100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Kijktips voor Valentijnsdag!

Maandag 13 Februari 2023 3 minuten en 33 seconden leestijd

Kijktips voor Valentijnsdag!

Dinsdag 14 februari is het weer Valentijnsdag, de dag van de liefde. Op deze dag geven geliefde elkaar extra aandacht door bijvoorbeeld een date night in te plannen. En wat is er fijner dan samen op de bank te kruipen voor een romantische film of een leuk tv programma? Wij hebben een aantal films en programma’s voor jou op een rij gezet die je echt samen moet gaan kijken!

Zet de popcorn maar alvast klaar en haal het ijs maar alvast uit de vriezer, want deze Valentijnsdag komen jij en je geliefde de bank niet meer af. Kijk namelijk naar heerlijke romantische films en mooie Valentijn specials. En om alvast in de stemming te komen en om in de stemming te blijven kun je de dag voor Valentijnsdag en de dag na Valentijnsdag ook genieten van een heerlijke Romcom. Wij zetten de kijktips voor jou op een rij.

Heb jij als internet provider KPN? Dan kun je deze maand genieten van 5 gratis films. Als je nog geen internet (en tv) provider hebt kun je bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welke abonnementen mogelijk zijn op je adres.

Wat is er op tv voor Valentijnsdag?

Brimming with love (film): De jonge journaliste Ellie gelooft niet meer in de liefde. Ze krijgt een opdracht om een stuk over de liefde te schrijven en gaat langs bij Sam die een huwelijksbureau heeft om inspiratie op te doen.
Maandag 14 februari om 20:25 uur op RTL 8

Valentine Ever After (film): Julia en Sydney gaan een roadtrip maken. Helaas komen ze vast te zitten in een klein plattelands dorpje. Ze ontdekken daar dat succes en geld niet gelukkig maken, maar ze leren wat het leven echt mooi maakt.
Dinsdag 14 februari om 20:25 uur op RTL 8

I Hate Valentine’s Day (film): Genevieve heeft een bloemenzaak in New York. Na vijf afspraakjes stopt ze elke relatie om pijnlijke momenten te voorkomen. Maar dan komt Greg op haar pad, zal ze haar eigen regels overtreden?
Woensdag 15 februari om 20:25 uur op RTL 8

First dates Valentijn special: Bekende Nederlanders stellen zich er voor open om de liefde van hun leven te vinden. Zo komen Realityster Fabiola Volkers, topsporter Jeffrey Wammes, Zanger Hans de Booij, presentatrice Krista Arriëns en Realityster Sylvia van Mierlo naar het first dates restaurant voor een etentje met een blind date. Slaat cupido toe?
Dinsdag 14 februari om 19:25 op NPO3

Married at first sight: Het nieuwe seizoen van Married at First sight is al een paar weken bezig met op Valentijnsdag een nieuwe aflevering. Speciaal voor Valentijnsdag staat de deelnemers een verassing te wachten. Ze hebben namelijk een groepsdiner om ervaringen uit te wisselen over hun bruiloft, huwelijksreis en samenwoonfase.
Dinsdag 14 februari om 20:30 uur op RTL4

Kijktips voor Valentijnsdag op Streamingdiensten

Niet alleen de televisie programmering is ingericht op de liefde. Ook de streamingdiensten spelen hier op in. Wij hebben een aantal kijktips voor de streamingdiensten voor jou op een rij gezet:

De Bachelorette: Model en influencer Sylvia Geersen is de nieuwe bachelorette. Zij gaat in dit avontuur op zoek naar de liefde. In Zuid-Afrika leert ze een groep charmante, zelfstandige en vrijgezelle mannen kennen. Wie blijft er over en verovert haar hart?
Exclusief bij Videoland, elke donderdag een nieuwe aflevering

Love Island Valentijns reünie: Speciaal voor Valentijnsdag blikken de Islanders van vorig seizoen terug op hun liefdesavontuur. Wie komen er wel en wie komen er niet? Welke koppels zijn nog samen?
Exclusief bij Videoland

Your Place or mine: Debbie en Peter zijn beste vrienden. Ze zijn totale tegenpolen en ruilen een weekje van huis. Zo krijgen ze een kijkje in elkaars leven dat de deur naar liefde kan openen.
Netflix

Brasserie Valentijn: Valentijn runt haar eigen brasserie. Op 14 februari zit het helemaal vol en hangt er romantiek in de lucht. Valentijn is haar geloof in de liefde verloren, tot haar oude vlam op de stoep staat.
HBO Max

Father of the Bride: Billy en Ingrid zijn al lang getrouwd en zijn verrast als hun dochter hen in Miami komt bezoeken. Ze heeft een vriend en wil in Mexico een leven opbouwen. Dit nieuws slaat in als een bom.
HBO Max

Ticket to Paradise: De dochter van een gescheiden koppel gaat trouwen op Bali. Haar ouders hebben maar 1 missie, dat is haar tegenhouden om op te jonge leeftijd te trouwen.
Pathé Thuis

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking