100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Waar kijk ik live de Vrienden van Amstel LIVE?

Donderdag 11 Januari 2024
Laatste update: Dinsdag 23 Januari 2024 3 minuten en 49 seconden leestijd

Waar kijk ik live de Vrienden van Amstel LIVE?

De Vrienden van Amstel is een concertreeks die elk jaar plaatsvindt in Rotterdam Ahoy. Dit jaar is alweer de 26e editie. Elk jaar zijn er weer nieuwe namen die deelnemen aan de Vrienden van Amstel LIVE, maar er zijn daarnaast ook genoeg vertrouwde gezichten. Dit jaar vindt de Vrienden van Amstel LIVE plaats van 11 tot en met 26 januari. Heb je geen kaartje kunnen scoren, maar wil je het wel graag kunnen zien? Lees dan snel verder hoe jij niks hoeft te missen.

Wie treden erop bij de Vrienden van Amstel LIVE live 2024?

Vorig jaar was het de jubileumeditie waardoor er voornamelijk (oude) bekenden op het podium stonden. Dit jaar zijn er veel nieuwe namen aan toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan Claude, Zoë Tauran, Son Mieux, Bizzy en La Fuente. Naast deze nieuwe namen zijn natuurlijk Guus Meeuwis, Acda en de Munnik, DI-RECT, Suzan & Freek en Snelle gewoon van de partij.

Na 20 jaar keert Clouseau terug voor deze editie. Ook The Opposites zijn er na 10 jaar weer bij. Deze editie wordt gepresenteerd door Kraantje Pappie die daarbij hulp krijgt van Nick Schilder.

Waar kijk ik de Vrienden van Amstel LIVE live mee?

De kaarten van de Vrienden van Amstel LIVE (VVAL) gaan elk jaar in januari weer in de verkoop voor de editie van volgend jaar. Deze concertreeks is dus al enige tijd volledig uitverkocht. Toch kan jij meegenieten van dit muziekspektakel.

Videoland zendt dit concert op 19 januari vanaf 20:00 uit. Videoland geeft je zelfs de mogelijkheid om backstage te kijken en bieden ook bonus materiaal aan. Zij zenden namelijk drie livestreams uit. 1 livestream van de liveshow, 1 livestream met Backstage beelden met Marieke Elsinga en 1 livestream met bonusmateriaal dat nergens anders te bekijken is. Ook zal na het concert de after party backstage te volgen zijn via de livestream.

Ook kan je zaterdag 27 januari genieten van de VVAL op RTL4. Vanaf 20:00 begint het muziekspektakel en kan je genieten van alle artiesten gewoon bij jou thuis op de televisie. 

Zelfs op de avonden van de VVAL kan je kans maken op een avond bij de Vrienden van Amstel LIVE en andere toffe prijzen. Tijdens de VVAL 2024 rijdt er door Nederland een speciale bus. Hoe kan je dit winnen?

  1. Volg Vrienden van Amstel LIVE op hun socials. Luister op 19, 20, 21 en 26 januari naar Radio 538 voor de bekendmaking bij welk Amstel café de tour bus die avond langs komt.
  2. Bezoek het café waar de bus komt en zorg dat je hier om 16:00 bent met 3 vrienden.
  3. Koop een drankje aan de bar en ontvang een lotnummer.
  4. Als je aan de beurt bent draai je aan het rad. De hoofdprijs is een avond Vrienden van Amstel LIVE voor jou en je vrienden! Je maakt daarnaast ook kans op andere prijzen.

De kroegen voor aankomend weekend zijn al bekend:

  • Vrijdag 12 januari  Café Scrumpy te Wateringen
  • Zaterdag 13 januari  Café De Paus te Lutjebroek
  • Zondag 14 januari  Café d’oude Enghe te Soest

Kaartverkoop voor Vrienden van Amstel 2025

Is het je niet gelukt om kaarten te kopen voor deze editie? Geen zorgen, zoals genoemd kan je live meekijken via Videoland. Wil je er volgend jaar wel bij zijn? Houd dan de kaartverkoop van de Vrienden van Amstel LIVE 2025 in de gaten. De verkoop verloopt dit jaar wel anders dan de voorgaande jaren. Je hebt vanaf nu een Vrienden-account nodig om kaarten te kunnen kopen.

Het is heel simpel. Je maakt een Vrienden-account aan op de site van Vrienden van Amstel. Met dit account word je ook als eerste op de hoogte gebracht van al het nieuws rondom De Vrienden van Amstel LIVE en de start van de kaartverkoop. Vlak voor de kaartverkoop op 13 januari krijg je een email met toegang tot de ticketverkoop.

Van tevoren kun je alvast genieten door de VVAL playlist op Spotify af te spelen of door optredens van eerdere edities terug te kijken op YouTube. Hiervoor heb je natuurlijk goed internet nodig. Als je nog geen goede internetverbinding hebt, kun je bij ProviderCheck de gratis postcodecheck doen om te kijken wat de mogelijkheden zijn op jouw adres.

 

Wat is de Vrienden van Amstel LIVE live?

De eerste editie van de VVAL was op 15 januari 1998 onder een andere naam, namelijk: De Heeren van Amstel LIVE! vernoemd naar de nam van de eerste opname locatie. De naam veranderde al snel om te voorkomen dat men dacht dat er uitsluitend in de Heeren opgetreden werd.

In 1999 vond de eerste editie plaats in Rotterdam Ahoy. Toentertijd waren er nog maar 2 live shows wat op dit moment al het aantal van 14 heeft aangetikt.

Sinds 2018 werd er, ter ere van het 20-jarige bestaan, een themalied gemaakt. Ook dit jaar zal er weer een themalied zijn. Die is gemaakt door Flemming, Zoë Tauran en Ronnie Flex.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social mediakanalen. Wij zijn te vinden op Twitter, Instagram en Facebook. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingsvideo’s maken.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking