100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Over Readly

Specialiteiten: Met Readly bespaar je op je tijdschrift abonnementen en heb je al je favorieten verzameld op één plek, handig!

Informatie: Readly is een Zweeds platform met ook honderden Nederlandstalige magazines in hun assortiment. Annuleren kan op ieder moment zonder een opzegtermijn.

Wil je Readly eerst even proberen? Dat kan! De eerste maand van je abonnement kost Readly slechts €0,99, waarna je het moeiteloos kunt annuleren.

Pluspunten
 • Meer dan 7.000 tijdschriften in één app.
 • Ongeveer 250 Nederlandstalige titels.
 • Geen papierverspilling.
 • Overzichtelijk.
 • Al je magazines op één plek.
 • Flinke besparing wanneer je nu meerdere abonnementen hebt.
 • Internationaal én Nederlands aanbod.
 • Abonnement te gebruiken met 5 profielen en op 5 apparaten tegelijkertijd.
 • Altijd de meest recente uitgave.
Minpunten
 • Ouderwets door een tijdschrift bladeren heeft ook zijn charme.
 • Als je maar één magazine leest dan is het goedkoper om daarop simpelweg een abonnement te nemen.
 • Hoewel Readly zeer veel magazines aanbiedt, kan het zijn dat een specifiek magazine toch ontbreekt.
Readly Top 3
 • National Geographic - NL

  National Geographic - NL

  National Geographic Magazine is een toonaangevend tijdschrift dat zich richt op het verkennen van de natuur, wetenschap, geschiedenis, cultuur en avontuur. Het biedt boeiende artikelen, prachtige fotografie en diepgaande reportages over uiteenlopende onderwerpen van over de hele wereld. Bij Readly vind je ook de Nederlandstalige variant.

 • Quest

  Quest

  Quest is een populair wetenschappelijk tijdschrift dat zich richt op het verkennen en uitleggen van diverse onderwerpen in de wetenschap, geschiedenis, psychologie, technologie en gezondheid. Het biedt lezers boeiende artikelen, vraag-en-antwoord rubrieken en interessante feiten over uiteenlopende thema's. Bij Readly lees je de Nederlandse Quest.

 • Time Magazine Europe

  Time Magazine Europe

  Time Magazine Europe is de Europese editie van het wereldberoemde tijdschrift Time. Het biedt een breed scala aan artikelen en reportages over actuele gebeurtenissen, politiek, cultuur, economie, technologie en andere onderwerpen van wereldwijd belang. Time Magazine Europe richt zich specifiek op Europese kwesties. Dit is een Engelstalig magazine.

Wat is Readly?

Readly is een van oorsprong Zweedse abonneeservice voor het lezen van tijdschriften en losse artikelen. Het bedrijf wordt geleid door mensen met jarenlange ervaring bij uitgeverijen, omroepen en in de gaming branche. Het bedrijf weet daarmee hoe het mensen moet boeien.

Het doel van Readly is om een voorloper te zijn op het gebied van het digitaal aanbieden van magazines. In een branche dit het moeilijk heeft, sinds de digitalisering van de afgelopen jaren lijkt een revolutie namelijk noodzakelijk.

Wat is het Readly aanbod?

Neem je een abonnement bij Readly, dan heb je toeging tot duizenden tijdschriften uit 27 landen, waarvan ongeveer 250 Nederlandstalig. Je vindt de grootste magazines in verschillende categorieën, zoals nieuws, lifestyle, sport, tech en entertainment. Je hebt dus behoorlijk wat om uit te kiezen!

Hoewel niet onbeperkt, zul je de meeste grote Nederlandstalige titels voor zowel volwassenen als kinderen wel terugvinden in de Readly app. Denk aan Party, Vriendin, Auto Review, VARA Gids, Quest (junior) en Men’s Health.

Hoe werkt Readly?

Readly is een eenvoudig te downloaden app via de App Store (iOS) en de Play Store (Android). Nadat je een account hebt aangemaakt kun je beginnen met lezen. Het is daarnaast mogelijk om tijdschriften te lezen op je desktop of laptop. De app is ook beschikbaar in de Amazon Appstore en de Huawei AppGallery.

De app is erg gebruiksvriendelijk, waardoor je intuïtief door tijdschriften kunt bladeren of een artikel kunt lezen. Je zoekt jouw favorieten op categorie of door de naam van een specifiek tijdschrift in te vullen. Je kunt daarnaast bladwijzers aanmaken, zodat je altijd terug kan naar een specifiek artikel.

Readly gebruiken op vakantie of onderweg. Dat kan! Het is namelijk mogelijk om magazines te downloaden, waardoor je ze ook offline kunt lezen. Uiteraard moet je dit dan wel van tevoren regelen als je nog internet thuis hebt. Ook krijg je natuurlijk niet de laatste uitgaven binnen wanneer je langdurig geen gebruik maakt van een internetverbinding.

Wat zijn de Readly kosten?

Readly heeft maar één soort abonnement, waardoor je niet hoeft te bekijken welke het best bij je past. Dit abonnement kost €11,99 per maand. Bij dit abonnement is het mogelijk om 5 profielen aan te maken en het op 5 apparaten tegelijkertijd te gebruiken. Zo kun je het abonnement ook eenvoudig delen met gezinsleden.

Met dit abonnement heb je toegang tot het volledige aanbod van Readly en betaal je dus in feite €11,99 per maand voor een abonnement op duizenden magazines tegelijkertijd. Koop je dus regelmatig losse magazines of heb je een abonnement op meerdere magazines, dan ben je met Readly vrijwel altijd goedkoper uit.

Het Readly abonnement is te allen tijde kosteloos op te zeggen, zonder opzegtermijn. Er is geen contract zoals je vaak ziet bij tijdschrift abonnementen. Twijfel je nog? Dan kun je Readly een maand lang proberen voor slechts €0,99.

Readly klantenservice

Heb je nog vragen over Readly of loop je tegen een probleem aan? Veel antwoorden vind je al in de veelgestelde vragen op de website. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact op met de Readly klantenservice. Dit kan via het contactformulier op de Readly website of via support.nl@readly.com.