100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Extra Editie de Vrienden van Amstel Live 2022!

Woensdag 6 April 2022 3 minuten en 8 seconden leestijd

Extra Editie de Vrienden van Amstel Live 2022!

De Vrienden van Amstel Live zijn terug met een extra editie! We kunnen eindelijk weer genieten van live evenementen en live muziek. Wees er dus snel bij, voordat de kaartjes uitverkocht raken. De Vrienden van Amstel Live vindt plaats in Ahoy Rotterdam. Wil je meer informatie? Lees snel verder!

We hebben iets in te halen en iets te vieren, daarom is de Vrienden van Amstel Live (VVAL) terug. Over ruim een maand opent de grootste Amstel kroeg van Nederland haar deuren weer voor een extra editie, dit wordt editie nummer 24. We kunnen genieten van 12 extra shows in Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop van de extra editie Vrienden van Amstel Live 2022 is op zaterdag 26 maart om 10:00 van start gegaan. De deuren zijn geopend op 26, 28, 29, 30 april en 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8 en 9 mei. In eerste instantie stonden alleen de 8 shows in mei gepland. Omdat de kaartjes al binnen een uur uitverkocht waren zijn er 4 extra shows bijgekomen.

Deze extra editie is geen vervanging van de editie die in januari 2022 helaas niet door kon gaan, ondanks dat alles in volle voorbereiding was. De regulieren editie van de VVAL staat gepland voor januari 2023. De kaartjes die jij voor de afgelopen editie in januari 2022 had, zijn dus voor deze extra editie niet geldig. Voor deze editie is een nieuwe kaartverkoop gestart. Mensen die een restitutie gevraagd hebben voor hun kaartje van januari 2022 zouden een voorrang krijgen bij de kaartverkoop. Deze voorrang geldt voor de editie van 2023 en niet voor de extra editie.

Het idee voor een extra editie bestond al zodra de editie in januari 2022 afgeblazen moest worden. Er was veel teleurstelling en daarom moest er een plan B komen. Ze zijn gaan puzzelen met de agenda’s van de artiesten en Ahoy en begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe show.

Op 4 en 5 mei staat Nederland stil bij de vrijheid. Om 20:00 uur is het in Nederland dan ook altijd twee minuten stil om de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van de vredesoperaties te herdenken. Ook op 4 mei in Rotterdam Ahoy tijdens de VVAL zal er naast een stilte, een passende boodschap gedeeld worden. Met 15.000 mensen wordt er voor een gedenkwaardig moment gezorgd. Zo kunnen we vrijheid en vriendschap met elkaar vieren.

De editie op 9 mei is een besloten editie voor partners en bedrijven die betrokken zijn bij de VVAL.

Welke artiesten treden op tijdens de Extra Editie van Vrienden van Amstel Live 2022?

Ben je benieuwd naar de line up van VVAL? Je kunt genieten van maar liefst 24 artiesten, namelijk DI-RECT, Guus Meeuwis, Typhoon, Lucas & Steve, Emma Heesters, Danny Vera, Snelle, Nick & Simon, Thomas Acda, VanVelzen, Davina Michelle, Paul de Munnik, Maan, Suzan & Freek, Willeke Alberti, Flemming, Miss Montreal, Ronnie Flex, Diggy Dex, Kraantje Pappie, Chef'Special, Rolf Sanchez, 3JS.

De show begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 23:00 uur. De deuren van Ahoy gaan om 18:30 uur open zodat je al een drankje kan halen een mooi plekje uit kunt zoeken. Ben jij er ook bij?

Wat is de Vrienden van Amstel Live?

De Nederlandse concertreeks ‘de Vrienden van Amstel Live’ vindt jaarlijks plaats in Ahoy Rotterdam. De hoofdorganisator is Tribe Company en de hoofdsponsor is Amstel. Vanwege de coronaperiode kon het evenement in 2021 en in 2022 niet doorgaan. Daarom is er besloten om in 2022 een extra editie te organiseren. De editie van 2021 konden we volgen via een Livestream, deze livestream had zo’n 1,7 miljoen kijkers.  

De VVAL is begonnen in 1998, onder de naam Heeren van Amstel Live. Het evenement was vernoemd naar het café waar het altijd plaats vond, aan het Thorbeckeplein van Amsterdam. Een jaar later, in 1999, verplaatste het evenement zich al naar Ahoy Rotterdam. Inmiddels is het een toonaangevend muziekevenement waarin verschillende muziekstijlen samen komen met verassende samenwerkingen tussen artiesten en spectaculaire decors.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking