100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Over STARZPLAY

Specialiteit: STARZPLAY heeft haar eigen originals waar je van kunt genieten. Daarnaast kijk je ook naar andere films en favorieten.

Informatie: STARZPLAY is van Starz, een Amerikaans premium kabel- en televisienetwerk. Je kunt naar deze streamingdienst kijken via het web of door middel van de app.  

STARZPLAY is van Starz, onderdeel van Lionsgate company. Dit is een toonaangevend wereldwijd media- en entertainmentbedrijf dat premium streamingcontent produceert en distribueert naar een wereldwijd publiek. 

Tip! Je kunt ook naar STARZPLAY kijken via Amazon Prime Video, Viaplay, Canal Digitaal en Apple TV+.

Pluspunten
 • STARZPLAY heeft eigen originals
 • Je kunt naar STARZPLAY kijken via andere kanalen als Amazon Prime en Viaplay
 • Je hebt een proefperiode van 7 dagen
 • Je kunt films en series downloaden zodat je ze later offline terug kunt kijken
 • Je kunt met 4 personen tegelijkertijd kijken
 • STARZPLAY is Compatibel met de Google Chrome Cast
Minpunten
 • Je kunt alleen met creditcard of paypal betalen
 • Het aanbod van nieuwe films is beperkt

Previews

STARZPLAY 1
STARZPLAY 2
STARZPLAY 3
STARZPLAY 4
STARZPLAY 5
STARZPLAY Top 3
 • House of Gucci (2021)

  House of Gucci (2021)

  Patrizia is een vrouw van bescheiden afkomst. Ze trouwt met de Italiaanse zakenman Maurizio Gucci. Hij staat aan het hoofd van het gelijknamige modemerk. Haar ambitie veroorzaakt verraad, wraak en moord.

 • Guilty Party (2021)

  Guilty Party (2021)

  Een in diskrediet geraakte journalist wil wanhopig haar carrière redden. Ze haakt in op het verhaal van een jonge moeder die levenslang heeft gekregen voor het verminken en vermoorden van haar man. Zij beweert echter dat ze dit niet heeft gedaan.

 • The Misfits (2021)

  The Misfits (2021)

  Richard Pace is een beroemde crimineel die gerekruteerd wordt door een groep dieven. Hij raakt verstrikt in een uitgebreide goudroof.

Wat is STARZPLAY?

STARZPLAY is van origine een Amerikaanse streamingdienst. Maar inmiddels is deze dienst uitgegroeid en beschikbaar in heel veel landen, waaronder STARZPLAY Nederland. Je kijkt naar eersteklas STARTZPLAY series en films. Deze streamingdienst is van het Amerikaanse Starz. Dit is een Amerikaans premium kabel- en televisienetwerk met 17 kanalen en bijbehorende online en demand diensten. Met de lancering van STARZPLAY breidt Starz haar wereldwijde bekendheid uit doordat ze het verkocht heeft aan meerdere multichannel videodistributeurs. Starz biedt meer dan 7500 verschillende premium televisie afleveringen en speelfilms, waaronder de Starz Original.

Je kunt naar STARZPLAY kijken via het web, maar ook via een app. Deze app kun je downloaden op je smartphone of tablet zodat je altijd en overal even kunt relaxen met je favoriete serie of film. Via deze app kun je ook streamen naar je tv scherm zodat je alles op groot scherm kunt kijken.

Wat is het STARZPLAY aanbod?

STARZPLAY is een streamingdienst waarbij je kijkt naar eersteklas STARTZPLAY series en films. De STARZPLAY content is heel breed waardoor er voor iedereen wel iets leuks tussen zit. Het aanbod bestaat uit films en series, in verschillende categorieën.

Wanneer jij een serie wilt kijken kun je een serie kijken uit verschillende categorieën, namelijk:

 • STARZPLAY originals: Kijk naar series die gemaakt zijn door STARZPLAY en die je dus ook nergens anders kunt kijken, zoals Power, Normal People, Gaslit met Julia Roberts en The Act.
 • Drama, Relatiedrama en Historische drama: Ben jij een liefhebber van Drama’s? Neem dan eens een kijkje naar Shining Vale, Step Up, of Leavenworth. Kijk je graag naar relatiedrama’s neem dan eens een kijkje naar Run the World en The Gilfriend Experience. Natuurlijk zijn er ook historische drama’s. Past dit meer bij jou? Kijk dan onder andere naar The White Princess, Catherine The Great en Houdini.  
 • Thriller: Kijk jij liever een spannende serie waarbij de spanning goed opgebouwd wordt? Dan zijn Rosemary’s baby, Castle Rock en Brave new world ideaal voor jou.
 • Misdaad & Waargebeurde Misdaadverhalen: Als jij het interessant vindt om te kijken naar spannende series waar delicten gepleegd worden of naar waargebeurde misdaadverhalen dan kun je kijken naar series zoals BMF, Hightown, Confronting a Serial Killer en Leavenworth.

Als je meer zin hebt in een film kun je ook uit meerdere categorieën kiezen, namelijk:

 • Komedies: Wil jij een avondje lekker lachen? Dan is een komedie ideaal voor jou. Kijk bijvoorbeeld naar The Cookout, Trainwreck of Get a Job.
 • Drama’s: Kijk je liever naar een lekkere drama dan kun je kijken naar Passengers, Secretary of Charlie St. Cloud.
 • Actie: Word jij warmer van een fijne actiefilm dan kun je onder andere kijken naar Fighting, Seventh Son of Onder Hoogspanning.
 • Romantiek: Duik jij graag het liefdesverhaal van anderen in? Kijk dan naar romantische films zoals Dirty Dancing, About Time en Mama Mia.  
 • Horror & Thriller: Is romantiek niets voor jou en hou je meer van spanning en geweld? Kijk  dan naar films zoals Open Water, Cube, Addicted of Traffic.

Welke abonnementen heeft STARZPLAY?

Wil jij graag een abonnement op Starzplay? Dat kan! Je kunt op meerdere manieren een abonnement op Starzplay nemen. Als eerste kun je bij STARZPLAY zelf een abonnement afsluiten. Dit doe je door naar de website van de streamingdienst te gaan. Om je aan te melden voor deze streamingdienst krijg je eerst een gratis proefperiode van 7 dagen. Je vult je Emailadres en wachtwoord in. Wanneer je dit hebt gedaan kun je kiezen voor verschillende abonnementen, namelijk:

Maandelijks abonnement: €4,99 per maand
Driemaandelijks abonnement: €12,99 per drie maanden. Met dit abonnement bespaar je 13% ten opzichte van het maandelijkse abonnement

Als je je abonnement hebt gekozen moet je kiezen voor de betalingsmethode. Je kunt betalen met Creditcard of Paypal. Zodra je al je gegevens ingevuld hebt gaat je abonnement van start. Je hebt een proeftijd van 7 dagen. Als je binnen deze 7 dagen je abonnement opzegt hoef je niets te betalen. Laat je je abonnement doorlopen wordt de eerste betaling na 7 dagen afgeschreven.

Naast STARZPLAY zelf zijn er meerdere manieren om een abonnement op STARZPLAY af te sluiten. Je kunt namelijk ook naar het aanbod kijken via Amazon Prime video, Viaplay en Canal Digitaal.

Als je een abonnement op Amazon Prime Video hebt kun je je abonneren op het kanaal van STARZPLAY. Maar hoe? Dit kan alleen via het web en niet via de app van Amazon Prime. Als je inlogt op Prime Video via het web zie je in het menu het kopje ‘channels’ staan. Wanneer je hier op klikt kun je bladeren totdat je het channel STARZPLAY ziet staan, deze klik je aan. Als je je op STARZPLAY abonneert via Prime video heb je een gratis proefperiode van 7 dagen. Daarna betaal je €4,99 per maand.

Heb jij tv via Canal Digitaal? Dan kun je ook kijken naar STARZPLAY. Dit zit al bij je abonnement inbegrepen. Je betaalt hier dus niet nog eens een bedrag extra per maand voor. Wanneer jij tv afneemt bij Online.nl krijg jij al tv via Canal Digitaal en kun je genieten van alles wat STARZPLAY je te bieden heeft.

Heb jij een abonnement op Viaplay om te genieten van het nieuwe Formule 1 seizoen? Ook dan kun je kijken naar het aanbod van STARZPLAY. Viaplay en Starz zijn namelijk een samenwerking aangegaan. Hierdoor kun jij ook door middel van jouw Viaplay abonnement kijken naar alle leuke films en series die STARZPLAY in haar aanbod heeft.

Op welke apparaten kijk je naar STARZPLAY?

De STARZPLAY app wordt aangeboden op verschillende apparaten, zoals iPhones en iPads met iOS 12 of nieuwer, net als de meeste Android-telefoons en tablets met Android OS 5 of nieuwer. Ook ondersteunt STARZPLAY computers met Windows 8 of hoger en OSX 10.0.7 of hoger in Edge, Chrome, Firefox en Safari.

Als je systeem niet aan de minimumvereisten voldoet zal je niet de juiste ervaring met de app hebben. Daarom zijn er een aantal criteria. Wij hebben deze voor jou op een rij gezet:

 • Android-telefoons en -tablets
  • De meeste apparaten met Android 5 of nieuwer.
 • Android TV
  • De meeste Android TV-toestellen.
 • Apple-apparaten
  • Met iOS 12 of nieuwer.
 • Computers
  • Besturingssysteem
   • Huidige versie van Microsoft Windows
   • Huidige versie van Apple OSX
  • Browsers
   • Computers: Huidige versies van Edge, Chrome, Firefox en Safari
   • Mobiele browsers: Huidige versies van Edge, Chrome, Firefox en Safari. Mobiele browsers kunnen alleen gebruikt worden om wijzigingen aan accounts aan te brengen en niet om inhoud af te spelen.

Klantenservice STARZPLAY

Heb jij een inhoudelijke vraag over STARZPLAY? Dan adviseren wij om even contact op te nemen met STARZPLAY zelf. Wij zijn namelijk een vergelijkingssite voor internet providers en wij zijn niet van STARZPLAY zelf. Wij hebben het nummer voor jou gevonden. STARZPLAY is telefonisch bereikbaar via 0049 175 221 42 87.