestemming.

Vaak genoeg zul je ook thuis gebruik maken van de verschillende streamingdiensten en dan is een stabiele internetverbinding wel zo fijn. Je zit tenslotte niet op haperingen te wachten als je net midden in een cliffhanger zit of tijdens het luisteren naar een boek. In onze internet vergelijker zie je alle mogelijkheden voor internet en tv op jouw adres. Misschien past een hogere internetsnelheid toch beter bij jouw internet gebruik of misschien kun je wel besparen omdat de maandelijkse kosten bij een andere internet provider lager liggen.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden op jouw adres zijn? Doe dan nu onze gratis postcodecheck en ontdek het razendsnel.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking