100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Over FilmBox+

Specialiteit: FilmBox levert een gevarieerd aanbod aan films en series op tv. Je kunt non stop genieten van onder andere Hollywood blockbusters en klassiekers zonder reclameonderbrekingen.

Informatie: FilmBox is alleen te zien als je bij bepaalde internet providers tv afneemt. Je kunt FilmBox bij die providers in het basispakket ontvangen.

Ben jij een echte filmliefhebber? Dan is FilmBox de tv zender voor jou. Via deze zender kijk je naar de beste films en series zonder reclame. Ook kun je Via jouw internet provider films en series terugkijken.

Tip! Wil je een film zien maar ben je niet thuis? Kijk de film dan terug via jouw internet provider!

Pluspunten
 • Met een abonnement van 6 maanden krijg je 50% korting;
 • Je kunt live tv kijken via de Channels van FilmBox;
 • 7 dagen gratis uitproberen;
 • Bij veel providers vind je de tv zender FilmBox gratis in het basispakket;
 • Je kunt films en series downloaden om offline te kijken;
 • Geen reclame onderbrekingen;
Minpunten
 • Je kunt alleen met creditcard betalen;
 • Alleen beschikbaar in het engels;
 • Geen Nederlandse ondertiteling;
 • Het aanbod van series is heel klein;
 • Het aanbod bestaat vooral uit oudere films en series.

Previews

FilmBox+ 1
FilmBox+ 2
FilmBox+ 3
FilmBox+ 4
FilmBox+ 5
FilmBox+ Top 3
 • Awoken

  Awoken

  Een jonge medische student probeert haar broer te genezen van een terminale slaapziekte. Bij deze ziekte kun je niet slapen tot je sterft. Op haar zoektocht wordt een sinistere reden voor zijn toestand onthuld.

 • Dark Web

  Dark Web

  We volgen de hacker Connor en zijn beste vriend Avi. Ze worden gedwongen om te concurreren in het wereldwijde rekruteringsspel van een geavanceerd geheim genootschap van het dark web.

 • Rifkin’s festival

  Rifkin’s festival

  Deze film vertelt het verhaal van een Amerikaans stel dat het San Sebastian International Film Festival bijwoont. Door de charme van het filmfestival worden ze snel verleid.

Wat is FilmBox+?

FilmBox is een filmzender met een gevarieerd aanbod van Hollywood blockbusters, klassiekers en populaire series zonder reclame onderbreking. Daarnaast biedt ze ook een on-demand kijkervaring met de streamingdienst FilmBox+.

FilmBox is van SPI International. Dit is al meer dan 25 een toonaangevende leverancier van Theaterfilms en televisieprogramma’s. SPI heeft inmiddels al meer dan 42 tv-zenders en meerdere digitale diensten. Ze zet zich in om de nieuwste technologie te gebruiken waarmee het publiek overal gemakkelijk toegang heeft tot de content.

Wanneer jij on-demand kijkt via FilmBox+ kun je helaas geen Nederlandse ondertiteling instellen. Deze streamingdienst is helemaal in het Engels ingericht. Wel heeft FilmBox, speciaal voor de uitrol in Nederland, een specifiek Nederlandse versie gelanceerd van de tv zender. Wanneer jij naar de tv zender van FilmBox kijkt heb je dus wel gewoon Nederlandse ondertiteling. FilmBox is sinds mei 2021 te zien in Nederland en is beschikbaar bij meerdere internet providers. Ook bij een aantal internet providers die je via onze site kunt vergelijken kun je FilmBox live gratis bekijken in het basis tv pakket. Dat zijn:

 • Online.nl op kanaal 14, in het basispakket
 • Delta op Kanaal 34, in het basispakket;
 • Caiway op Kanaal 22, in het basispakket.

Ben je benieuwd naar het FilmBox programma voor live tv? Je kunt alles vinden over FilmBox in de tv gids.

Wat heeft FilmBox+ in haar aanbod?

FilmBox+ heeft een breed assortiment aan films en series in haar aanbod. Daarnaast heeft FilmBox ook channels waar je live tv kunt kijken. Wanneer je een leuke film wilt kijken kun je naar de filmpagina gaan. Je kunt hier kiezen uit meerdere categorieën zodat je makkelijker een film uit kunt zoeken. Kijk bijvoorbeeld naar animation, drama, comedy, romance of documentary. Je kunt ook gewoon door de films heen scrollen. Kijk bijvoorbeeld naar thema films uit de categorie Love is in the air of naar award winning movies.

Kijk je toch liever een serie, als je series in het menu selecteert kom je op de pagina met series terecht. Het aanbod van series is nog niet heel erg groot. Je kunt series kijken uit drie categorieën, namelijk all, Docubox  en Fast & Fun box.

Heb jij een film of serie gezien die je graag in de toekomst wilt kijken? Deze kun je heel makkelijk aan ‘mijn lijst’ toevoegen. Zo blijven deze bewaard zodat je ze later makkelijk terug kunt vinden. Op deze manier kun je al jouw favorieten opslaan zodat je ze altijd terug kunt vinden.

Naast films en series kun je ook kijken naar de channels van FilmBox. FilmBox heeft de volgende Channels:

 • Fight Box: Dit kanaal plaatst je in de ring tijdens wedstrijden zoals boxen, karate of worstelen. Je kijkt hier 24 uur per dag naar vechtsporten over de hele wereld, zoals MMA, kickboksen, taekwondo en judo. Je ziet de grootste live shows en kunt de hele dag door naar deze zender kijken.
 • Docu Box: Ontdek de planeet met hele mooie documentaires.
 • Dizi: Deze zender is voor kijkers die van Turkse series houden. Hier worden award winnende series uitgezonden.
 • Fast & Fun Box: Deze zender is ideaal voor jou als je houdt van snelle sporten, zoals motorcross, watercross, snowboarden, wakeboarden, BMX en nog veel meer. Al deze sporten geven een adrenaline shock en jij kan hier deel van uit maken.
 • Fashion Box: Via dit kanaal kijk je de hele dag door naar fashion, glamour en luxe.
 • Film Box Arthouse: Dit is het eerste wereldwijde filmkanaal met artistieke en onafhankelijke films van over de hele wereld.
 • 360 Tune Box: Op deze zender kijk je naar de nieuwste en populairste muziekvideo’s.
 • Game Toon: Ben jij een fan van gamen? Dan is dit kanaal ideaal voor jou! Dit kanaal is namelijk toegewijd aan gamen. Je ziet een breed scala aan game hoogtepunten en volgt belangrijkste wedstrijden, competities en toernooien.

Hoe kijk je naar FilmBox?

Je kunt via de tv zender FilmBox kijken naar het aanbod van FilmBox. Dit kan wel alleen als je bij de internet providers Online.nl, Delta of Caiway zit. Zit je niet bij deze internet providers maar wil je wel genieten van alles wat FilmBox te bieden heeft? Dan kun je gebruik maken van de streamingdienst FilmBox+. Hier heb je wel een abonnement voor nodig.

Om een abonnement af te sluiten ga je naar de site van FilmBox+. Je er hiervoor kiezen om in te loggen of om een account aan te maken. Wanneer je een account aanmaakt moet je je naam, email en wachtwoord invullen. Wanneer je dit hebt gedaan kies je het abonnement dat het beste bij je past. Het maandelijkse abonnement of het abonnement voor 6 maanden. Als je je abonnement hebt gekozen hoef je alleen nog je creditcard gegevens in te vullen. Nadat je dit gedaan hebt kun je genieten van alles wat FilmBox+ jou te bieden heeft. Als je binnen die 7 dagen opzegt worden er geen kosten verrekend.

Je kunt naar FilmBox+ kijken via het web, maar ook via de app. Wanneer je de applicatie gedownload hebt heb je ook de mogelijkheid om films en series te downloaden om later wanneer je geen internetverbinding het terug te kijken.

Ben jij altijd veel op reis? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. FilmBox+ is namelijk beschikbaar in de hele wereld. De bibliotheek kan wel variëren, afhankelijk van in welk land je bent. Sommige regio hebben namelijk gelokaliseerde interfaces en inhoud.

Welke abonnementen zijn erbij FilmBox+?

Wanneer je een abonnement op Filmbox af wilt sluiten heb je de keuze tussen 2 soorten abonnementen. Namelijk een maandelijks abonnement of een abonnement voor 6 maanden. Voor het maandelijkse abonnement betaal je €4,99 per maand. Voor het abonnement voor 6 maanden betaal je in een keer €14,99. Dit houdt in dat je 50% korting krijgt wanneer je kiest voor een abonnement voor een half jaar. Bij beide abonnementen kun je de eerste 7 dagen gratis proberen.

Welke apparaten ondersteunen FilmBox+?

FilmBox+ is beschikbaar via meerdere apparaten, voor zowel Apple als Windows. Ook kun vanuit de app streamen met een Google Chromecast of Apple TV. Je gebruik maken van de FilmBox+ app via:

 • iPhone / iPad / iPod touch met iOS 11.0 of hoger
 • Mac met macOS 11.0 of hoger of met Apple M1 Chip
 • Apple TV met tvOS 13.0 of hoger
 • Android apparaten: versie 5.0 of hoger

Verder kun je naar FilmBox+ kijken via het web op bijvoorbeeld je computer of laptop.