100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Wat kijk je met oudejaarsavond op tv?

Donderdag 28 December 2023 2 minuten en 32 seconden leestijd

Wat kijk je met oudejaarsavond op tv?

Het is bijna 2024! Tijd om de oliebollen en champagne in huis te halen. Het is weer een mooi jaar geweest waarin veel is gebeurd. Dit jaar kan je knallend afsluiten met een feestje, maar misschien zit jij wel voor de televisie. Er zijn een aantal shows die je dan kunt kijken. Lees snel verder welke dat zijn!

Er is op elke zender wel iets gaande waardoor het niet moeilijk zal zijn om tot 12 uur wakker te blijven. Zo zijn er verschillende films, kan je genieten van concerten en de oudejaarsconference. Ben je benieuwd wat er allemaal te zien is? Wij hebben het voor je op een rij gezet.

Wat is het programma op oudejaarsavond?

  • Tijd voor MAX Oudejaarsshow

Martine van Os en Sybrand Niessen nemen samen met bekende gasten als André van Duin, Renée Soutdenijk en Debbie & Paul uit B&B Vol Liefde het jaar door. Je kan dit programma om 17:09 bekijken op NPO 1.

  • Oudejaarsconference Micha Wertheim

Het is de eerste keer dat cabaretier Micha Wertheim de oudejaarsconference mag verzorgen. Hij zal het jaar met een knipoog doorlopen. Om 22.24 uur kan je de oudejaarsconference bekijken op NPO 1.

Naast de oudejaarsconference en de MAX oudejaarsshow, zijn er natuurlijk nog andere leuke programma’s:

  • Ik hou van Holland: Oud & Nieuw Special

Linda de Mol speelt samen met de teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Richard Groenendijk allemaal leuke Hollandse spelletjes. Beide teamcaptains hebben een team van bekende Nederlands samengesteld om te winnen. Je kijk deze Oud en Nieuw special om 20:00 op SBS 6.

  • Vandaag Inside LIVE

Net als vorig jaar zullen Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp terugkijken op de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar met hun scherpe analyses en typerende humor. Je kunt dit bekijken om 22:00 op RTL 7.

  • Het Nationale Vuurwerk 2024

Na een afwezigheid van 3 jaar, keert Het Nationale Vuurwerk weer terug in Rotterdam. De show wordt begeleid door de muziek van Martin Garrix. Je kan dit zien op SBS 6 om 00:00.

Je kunt deze programma’s ook kijken via NLZIET, NPO Start of NPO Plus.

Geniet je liever van een tv-programma met muziek? Dan hebben wij daar ook nog een aantal kijktips voor:

  • Queen + Adam Lambert: Summer Sonic – Live in Japan

De spectaculaire show van Queen met Adam Lambert op het Summer Sonic Festival in Japan wordt uitgezonden op RTL 7 om 20:00.

  • Muziekfeest van het jaar 2023.

Vanuit de Ziggo Dome kan je mee dansen en zingen met het grootste muziekspektakel. Er zullen optredens zijn van onder andere Jan Smit, Emma Heesters, Jeroen van der Boom, Donnie en vele andere. Je kan van dit muziekfeest genieten op NPO 3 om 21:20.

  • The Rolling Stones: A Bigger Bang – Live on Copacabana Beach

Je kan het grootste concert van The Rolling Stones thuis in je eigen woonkamer herbeleven of voor het eerst bekijken. Het concert is om 21:50 te zien op RTL 7.

Met deze programma’s ga jij knallend 2024 in!

Heb je geen internet (& tv) abonnement of wil je overstappen? Doe dan onze gratis postcodecheck om te kijken wat er mogelijk is op jouw adres.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social mediakanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingsvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking