100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Wat kijk jij met kerst? Onze 5 tips!

Woensdag 13 December 2023
Laatste update: Dinsdag 19 December 2023 2 minuten en 54 seconden leestijd

Wat kijk jij met kerst? Onze 5 tips!

Het is weer december. Het is de tijd van het jaar waarin het vroeg donker wordt, je de kaarsjes aan zet, de gezelligheid opzoekt, Kerst viert en samen kerstfilms kijkt. We kennen allemaal de klassiekers als ‘Home Alone’, ‘How the Grinch Stole Christmas’, ‘Elf’ en nog vele andere. Maar welke nieuwe films zijn de moeite waard om tijdens deze gezellige periode te kijken? Lees snel verder!

Zoals genoemd kent iedereen de klassieke kerstfilms wel die elk jaar weer op televisie verschijnen. Je bent ook wel eens toe aan nieuwe films, films die je niet eerder hebt gezien of die echt helemaal nieuw zijn. Wij hebben voor jou een aantal suggesties op een rijtje gezet.

Eerste Hulp Bij Kerst – Videoland

Videoland heeft deze Kerst een kerstfilm van eigen bodem. In Eerste Hulp Bij Kerst bevinden wij ons op de spoedeisende hulp, op Kerstavond. De medewerkers dealen op Kerstavond met hun eigen problemen, patiënten en elkaar. Zonder dat ze het weten zien zij allemaal hetzelfde over het hoofd: om andere lief te hebben, moet je eerst van jezelf houden. Als je daar nog een sneeuwstorm, vreemde bezoekers, magische momenten en een mysterieuze patiënt bij optelt, weet je dat het een bijzondere kerstavond wordt. Je kan deze film nu kijken op Videoland. Voor maar €4,99 per maand heb je een abonnement, waarmee je naast deze film, nog vele andere films en series kunt bekijken. Je kunt Videoland ook 14 dagen gratis uitproberen!

Winter Vol Liefde – Videoland

Misschien heb je wel eens gehoord van de hitserie ‘B&B Vol Liefde’, waarin B&B eigenaren opzoek gaan naar de liefde. Om tijdens de winter dit programma niet te missen, is er een winterversie gemaakt namelijk: Winter Vol Liefde. In deze serie gaan vijf singels, die Nederland hebben verlaten om skileraar te worden, restauranthouder of zelfs husky slee-rijder, het avontuur aan om opzoek te gaan naar de liefde die hun hart verwarmt. Ben je helemaal enthousiast geworden? Je kan het seizoen vanaf maandag 18 december bekijken, zowel op televisie als op Videoland.

Candy Cane Lane – Amazon Prime

In deze kerstfilm heeft Eddy Murphy de hoofdrol. Hij kruipt in de rol van een man die vastbesloten is om een kerstdecoratiewedstrijd te winnen, genaamd Chris. Hij sluit in zijn enthousiasme een deal met een elf. De elf betovert het dorp en brengt daar heel Kerstmis mee in gevaar. Chris moet er alles aan doen om Kerstmis te redden. Ben je benieuwd hoe hij dit gaat doen? Je kunt deze film nu bekijken op Amazone Prime.

Family Switch – Netflix

In deze film wisselen twee ouders, na een kosmische gebeurtenis vlak voor de feestdagen, van lichaam met hun tienerkinderen. Er gaat meteen van alles mis, er is chaos, want hoe moet je je gedragen tegenover elkaar en de buitenwereld. Deze film laat je lachen maar maakt je af en toe ook ongemakkelijk. Je kan de film nu kijken op Netflix.

Noelle – Disney+

In deze film volgen wij de familie Kringle. Zij brengen al generaties lang de kerstmannen voort. Zodra de vader van Nick en Noelle sterft, is het de beurt aan Nick om de kerstman te zijn. Al snel wordt Nick alsmaar ongelukkiger in de aanloop naar Kerst, omdat hij geen talent heeft voor het vak van kerstman. Als Nick na een vrij weekend niet meer terugkomt, is het aan Noelle om haar vader op te volgen. Hoe dat er allemaal aan toe gaat, kan je bekijken op Disney+.

Bonus tips! Liever geen films of series?

Zit je liever tijdens de feestdagen niet achter de televisie? Dan zijn er natuurlijk meer dan genoeg andere mogelijkheden. Zo kan je gezellig samen puzzelen, een wandeling maken, koken en nog veel meer. Tijdens deze activiteiten kan je luisteren naar muziek of naar podcasts. Zo kan je gratis muziek luisteren bij Spotify en kan je 30 dagen gratis Podimo proberen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking