100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Waar kijk je The Last Of Us serie?

Donderdag 16 Februari 2023 3 minuten en 43 seconden leestijd

Waar kijk je The Last Of Us serie?

Er is onlangs een nieuwe serie uitgekomen die je echt niet mag missen. Het gaat om de serie The Last Of Us. Dit is een overdonderende game verfilming. Game verfilmingen vallen vaak tegen, maar met deze serie wordt het tegendeel bewezen! Ben je benieuwd naar deze serie en naar hoe je hem kunt kijken? Lees dan snel verder!

Deze post apocalyptische actiedrama wordt ongetwijfeld een van de beste series van 2023. In 2013 was The Last Of Us een uiterst geliefde videogame. Van deze game is een serie gemaakt. Over het algemeen lijken videogames zich slecht te lenen voor verfilming, maar het tegendeel is bij deze bewezen. Het sterke en gelaagde verhaal uit de game komt naar voren en de afleveringen blijven spannend. Ook als je de game niet hebt gespeeld is deze serie geweldig.

Kortom, deze serie moet je echt kijken, maar hoe? Dit kan exclusief bij HBO Max, het is namelijk een HBO Original. Er komt elke week een nieuwe aflevering beschikbaar van The Last Of Us HBO en in het totaal zullen er 9 afleveringen komen. De eerste aflevering stond 16 januari op HBO Max, de seizoensfinale zal maandag 13 maart verschijnen.

Bekijk The Last Of Us op HBO Max

Wat is het verhaal van The Last Of Us?

De serie begint in 1968 waar een wetenschapper in een tv-uitzending waarschuwt voor een pandemie waarbij schimmel de volledige controle krijgt over het menselijke brein. Deze wetenschapper krijgt 35 jaar later gelijk. Het merendeel van de mensheid veranderd in hersenloze zombies die de infecties verspreiden. Alleenstaande vader Joel, zijn dochter Sarah en zijn broer Tommy proberen te overleven.

Er komt weer een sprong in de tijd, naar 2023 waar Joel een smokkelaar is. De veilige steden in Amerika zijn streng bewaakte quarantainezones geworden en het is nog steeds een kwestie van overleven. Toch lijkt er hoop voor de toekomst.

Deze serie is zo goed gemaakt omdat de kijker, net als de hoofdpersonages, geen idee heeft wat er aan de hand is. Zombies zijn een beetje cliché geworden maar in deze serie is dat helemaal niet aan de orde. De spanning wordt heel erg goed opgebouwd doordat het op de achtergrond blijft sluimeren. Daarnaast is de cast van The Last Of Us geweldig, met onder andere Pedro Pascal, Bella Ramsey, Anna Torv en Gabriel Luna.

Het eerste seizoen is nog niet eens volledig uitgebracht maar er is al bevestigd dat er een tweede seizoen komt. The Last Of Us release date was 16 januari. De eerste aflevering van seizoen 1 is al door minstens 22 miljoen huishoudens bekeken. Binnen de eerste 24 uur waren er al 4,7 miljoen views, waardoor het de op een na meest bekeken première van alle shows op HBO max is, na de Game of Thrones-serie House of the Dragon.

Wat is HBO Max?

De streamingdienst HBO Max is sinds maart 2022 beschikbaar in Nederland. Het is de streamingdienst van Warner Media. Het aanbod is heel groot, je kunt films, series, documentaires en programma’s kijken van Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network en Max Originals. Deze streamingdienst is in 2020 gelanceerd in de Verenigde Staten en inmiddels is de dienst al leverbaar in meer dan 60 landen.

Om te kunnen genieten van The Last Of Us serie op HBO Max heb je wel een abonnement nodig op deze streamingdienst. Je kunt meerdere soorten abonnementen afsluiten, namelijk:

  • HBO Max Basic voor €5,99 per maand. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar en je kunt op één apparaat tegelijk streamen.
  • HBO Max Basic jaarabonnement voor €46,99 per jaar.
  • HBO Max Standaard voor €7,99 per jaar. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar en je kunt op drie apparaten tegelijk streamen.
  • HBO Max Standaard jaarabonnement voor €59,99 per jaar.

Zodra je een abonnement hebt afgesloten en bent ingelogd kun je beginnen met het streamen van The Last Of Us serie. Dit doe je simpelweg door de serie aan te klikken. Je kunt HBO Max bekijken via het web, maar het kan ook via de app op je smartphone, tablet of smart tv. Als je de app op je smartphone gedownload hebt en op groot scherm wilt genieten van The Last Of Us televisieprogramma kan dat door middel van een Google Chromecast of een Apple TV.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking