100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Waar is de Zomer? 5 tips om je thuis te vermaken

Donderdag 3 Augustus 2023 1 minuut en 34 seconden leestijd

Waar is de Zomer? 5 tips om je thuis te vermaken

Waar is de zon? Hoewel de zon zich misschien even verstopt, betekent dat niet dat de vakantiepret voorbij is. Binnen zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor vermaak en wij hebben de perfecte tips voor je om je kids bezig te houden. Dus blijf lezen en laat de regenachtige dagen niet je vakantieplezier bederven!

1. Storytel

Met Storytel krijg je direct toegang tot duizenden luisterboeken en e-books voor jou en je kinderen. Denk aan De Gorgels, Harry Potter, Pamoek, De Familie Grafzerk en exclusief bij Storytel De Smurfen, Pip & Zilver in Americka en de boeken van Tom Groot.

Probeer nu 14 dagen gratis!
 

2. BookBeat

Nog zo’n aanrader voor liefhebbers van luisterboeken en e-books is BookBeat. Luister naar bestsellers, thrillers, romans, biografieën en nog veel meer. BookBeat heeft ook een groot aanbod aan kinderboeken, denk aan De Zoete Zusjes gaan op vakantie, Het leven van een loser en Fien & Teun en het grote dierenfeest.

Probeer nu 60 dagen gratis!
 

3. Podimo

De hele zomer genieten van exclusieve podcasts en luisterboeken en dat in 1 app? Dat kan met Podimo. Zij bieden de beste en populairste podcasts voor jou. En voor je kinderen onder andere de podcasts Niet geschikt voor kinderen, Peuter Podcast, 1-Minuutje, Zapp Detective: de podcast en Sport met Pep & Do.

Probeer nu 7 dagen gratis!
 

4. Disney+

Dé streamingdienst voor jou en je kids. Met films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star is het aanbod gigantisch. Kijk naar Disneyklassiekers als Sneeuwwitje en Bambi of naar nieuwe favorieten als Raya en de laatste draak en Encanto.

Probeer nu 1 maand voor maar €9,99!
 

5. NLZIET

Ouderwets televisie kijken met z’n allen blijft heerlijk, maar helaas is het aanbod in de zomer wat beperkt. Gelukkig is daar NLZIET. Je kijkt met deze streamingdienst niet alleen live naar alle programma’s, series en films van de NPO, RTL, SBS en de lokale omroepen, maar kunt alles ook op een later moment terugkijken, zonder reclame onderbrekingen. Kijk onder andere naar Zonder ouders op vakantie, Ik weet er alles van! Junior, Het jachtseizoen, Lachen om home video’s en de film Mega Mindy en de Snoepbaron.

Probeer nu 2 maanden voor €4,95!

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking