100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

5 kijktips voor de herfstvakantie

Dinsdag 17 Oktober 2023 3 minuten en 26 seconden leestijd

5 kijktips voor de herfstvakantie

Vanaf 14 tot en met 29 oktober 2023 is het weer herfstvakantie. We gaan weer naar de koudere en natte periode toe, maar dit hoeft niet te betekenen dat je je binnen hoeft te vervelen. Er zijn genoeg films en series voor jou en je kinderen om te kijken tijdens de herfstvakantie. Blijf vooral lezen om erachter te komen waar je jouw favoriete films en series kan kijken.

Wat kan ik kijken in mijn herfstvakantie?

Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende platformen waarmee je naar films, series en andere video’s naar kijkt. Daarnaast is er ook gewoon veel om te kijken, maar door de hoeveelheid aan opties is het soms lastig om te kiezen waar en wat je gaat kijken. Kijk je liever een tv-programma terug of toch films en series. De mogelijkheden zijn oneindig.

Gratis Nick Jr. voor Delta & Caiway klanten

Delta en Caiway hebben een cadeautje voor hun tv-klanten. Vanaf 13 tot en met 30 oktober is Nick Jr. voor iedereen beschikbaar. Deze zender is te vinden bij Caiway op kanaal 123 en bij Delta op kanaal 253. Op deze zender zijn verschillende programma’s te zien zoals Paw Patrol, The Tiny Chef Show, Blaze en de Monsterwielen en nog veel meer.

Heb jij Caiway of Delta als internet provider? Dan kan jij in deze periode genieten van de gratis zender. Heb je nog geen internet of tv-provider, dan kan je bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welke abonnementen mogelijk zijn op jouw adres

Wist je dat kiezen voor Delta als internet provider op dit moment mooie voordelen heeft? Delta heeft namelijk een actie waarbij je tot het einde van deze €50,- cashback krijgt.

Let op! Dit geldt alleen voor pakketten met glasvezel.

SkyShowtime

Klanten van Ziggo die het movies & series (L & XL) tv-pakket hebben, kunnen genieten van gratis SkyShowtime. SkyShowtime is een nieuwe streamingsdienst met entertainment van Universal, Dreamworks, Nickelodeon en meer. Op SkyShowtime zijn onder andere de Minions te zien, Beesten bij de Buren, Madagaskar, Monsters vs Aliens en veel meer.

Vanaf 21 oktober is de bioscoopfilm The Super Mario Bros. Movie te zien op SkyShowtime. Dit verhaal gaat uiteraard over de loodgieters Mario en Luigi die tijdens het klussen terechtkomen in een magische wereld. In de eerste dagen, na de première, heeft de film meer dan 377 miljoen dollar opgebracht en heeft daarmee meerdere records verbroken. Een echte must see dus!

SkyShowtime probeer 7 dagen gratis

Disney+

Disney+ is dé streamingsdienst voor jou en je kinderen. Er staan op dit streamingsplatform films en series van Disney, Pixar, National Geogrphic, Star Wars, Marvel en Star. Het aanbod is enorm, daarom is er voor iedereen wel wat leuks te vinden. Zo kan je kijken naar de Disneyklassiekers als Sneeuwwitje of Bambi, maar ook naar alle films van Ice Age en Toy Story. Tot en met 31 oktober heeft Disney+ een mooie actie. Zo kijk je nu 12 maanden voor €99,90 in plaats van €109,90.

Disney+: Kijk nu 12 maanden voor €99,90!

Pathé thuis

Tover jouw woonkamer om tot een thuis bioscoop met Pathé thuis. Voor maar liefst €4,99 heb je al toegang tot de meeste films die in de bioscoop draaien of hebben gedraaid. Zo kan je kijken naar: Elemental, De Club van Sinterklaas, Boonie Bears en nog veel meer. Hoe gaaf is het om te kunnen zeggen dat je thuis je eigen bioscoop hebt in de vakantie. Je hoeft simpelweg alleen een account te maken. Je hebt geen abonnement, omdat je per film betaalt.

Huur je eerste film voor €1,99!

Videoland

Videoland is een streamingsdienst van RTL Nederland. Tot en met 2010 was Videoland een Nederlandse winkelketen van videotheken. Op Videoland kan je bijna alle RTL-programma’s zien. Daarnaast staan er ook veel films en series die op Nederlandse bodem zijn gemaakt. Zo kan je kijken naar Expeditie Robinson, Hollands Got Talent, H3L, iCarly en nog veel meer. Je maakt een account aan waar een abonnement aan is gekoppeld. Deze kosten zijn €4,99 per maand.

Probeer 14 dagen gratis!

Liever wat anders dan films en series kijken?

Het kijken van films en series is natuurlijk hartstikke leuk, maar naast deze opties zijn er ook leuke andere activiteiten die je tijdens de herfstvakantie kan doen. Een voorbeeld hiervan is BookBeat. BookBeat is een digitale abonnementsdienst die verschillende luisterboeken en e-books aanbiedt. Voorbeelden hiervan zijn de Juf Braaksel reeks, Pluk van de Petteflet, Rutger, Thomas en Paco en nog veel meer. Probeer Bookbeat nu voor 45 dagen gratis!

Probeer 45 dagen gratis!

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking