100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Black Friday internet deals 2020

Maandag 23 november 2020 5 minuten en 46 seconden leestijd

Black Friday internet deals 2020

Vrijdag 27 november is het Black Friday, gevolgd door Cyber Monday op maandag 30 november. Overgewaaid uit Amerika zijn deze dagen inmiddels ook in Nederland een traditie. De dagen waarop de beste deals van het jaar voorbijkomen. Onze internetproviders laten Black Friday niet aan zich voorbijgaan en komen zelfs in de dagen ervoor al met een mooie Black Friday actie. Wij zetten ze allemaal voor je op een rij.

Black Friday en Cyber Monday acties 2020

Bij Black Friday en Cyber Monday denk je misschien aan een nieuwe voordelige televisie of smartphone, maar ook op het gebied van thuis internet is er veel voordeel te behalen. Op, en de dagen rond, Black Friday en Cyber Monday bieden veel van onze internetproviders een speciaal aanbod. Er zijn zelfs providers waarbij je de hele maand november kunt  genieten van Black Friday voordeel!

Wij zetten alle Black Friday 2020 deals voor je op een rij. Natuurlijk vind je alle acties ook terug in onze internet vergelijker. Wil je liever direct kijken wat de Black Friday acties op jouw adres zijn? Maak dan gebruik van onze gratis postcodecheck en ontdek alle mogelijkheden voor jouw woning.

T-Mobile Go Go Go Black Friday deals 2020 – 23 t/m 30 november

T-Mobile blijft deze Black Friday en Cyber Monday niet achter. Zij bieden jou op alle thuis internetpakketten de volgende deal:

 • Gratis 6 maanden Videoland Premium cadeau.
 • Tijdens de actieperiode betaal je geen aansluitkosten t.w.v. €30,-.
   

Ziggo Black Friday cashback deal 2020 – 23 t/m 30 november

Kies je van 23 tot en met 30 november voor een nieuw internetabonnement van Ziggo dan krijg je nu een extra hoge cashback van wel €65,-!

Daarnaast kun je bij Ziggo nu ook nog eens kiezen voor 3 gratis Smart Wifiboosters (t.w.v. €149,-) of een korting tot wel 6 maanden.

Start met het vergelijken van internetabonnementen, klik op ‘bestellen’ en sluit je abonnement direct bij Ziggo af. Zodra je de bevestiging/het contract van je nieuwe pakket binnen hebt kun je jouw cashback aanvragen met behulp van ons cashback formulier.

Online.nl Black Friday deal 2020 – 16 t/m 6 december

Ook Online.nl kwam dit jaar al vroeg met een Black Friday deal. Er valt dit jaar wat te kiezen bij Online.nl. Kies je in de actieperiode voor één van de internetpakketten, dan krijg je de keuze uit de volgende 3 actieartikelen:

 • Een On-Ear headphone met Noise Cancellation, de Veho ZB-6 -of-
 • Een Google Nest Mini -of-
 • Een cashback van wel €50,-!
   

En daar houdt het niet op. Je krijg nu namelijk ook de eerste 6 maanden van je nieuwe Online.nl internetabonnement een flinke korting en je betaalt geen aansluitkosten ter waarde van €30,-.

De Online.nl Black Friday deal 2020 is geldig op alle DSL en glasvezel internetabonnementen op het KPN-netwerk.

Budget Thuis gaat helemaal lós met Black Friday 2020 – 20 t/m 30 november

Ja, je leest het goed, Budget Thuis gaat tijdens Black Friday en Cyber Monday los met mooie deals! Kies je nu voor Budget Thuis dan kun je gebruik maken van de volgende actie:

 • Krijg 9 maanden lang korting op je abonnement.
 • Sluit je een internetabonnement in combinatie met televisie af dan kun je kiezen voor een gratis Google Nest Wifi (t.w.v. €259,-) of 9 maanden korting op je abonnement.
 • Je betaalt tijdens de actieperiode geen aansluitkosten t.w.v. €35,-!
   

Wist je dat je extra veel voordeel hebt wanneer je Thuis internet van Budget combineert met energie en mobiel bellen van Budget? Met dit combivoordeel kun je iedere maand tot wel €30,- besparen.

Let op! De korting van 9 maanden geldt op alle DSL-pakketten en op de glasvezel internet-pakketten in combinatie met televisie.

Youfone cashback deal – 1 t/m 30 november

Kies je in november voor één van de internetpakketten van Youfone? Dan krijg je nu een cashback van wel €30,-! Je krijgt de cashback op alle internetpakketten, zowel op DSL als op glasvezel internet.

En dan heeft Youfone ook nog eens een hele mooie Black Friday deal. kies je nu voor één van de internetabonnementen van Youfone, dan krijg je:

 • 6 maanden lang een flinke korting op je abonnement.
 • Je betaalt nu geen aansluitkosten ter waarde van €25,-.
   

Start met vergelijken en maak je keuze, klik op ‘bestellen’ en sluit je abonnement direct af bij Youfone. Zodra je de bevestiging/het contract van je nieuwe pakket binnen hebt kun je jouw cashback aanvragen met behulp van ons cashback formulier.

KPN Black Friday acties 2020 – 23 t/m 30 november

Kies je in de actieperiode voor een nieuw KPN internetabonnement dan kun je kiezen uit  de volgende producten of korting:

 • Sony Noice Cancelling Koptelefoon (t.w.v. €245,-) -of-
 • Sonos One Speaker (t.w.v. €229,-) -of-
 • 2 SuperWifi punten (t.w.v. €199,-) -of-
 • 6 maanden lang 50% korting op internet.
   

De actie geldt op alle internetpakketten van KPN.

Caiway Black Friday actie 2020 – 3 t/m 30 november

Caiway was er dit jaar als eerste bij met hun Black Friday actie. Nieuwe Caiway glasvezel internet-klanten kunnen per 3 november gebruik maken van het volgende aanbod:

 • Je krijgt de eerste 4 maanden van je nieuwe Caiway abonnement een flinke korting. De hoogte van de korting is afhankelijk van het door jou gekozen internetpakket.
 • Nog betere Wifi in je woning? Kies dan voor 3 Slimme Wifi Boosters en betaal daar in de actieperiode maar €49,- voor. De normale prijs is €169,-.
 • Je ontvangt tijdens de Caiway Black Friday actie een cashback van wel €50,-!
 • Daarnaast betaal je nu geen aansluitkosten ter waarde van €19,95.
 • En dan ontvang je nu ook nog eens 2 maanden gratis Caiway Plus TV en Caiway Veilig Internet.

Tele2 Black Friday en Cyber Monday actie - 23 t/m 30 november

Tele2 heeft tijdens Black Friday en Cyber Monday 2020 heel veel voordeel voor jou. We zetten al dat voordeel voor je op een rij:

 • De eerste 6 maanden van je nieuwe Tele2 aboonement krijg je een korting van wel €6,- per maand.
 • Kies je naast internet ook voor interactieve tv van Tele2? Dan krijg je de eerste 6 maanden daar ook nog een korting van 50% op.
 • Daarnaast betaal je nu geen aansluitkosten ter waarde van €30,-!

Tele2 levert DSL internet met een snelheid van maximaal 20Mb. Mag het van jou wat sneller? Kies dan voor T-Mobile waarmee Tele2 vorig jaar is gefuseerd.

Delta cashback deal – 3 t/m 30 november

Ook Delta heeft een mooie cashback actie op alle kabel internetpakketten. Kies je voor Delta internet in dit gebied dan krijg je nu een cashback van wel €75,-!

Ook hier geldt, vergelijk alle mogelijkheden voor internet op jouw adres. Klik op ‘bestellen’ en sluit je nieuwe abonnement direct bij Delta af. Heb je de bevestiging/het contract van je nieuwe pakket binnen? Dan kun je jouw cashback met behulp van ons cashback formulier aanvragen.

Thuis internet en tv

Ga jij gebruik maken van één van deze Cyber Monday of Black Friday deals 2020? Met onze handige postcodecheck ontdek je razendsnel alle mogelijkheden op jouw adres. Welke internetproviders zijn leverbaar en uit welke pakketten kun je kiezen. Je ontdekt het allemaal.