100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032
Je bevindt je hier: Home / Kennisbank / Bellen

Bellen

Maak je gebruik van vaste telefonie of wil je dit gaan doen binnen je internetabonnement? Antwoord op al je telefonie gerelateerde vragen vind je in de categorie Bellen. Je krijgt in deze categorie bijvoorbeeld antwoord op je vragen over digitale telefonie, VOIP, nummerbehoud, maar ook informeren we je of ‘onbeperkt bellen’ nu echt voordeliger is. Daarnaast vind je in deze categorie informatie over mobiel bellen en mobiel internet.

12
Kan ik ook een abonnement afsluiten voor alleen vast bellen?

Leestijd: 5 minuten en 57 seconden

Kan ik ook een abonnement afsluiten voor alleen vast bellen?

Als je een abonnement afsluit voor internet kun je ook altijd kiezen voor vast bellen. Maar kun je ook alleen een abonnement afsluiten voor vast bellen? En zo ja bij welke providers kan dat dan? Wij zoeken het voor je uit!
Wat zijn de voordelen van een Refurbished iPhone?

Leestijd: 3 minuten en 6 seconden

Wat zijn de voordelen van een Refurbished iPhone?

Ben jij toe aan een nieuwe IPhone, IPad of Macbook maar vind je een nieuw toestel ook zo duur? De oplossing voor dit probleem is een Refurbished toestel. In dit bericht vertellen wij je alles over deze toestellen en de voordelen hiervan.
Wat is sim only?

Leestijd: 2 minuten en 6 seconden

Wat is sim only?

Er is genoeg aanbod wanneer je op zoek bent naar een nieuw mobiel abonnement. In dit bericht vertellen we je alles over sim only. Ook lees je meer over de voor- en nadelen.
Een mobiele telefoon kopen? Onze tips!

Leestijd: 2 minuten en 30 seconden

Een mobiele telefoon kopen? Onze tips!

Het kopen van een mobiel is niet altijd makkelijk. Welk abonnement past bij jou en hoe pak je het aan? Je leest het in dit bericht.
Wat is prepaid internet?

Leestijd: 2 minuten en 8 seconden

Wat is prepaid internet?

Wanneer je weinig gebruik maakt van internet op je mobiele telefoon, kan prepaid internet een goed alternatief zijn. Hoe dat werkt vertellen we je in dit bericht.
Wat is vaste telefonie?

Leestijd: 2 minuten en 0 seconden

Wat is vaste telefonie?

Is vaste telefonie nog wel nodig nu iedereen een smartphone heeft? Wij denken van wel. Waarom? Dat lees je in dit bericht.
Wat is een mobiel abonnement?

Leestijd: 4 minuten en 58 seconden

Wat is een mobiel abonnement?

Een mobiel abonnement is een contract met een provider van telefonie en internet, waarmee je kunt bellen, sms’en en internetten op je mobiele telefoon. Wanneer je een mobiel abonnement afsluit, betaal je iedere maand een vast bedrag aan je provider. In ruil daarvoor krijg je een vooraf bepaalde hoeveelheid belminuten, sms’jes en data, ofwel MB’s. Dit wordt samen meestal een bundel genoemd.
Wat is dataverbruik?

Leestijd: 3 minuten en 24 seconden

Wat is dataverbruik?

Wanneer je gebruik maakt van mobiel internet verbruik je data. In dit bericht vertellen we je wat dataverbruik is.
Wat is ISDN?

Leestijd: 1 minuut en 8 seconden

Wat is ISDN?

Wil je weten wat ISDN precies is? Lees dan dit bericht waarin we je daar meer over vertellen.
12