100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Wat kijk je op Valentijnsdag?

Maandag 12 Februari 2024 2 minuten en 37 seconden leestijd

Wat kijk je op Valentijnsdag?

Woensdag 14 februari is het alweer de dag van de liefde, Valentijnsdag. Op deze dag zijn er veel geliefde die elkaar wat extra aandacht geven door bijvoorbeeld een date night in te plannen. Wat is er nou fijner dan samen op de bank onder het genot van snacks een leuke film of tv-programma te kijken? Wij hebben voor jou een aantal films en programma’s op een rij gezet die je samen kan gaan kijken.

Haal het ijs uit de vriezer, zet de chips en popcorn op tafel en schenk je favoriete drankje in, want met deze Valentijnsdag komen jullie niet meer van de bank af. Kijk bijvoorbeeld samen naar een heerlijke romantische film of een mooie Valentijn special. 

Heb je nog geen internet (&TV) pakket? Doe dan onze gratis postcodecheck en ontdek razendsnel wat er leverbaar is op jouw adres.

Wat is er op tv met Valentijnsdag?

Je kunt op televisie genieten van verschillende programma’s. Sommige hebben zelfs een speciale Valentijnsdag special gepland staan.

First dates: Op Valentijnsdag is er een special waarbij de broers Armia en Arsham (De Vezzbroz) op dubbeldate gaan. Daarnaast zullen er meer dates plaatsvinden waar je van kan genieten.

Woensdag 14 februari om 19:25 op NPO 3

Valentine’s Again: Voor Katherine was Valentijnsdag een slechte dag. Op weg naar huis komt ze een mysterieus type tegen die een spreuk over haar uitspreekt, waardoor ze Valentijnsdag elke dag opnieuw beleeft.  

Woensdag 14 februari om 20:25 op RTL 8

Married at first sight: Het nieuwe seizoen van Married at first sight is alweer een paar weken bezig. Bij Married at first sight worden vrijgezellen mannen en vrouwen aan elkaar gekoppeld door een team experts. Zij zien elkaar pas op de dag van hun bruiloft. 

Woensdag 14 februari om 20:30 op RTL 4

Mochten jullie beide niet houden van zoetsappige films en series, dan kan je altijd nog kiezen voor een avond met voetbal. De Champions League wedstrijden beginnen namelijk weer, je kunt op woensdag 14 februari kijken naar de wedstrijd tussen Lazio Roma en Bayern München op RTL 7 om 20:35.

Heb je een internet only abonnement waardoor je dus geen televisie kunt kijken? Geen zorgen! Bij Canal+ kijk je gewoon televisie via de app. Naast alleen televisiekijken heeft Canal+ ook verschillende films en series die je kunt bekijken.

Kijktips voor Valentijnsdag op streamingsdiensten

Er zijn naast de films en programma’s op televisie, ook films en series op streamingsdiensten die in het teken van de liefde staan. Wij hebben een aantal kijktips voor de streamingsdiensten voor je op een rij gezet:

Ticket to Paradise: De dochter van een gescheiden koppel kondigt aan te gaan trouwen. Beide ouders hebben als missie hun dochter te weerhouden om dezelfde fout te maken als hen.

Pathé Thuis

No hard feelings: Een barkeeper heeft de nodige tegenslag en gaat een bijzondere uitdaging aan als ze wordt ingehuurd door een rijk echtpaar om hun wereldvreemde zoon te versieren.

Netflix

Romeo + Juliet: De film gaat over de liefde tussen twee jonge mensen uit twee, van elkaar, vijandige families. Door de jarenlange ruzie, zijn Romeo en Julia verplicht om elkaar in het geheim te ontmoeten.

Disney+

The Back-up Plan: Zoe wil een baby en is het wachten op ‘de ware liefde’ zat. Ze gaat naar een spermabank. Op dezelfde dag ontmoet ze de man van haar dromen.

SkyShowtime

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social mediakanalen. Wij zijn te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg-en handleidingsvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking