100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Onze Top 10 series en films op STARZPLAY!

Woensdag 3 Augustus 2022 4 minuten en 29 seconden leestijd

Onze Top 10 series en films op STARZPLAY!

De content van de streamingdienst STARZPLAY is breed waardoor er voor iedereen wel wat leuks tussen zit om te kijken. Zo kijk je naar series en films uit verschillende categorieën en kun je live STARZPLAY programma’s kijken. Wij hebben onze top 10 films en series samengesteld! Als je nog aanvullingen hebt horen wij dat natuurlijk graag, dan kunnen wij die ook gaan kijken.

 1. Dublin Murders (serie): In 1985 keren drie kinderen niet terug uit het donkere stille bos in Dublin. Als de politie arriveert ontdekken ze een van de kinderen die bang een boom vasthoudt en bebloede schoenen heeft. Dit gevonden jongetje is 20 jaar later rechercheur. Wanneer een 13 jarig meisje in hetzelfde /bos vermoord wordt aangetroffen probeert hij de zaak die op zijn verleden lijkt op te lossen. Dit is een verassende en overtuigende serie tot het einde.
   
 2. Flash and Bone (serie): De jonge balletdanseres Claire sluit zich aan bij een prestigieus balletgezelschap in New York. In deze serie zie je de disfunctie en glamour van de balletwereld en het drama van New York. Claire is emotioneel gewond en seksueel beschadigd en wordt al snel helemaal ondergedompeld in de moordende wereld van professioneel ballet. Deze serie gaat over innerlijke duisternis en daar uit proberen te komen. Met spectaculaire kleuren, muziek en choreografie. Deze serie neemt je mee naar een andere wereld.
   
 3. Room (film): In deze drama zie je het verhaal van een moeder en haar zoontje. De moeder is in een kamer opgesloten en zwanger gemaakt door een man toen ze jonger was. Samen met haar zoontje proberen ze in ‘room’ te overleven. Ze doet er alles aan om het haar zoontje zo comfortabel mogelijk te maken. Zullen ze er ooit uitkomen? Dit is zonder meer een mooi en spannend verhaal.
   
 4. The Gloaming (serie): Wanneer een vrouw op brute wijze vermoord wordt, verbinden de aanwijzingen van haar dood zich met andere moorden uit het verleden en heden. Twee detectives proberen de zaak op te lossen, maar delen een tragisch verleden. Ook komen ze tot de ontdekking dat hun verleden misschien wel met de moorden te maken hebben. Het is een mooie verhaallijn met moord, religieuze sekten, familiegeheimen en de geschiedenis van vooroordelen.
   
 5. Blindspotting (serie): In deze serie volgen we Ashley. Ze woont in Oakland tot haar partner, ook de vader van haar zoon, in de gevangenis beland. Hierdoor moet ze een existentiële crisis doorstaan doordat ze in moet trekken bij de moeder en halfzus van haar partner.  De cast is perfect gekozen en de film bevat precies de juiste hoeveelheid komedie en drama.
   
 6. Outlander (serie): Claire Randall gaat met haar man Frank op huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Frank wil onderzoek doen naar zijn voorvader, die als kapitein in het Britse leger diende. Als Claire op een dag zonder Frank op pad gaat om de natuur de verkennen raakt ze een steen aan waardoor ze een reis door te tijd maakt. Ze komt aan in Schotland in 1743 waar ze de voorvader van Frank ontmoet. De cast is geweldig en spelen de personages tot in de perfectie. Daarbij is het plot ook super interessant. Echt een aanrader dus.
   
 7. Castle Rock (serie): Deze psychologische horrorserie combineert de intieme verhalen van bestsellerauteur Stephan King zijn meest geliefde werk. Het verhaal speelt zich een paar vierkante kilometer van het bos van Maine af, bij de stad Castle Rock. Ben jij een fan van de boeken va Stephan King? Dan is deze serie echt iets voor jou! Erg origineel en creatief.
   
 8. After earth (film): De mensheid is meer dan duizend jaar geleden gedwongen om de aarde te verlaten en het nieuwe thuis van de mensheid is Nova Prime. Generaal Cypher en zijn zoon Kitai komen terug van een dienstreis, maar worden geraakt door een asteroïdestorm. Ze landen op aarde, en moeten zien te overleven. De film bevat een goede hoeveelheid actie en emotie.
   
 9. 9/11 (film): We kennen allemaal wel de tragedie die gebeurde op 11 september 2001, de aanslag op de twintowers. Deze film gaat over 5 mensen die op 9/11 vast zitten in een lift in het world trade center. Ze worden gedwongen om samen te werken om te ontsnappen aan een dreigende ineenstorting. Zij hopen om het te overleven, maar hoe? Deze film zal voor veel mensen herinneringen terug brengen.
   
 10. The Girlfriend Experience (serie): Deze serie draait om High-end NYC escorte Christine. Zij biedt klanten de vriendin ervaring, terwijl ze ook jonge advocaat in opleiding is. Ze leidt dus een dubbelleven. Het is een verbazingwekkend drama en je kunt niet stoppen met kijken.

Hoe kijk je naar STARZPLAY?

Om te kijken naar de films en series van STARZPLAY heb je een abonnement nodig. Je kunt een abonnement nemen op STARZPLAY zelf, maar je kunt ook een abonnement op STARZPLAY nemen via Amazon Prime. Heb jij een abonnement bij Canal Digitaal? Dan kun je al genieten van een groot deel van STARZPLAY.

Met een abonnement op STARZPLAY kun je eerst genieten van een gratis proefperiode van 7 dagen. Je kunt kijken via het web, maar ook via de STARZPLAY app.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking