100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Onze top 10 series op Hayu

Dinsdag 28 Juni 2022 4 minuten en 13 seconden leestijd

Onze top 10 series op Hayu

Hayu is onderdeel van NBC Universal en is sinds dit jaar ook beschikbaar in Nederland. Je kijkt naar de nieuwste afleveringen van programma’s, op dezelfde dag als dat ze in de VS worden vertoond. Je kunt naar meer dan 250 verschillende series kijken die allemaal onder de categorie reality vallen. Bij elkaar kijk je naar zo’n 7500 afleveringen. Wij hebben onze top 10 samengesteld!

 1. The Real Housewives of Beverly Hills: Deze Amerikaanse reality series richt zich op het leven van verschillende vrouwen die in Californië wonen. Inmiddels zijn er al 11 seizoenen. Het is heerlijk om te kijken naar het leven en de drama van andere mensen. Perfect voor een avondje bingewachten.
   
 2. Below Deck Under: In deze serie volgen we de bemanning en de gasten op de M/Y Thalassa. Deze boot vaart in Australië op het Great Barrier Reef. In elke aflevering zie je nieuwe gasten aan bord, die vaak een aantal dagen mee gaan. Hierbij wordt gevolgd hoe hard de bemanning werkt, maar ook hoe hard ze kunnen feesten en hoe veeleisend de gasten kunnen zijn. Dit zorgt voor veel hilariteit.
   
 3. Southern Charm: We krijgen een inkijk in het leven achter de besloten muren van het stadje Charleston, in het leven van de meest aristocratische families. Je kijkt je ogen uit in deze wereld van exclusiviteit, geld en schandalen. Inmiddels zijn er 8 seizoenen, dus je kunt lekker doorkijken, vooral als je van drama houdt.
   
 4. Injustice with Nancy Grace: Nancy Grace is een Amerikaanse juridisch presentator, en ze presenteerde ook Nancy Grace, een nachtelijk nieuws- en actualiteitenprogramma. In deze serie kijk je naar een aantal van haar zaken. Als je van ‘true crime’ verhalen houdt is dit echt een aanrader voor jou. Het is bizar om te beseffen dat mensen daadwerkelijk tot zulke dingen in staat zijn, en fascinerend om te zien hoe het oplossen van zulke zaken in zijn werk gaat.
   
 5. Murdered by Morning: Hou je van spanning? Dan is deze serie ook echt iets voor jou. In elke aflevering wordt een schokkende moord besproken. Het is een van de betere moordshows met enge verhalen en goede interviews.
   
 6. Keeping Up With the Kardashians: Wie kent ze niet, de Kardashians. De Kardashians zijn inmiddels erg populair geworden. Voor 20 seizoenen lang volg je de families Kardashian en Jenner, met onder andere Kim, Kourtney en Khloé Kardashian. Het is heerlijk om te kijken naar een programma waar je niet na hoeft te denken, maar gewoon kunt genieten van andermans leven en drama. Hou je van reality? Dan is dit dé serie voor jou.
   
 7. The millionaire Matchmaker: Patti Stanger presenteert deze serie. Ze helpt Amerika’s rijkste mannen in hun zoektocht naar ware liefde. Omdat deze mannen zo rijk zijn, snappen ze soms niet helemaal meer hoe ze zicht normaal moeten gedragen en kunnen ze ongelofelijk arrogant zijn. Dit is voor ons echt hilarisch om naar te kijken. Het lukt natuurlijk niet altijd om een match te vinden, maar het is wel super leuk als het wel lukt. Er zijn inmiddels al 8 seizoenen.
   
 8. Watch what happens Live: Dit is een talkshow gepresenteert door Andy Cohen. Het is een live show waardoor er ook interactie met de kijkers is. Hij nodigt elke wee bekende mensen uit om te komen praten. Als je van talkshows houdt is deze show erg leuk! Inmiddels zijn er al 19 seizoenen. Je kunt de nieuwste aflevering kijken op dezelfde dag als dat deze in Amerika uitkomt.
   
 9. Dash Dolls: Ben je fan van de Kardashians? Dan is Dash Dolls ook een aanrader voor jou. Dash is namelijk een boetiek in Hollywood die eigendom is van de Kardashian zussen. In deze serie volgen we de werknemers, genaamd Dash Dolls. Deze serie is al wat ouders, uit 2014, maar daarom extra leuk om te kijken als je ook The Kardashians weer opnieuw aan het kijken bent.
   
 10. Top Chef Masters: Vind jij het leuk om te kijken naar bak- en kookprogramma’s? Dan is Top Chaf Masters iets voor jou! We zien hier namelijk wereldberoemde chef-koks die tegen elkaar strijden en die beoordeeld worden door angstaanjagende critici. Zorg dat je dit programma niet met een lege maag gaat kijken, want je krijgt hier ongetwijfeld trek door.

Wat is Hayu?

De streamingdienst Hayu staat in het teken van reality shows. Deze streamingdienst is van NBC Universal en je kijkt naar afleveringen op de dag dat ze in de VS ook uitkomen. Naast de nieuwste afleveringen zie je ook oude reality tv afleveringen die tot wel 10 jaar terug gaan.

Je hebt de keuze uit drie verschillende abonnementen, namelijk een maandelijks abonnement, een abonnement voor 6 maanden en een abonnement voor 12 maanden. Om een abonnement af te sluiten op Hayu moet je ouder dan 18 jaar zijn.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking