100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032
Je bevindt je hier: Home / Kennisbank / Interactieve Televisie

Interactieve Televisie

De mogelijkheden van Interactieve Televisie zijn eindeloos. Zo kun je je favoriete programma opnemen, maar ook online televisie kijken. In de categorie Interactieve Televisie beantwoorden we al je vragen over dit medium, maar je kunt hier bijvoorbeeld ook informatie vinden over de verschillende televisie zenders.

12
TV kijken op je tablet

Leestijd: 2 minuten en 5 seconden

TV kijken op je tablet

Er zijn steeds meer mogelijkheden om TV te kunnen kijken. Zo kan je ook tv kijken via je tablet. Je leest er alles over in dit bericht.
Spotify op je TV

Leestijd: 2 minuten en 0 seconden

Spotify op je TV

Spotify; de muziek-app van dit moment. Maar wat is Spotify en hoe kan je Spotify luisteren via je televisie of andere apparaten? In dit bericht vertellen we je er alles over.
Top 10 Videoland series 2020

Leestijd: 3 minuten en 22 seconden

Top 10 Videoland series 2020

Wil jij ook een avond onbezorgd Videoland streamen en gelijk een goede serie uitkiezen? In dit bericht staat de top 10 van dit moment en lees je hoe je onbezorgd en zonder haperingen kan streamen.
Wat is HD?

Leestijd: 2 minuten en 38 seconden

Wat is HD?

HD staat voor High Definition. HD televisies hebben een haarscherp beeld en laten de mooiste kleuren zien. In dit bericht vertellen je welke soorten HD er zijn, welke voordelen HD heeft en meer over upscaling.
Netflix en Videoland kijken zonder Smart TV? Zo werkt het!

Leestijd: 1 minuut en 21 seconden

Netflix en Videoland kijken zonder Smart TV? Zo werkt het!

Altijd al je favoriete films en series willen kijken op tv maar heb je geen Smart TV? In dit bericht vertellen we je alles over de mogelijkheden die je hebt wanneer je toch graag tv wil kijken via groot scherm.
Wat is IPTV?

Leestijd: 2 minuten en 48 seconden

Wat is IPTV?

Bij IPTV ontvang je het televisie signaal via een IP protocol. Hoe dit in zijn werkt gaat en wat IPTV precies is lees je in dit bericht.
Wat is er op tv?

Leestijd: 4 minuten en 26 seconden

Wat is er op tv?

De vraag “Wat is er op tv?” hoef je jezelf dankzij interactieve tv eigenlijk niet meer te stellen. Met interactieve tv is er altijd wat te zien en kijk je wanneer jij dat wilt. In dit bericht vertellen we je meer over de mogelijkheden van interactieve tv.
Wat is digitale tv?

Leestijd: 2 minuten en 30 seconden

Wat is digitale tv?

Wat is digitale tv? Wat zijn de voordelen van digitale tv? En wat kun je nu en in de toekomst met digitale tv? Je leest het in dit bericht.
Tv kijken via internet

Leestijd: 4 minuten en 26 seconden

Tv kijken via internet

Dankzij het internet kun je naast analoge televisie op veel meer manier genieten van je favoriete films en series. Je leest er alles over in dit bericht.
12