100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Wat te doen met Pasen? Onze 5 tips!

Donderdag 28 Maart 2024 2 minuten en 29 seconden leestijd

Wat te doen met Pasen? Onze 5 tips!

Dit weekend is het weer zo ver, Pasen. Verstop de eieren en plan een lekkere brunch in met vrienden of familie. Er is genoeg te doen, zo kun je ook een lekkere wandeling maken of een leuk uitje plannen. Maar wat als het nou slecht weer is? Geen zorgen! Er zijn genoeg dingen te doen als het buiten slecht weer is. Zo kan je spelletjes spelen, samen films/series kijken of naar luisterboeken luisteren. Benieuwd naar onze tips? Lees dan snel verder!

Heb je de paaseieren verstopt en duurt het nog even voordat de familie er is of is het buiten slecht weer en gaan de plannen niet door? Er zijn verschillende activiteiten te doen voor binnen. Wij hebben een aantal tips voor jou op een rij gezet.

Pathé thuis

Tover jouw huis om tot een thuis bioscoop met Pathé Thuis. Je kijkt bij Pathé thuis naar de nieuwste films, klassiekers, maar ook films die al even uit de bioscoop zijn, gewoon vanaf je eigen bank. Bij Pathé betaal je per film die je huurt of koopt. Op deze manier betaal je dus alleen maar voor de diensten die je echt gebruikt.

Om films te kunnen bekijken bij Pathé heb je een account nodig. Heb je nog geen account? Geen zorgen!

Maak je gratis Pathé Thuis account nu gratis aan!

NLZIET

Heb je op eerste paasdag een leuke middag/avond gehad met je familie of vrienden, maar daardoor wel jouw favoriete programma gemist? Geen zorgen. Heb jij geen plannen op tweede paasdag, dan kan jij jouw favoriete programma terugkijken met NLZIET.

NLZIET is een streamingsdienst die samenwerkt met RTL, NPO en KIJK. Zo kan jij kijken naar 37 zenders. Mocht je dit niet genoeg vinden, kan je altijd nog kiezen voor NLZIET Extra waarbij je ook nog 10 internationale zenders ontvangt.

Bestel nu NLZIET!

Storytel

Ben je niet zo van de films en series, maar lees of luister je liever naar een goed boek als het buiten slecht weer is? Dat kan natuurlijk ook. Bij Storytel kan je genieten van duizenden boeken. Je kan bij Storytel luisteren naar boeken maar ook e-books downloaden.

Zo kan je bijvoorbeeld genieten van de bekende boekenreeks ‘De zeven zussen’ en ‘Harry Potter’.

Daarnaast heeft Storytel op dit moment een hele mooie actie. Je kunt namelijk tot en met 1 april 30 dagen gratis gebruik maken van Storytel. Normaal gesproken zijn dit maar 14 dagen. Ben je na die 30 dagen enthousiast over het aanbod van Storytel? Dan zijn de kosten €12,99 per maand.

Probeer nu Storytel!

BookBeat

Naast Storytel is er nog een online-abonnementsdienst voor luister – en e-boeken, namelijk BookBeat. Met BookBeat heb je toegang tot meer dan 900.000 boeken in 21 verschillende categorieën. Je kunt deze boeken downloaden om ze ook offline te kunnen beluisteren of lezen.

Bij BookBeat kan je genieten van boeken van onder andere Saskia Noort en Suzanne Vermeer, maar ook biografieën en kinderboeken.

Op dit moment heeft BookBeat een mooie actie. Je kunt tot en met 1 april 60 dagen gratis gebruik maken van BookBeat. Normaal zijn dit er maar 45. Vind je na die 60 dagen BookBeat nog steeds leuk? Dan zijn de kosten €8,99 per maand.

Probeer nu BookBeat!

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Je kunt ons volgen via onze social mediakanalen. Wij zijn te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Wij hebben daarnaast ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingsvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking