100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032

Over Symphony.live

Specialiteiten: Symphony.live is dé videostreamingsdienst voor klassieke muziek. Er zijn verschillende concerten, afspeellijsten en documentaires waaruit je kunt kiezen.

Informatie: Naast het aanbod van concertregistraties, biedt Symphony.live ook documentaires aan die een kijkje geven in de wereld van symfonische muziek.

Pluspunten
 • Toegang tot exclusieve concertregistraties
 • Groot aanbod documentaires
 • Toegang tot interviews en behind the scenes beelden
 • HD-beeld en goed geluidkwaliteit
 • Je kunt op twee apparaten tegelijk streamen
Minpunten
 • Je kan geen beelden downloaden om offline te luisteren
 • Er is geen gratis versie beschikbaar

Previews

Symphony.live 1
Symphony.live 2
Symphony.live 3
Symphony.live 4
Symphony.live Top 3
 • Mozart's Great Mass honors great achievement

  Mozart's Great Mass honors great achievement

  Dirigent John Eliot Gardiner leidt zijn Moteverdi Choir in het Royal Stockholm Philharmonic. Zij spelen daar Mozart’s Great Mass en Dvorak’s 7e Symphony. Dit concert was het hoogtepunt in de Nobel Prize week van 2008. Je kunt genieten van een 99 minuut durend concert in HD en met stereo geluid.

 • A double bill of German Greats

  A double bill of German Greats

  Onder begeleiding van dirigent Daniel Harding neemt violist Kavakos je mee in de warmte het stuk van Brahms. Daarna zal er overgegaan worden naar de mooie relaxte 6e symfonie van Beethoven. Na een korte onweersbui groet je de zon. Dit stuk duurt 118 minuten en is beschikbaar in HD en met stereo geluid.

 • Velvet Revolution 2020

  Velvet Revolution 2020

  Ter ere van demcratie, vrijheid en geweldloosheid is het stuk van Smetana voor het eerst gepresenteerd op 17 november 2020. Dit ter gelegenheid van de Fluwelen Revolutie. Het stuk heet Ma Vlast (Mijn thuisland) en wordt gespeeld door Czech Philharmonica in een 86 minuut durend concert die te bekijken is in 4K met stereo geluid.

Wat is Symphony.live?

Symphony.live is een streamingsplatform voor klassieke muziek. Het is een plek waar orkesten, muziekkanten en liefhebbers en orkestrale muziek samen kunnen komen. Naast de concerten biedt Symphony.live ook aandacht aan de verhalen achter de muziek. Het doel van Symphony.live is het inspireren van de leden en hen kennis te laten maken met nieuwe muziek.

Symphony.live werkt samen met verschillende toporkesten van over de hele wereld. De musicologen stellen wekelijks nieuwe afspeellijsten samen met een selectie van zowel bekende als minder bekende meesterwerken.

Wat is het Symphony.live aanbod?

Bij Symphony.live krijg je toegang tot exclusieve concerten. Daarbij biedt het platform ook de verhalen achter de muziek aan, waardoor je meer inzicht krijgt in de componisten en hun inspiratie.

Je kunt genieten van de klanten van de Vivaldi’s Vier Jaargetijden tot de majestueuze symfonieën van Mozart, Beethoven, Brahms en Mahler.

Naast deze muziekstukken biedt Symphony.live een grote catalogus met documentaires. Je leert hierbij over de levens van de componisten, de evolutie van orkesten en de impact van symfonische muziek op de samenleving.

Hoe werkt Symphony.live?

Symphony.live werkt heel simpel. Je download de app of gaat naar de website en maakt een account aan, 7 dagen gratis. Je kunt vervolgens zoeken naar het gewenste concert, maar ook op orkesten.

Je kunt Symphony.live bekijken via de website of via de mobiele apps.

Wat zijn de Symphony.live kosten?

Je kunt bij Symphony.live op twee manieren een abonnement afsluiten. Zo kan je kiezen voor een maandelijks abonnement. Hierbij betaal je €6,99 per maand. Je kan ook kiezen voor een jaarlijks abonnement, dan betaal je €4,17 per maand.

Je hebt bij beide abonnementen een gratis proefperiode van 7 dagen. Je kunt elk moment opzeggen, ook gedurende de 7 dagen proeftijd.

Symphony.live klantenservice

Heb je nog vragen aan Symphony.live? Werkt er bijvoorbeeld iets niet goed? Dan is het mogelijk om via de mail contact op te nemen met Symphony.live. Stuur dan een mail naar support@symphony.live